Blog problemer

Dagens outfit

Så er jeg tilbage igen, forhåbentlig uden nedbrud de næste par uger:) Jeg havde dette outfit på i lørdags, da Michael og jeg var ude og spise med et fælles venne par. Mine bukser og søde cardigan er fra H&M og skjorten er fra Day. Min halskæde er også H&M. Mine ballerinaer er fra Gucci og det samme er min taske. Jeg går normalt ikke med perle øre ringe, men lige til dette sæt, passede de fint:)

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

5 kommentarer

 • Rebecca

  Sarah der er noget som jeg ikke helt kan få til at hænge sammen! Du skrev på facebook at du er 5 fulde måneder henne, men hvordan kan det lade sig gør når du først blev gravid sidst i december? Vi er jo kun i midten af april nu.. Du skriver her på bloggen du er 18 uger henne og det er jo kun

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg kan godt forstå du undrer dig:) Det er fordi jeg bliver ved med at få rykket terminen tættere på, fordi den lille bebs vokser hurtigere end normalt…dvs. han er en ordentlig klippert:) Jeg er ca. blevet rykket 3 uger frem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Mega smuk mor !

  Meget féminin, overskudsagtig og selvstændig.

  Du er en kæmpe inspiration, og du giver så meget bare ved at være dig selv.

  Tak for det 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina P

  Rigtig fint 🙂 Din hårfarve er fantastisk i solen 😉

  http://www.tinaparna.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du ser fantastisk ud.
  Et super fedt outfit!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog problemer