4 bedste outfits

Ud og køre med de skøre

Michael og jeg er lige ude og hente nogle nye dyner og puder. Vores nuværende er nogle slatne sørgelig nogle, så nu skal de skiftes ud. Jeg fik en pasta maskine i julegave, så når vi kommer hjem, vil jeg lave hjemmelavet tortelini  til os. Lige lidt frisk fisk fra fiske handleren og så kommer jeg noget ost og svampe i tortelinien og en smør sauce og frisk persille…mmm det skal nok sprede noget glæde på en onsdag aften. I morgen får jeg en travl dag. Jeg har møder hele dagen og om aftenen skal vi til noget familie middag.

Ha en dejlig aften derude Pus pus:)

2 kommentarer

 • Rikke

  Hej SL..

  Hvilken frisør bruger du??

  Er selv gravid og trænger meget, men vil selvfølgelig bruge det der er bedst og mindst sundhedsskadelig..

  MVH Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er en af mine veninder der farver mit med noget øko halløj. Men der er mange frisører, man kan gå til…bare brug google:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 bedste outfits