Smug kig

Ind til byen

Jeg har netop fået fri fra arbejde. Vi (Dream models) leverer modeller til det store Wella show her i April og det er vi netop blevet færdige med. Det har været lidt af en udfordring, at være på arbejde idag og igår, for vores mail system har været nede:( Der er intet, der kan gøre mig mere hidsig end en computer/it der driller aaargh. Nu vil jeg ud og nyde solen og mon ikke det bliver tillidt shopping også 😉

2 kommentarer

 • Sarah

  Så!!!
  Nu har jeg læst lidt med fra sidelinjen, Grint, Fældet en tåre, måbede og også været Grøn af misundelse. Hvis det ikke er pga. dit smukke hår, så er det af din stil eller dit Ekstrem smukke ansigt!
  Nu har jeg indrømmet det! Fuck du er smuk!
  Men det der er det fedeste ved dig, er at du har en helt igennem fed humor og formår at skrive så det fanger! TAK for det, og hermed er din blog nu den eneste der til dags dato har fanget min interesse!

  Nu skal du dælme også være mor! Stort tillykke! Jeg er selv mor til 2 lækre drenge:) Mon de har en fremtid som dig, ja indtil nu er de modeller og skide lækre! (1kid.dk – Isaac A og Jonas A)
  Glæder mig til at følge dig, din lysende fremtid som mor og ikke mindst din fede humor!

  Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smug kig