Omakase Sushi rocks!

Gruppe billede

Jeg fik slet ikke blogget igår, men det er også fordi der har været nogle problemer med at mange ikke kan se indlæggende (inkl. mig selv) så jeg har været lidt demotiveret. Bloggers delight som har ansvaret for at min side virker, har ikke gjort noget ved problemet, så jeg ville hellere bare slappe af end at spilde tiden på indlæg, som folk alligevel ikke kan se.

Her er lige et billede fra min fødselsdag:) Hvis du undrer dig over, at jeg sidder lidt underligt, så er det fordi min veninde bagved, bliver ved at presse hendes fod op på mine bryster, så jeg prøvede at holde hendes fusser væk.

 

5 kommentarer

 • Helle

  Haha, du sidder sådan fordi du holder på din maavse! 😀 hvor er det sødt.. så tænkte du at ville få vores tanker hen på noget andet, hvis vi blev mistænkelige 🙂 tusind gange tillykke, det bliver spændende at følge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   neeeeeeeeeej det er altså fordi hun blev ved at drille med hendes fødder!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   øøøv! troede lige det var pga. bæbsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Skal dine læsere ikke bare trykke F5? Det hjalp i hvert fald mig med at kunne se dine nyeste indlæg, fordi jeg også undrede mig over at du ikke havde skrevet nogle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej søde Sarah Louise!
  Hvor er du altså bare dejlig at se på, og jeg elsker at følge med i din hverdag, og se hvad du laver og hygger med.
  Jeg er så misundelig på din lækre grønne kjole, og ønske at jeg var ejer af den!
  Alt i alt, er jeg en stor fan af dig, og du er helt bestemt min yndlings blogger!!
  Hav en forsat vidunderlig dag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omakase Sushi rocks!