Vild med farver

Køreprøven idag!!!!

Der skal virkelig meget til, før jeg er sådan riiigtig nervøs. De sidste 3 dage, har det eneste jeg kunne tænke på været min køreprøve idag. Min kørelære hentede mig og jeg følte mig glad i kroppen og meget spændt. Prøven skulle tages i Hillerød og der har jo kun været oppe og kære 1 gang. Jeg blev helt våd på ryggen, da politi manden satte sig ind i bilen og jeg prøvede sådan lidt akavet at starte en samtale. Vi sludrede lidt, men snakken gjorde jeg ikke var så opmærksom og på et tidspunkt kom jeg til at dreje til højre, hvor han havde sagt at jeg skulle dreje til venstre. Jeg tænkte bare fuck fuck fuck, er jeg nu dumpet…og en parallel parkering var jeg sååå bange for at skulle igennem, men jeg slap med en 3 punkts vending.

Vi var først førdige efter 40 min. hvor vi kørte tilbage til  start stedet og her føltes sekunderne som minutter. Nu kom dommen. Han fortrak ikke en mine og jeg var sikker på jeg havde dumpet. Og så kom det, de magiske ord “du har bestået”!!!!!!!!!!!!!!! OOOOOOOOOOOORRRHH OMG…jeg blev sååå glad og så kom tårene hehe jeg skyder skylden på hormonerne. Endelig fik jeg det forbandede kørekort.

Jeg tror, at grunden til, at den personlige sejrer for mig, er så stor som den er, er fordi jeg i 12 år har gået og sagt til mig selv, at det fik jeg sgu aldrig taget mig sammen til at få. Jeg kommer jo heller ikke fra en rig familie, så sådan en luksus med at få et kørekort, hvis jeg eks. ikke røg osv, det var der ikke noget af. Og som årene gik, blev pengene brugt til andre ting og langsomt fik jeg bildt mig selv ind, at det var da aaaaaaaalt for svært at tage sådan et kørekort og det fik jeg nok aldrig. Så idag er virkelig en stor dag for mig……

26 kommentarer

 • Julie

  Tusinde gange tillykke :o)
  Er rigtig glad på dine vegne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke. Nu må det snart være min tur:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ FEDT at du fik kortet i første hug, TILLYKKE! Jeg ventede selv alt får længe med at få taget mit og nåede altså at blive 31 før det var i hus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med kortet, hvor er du bare sej!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med kortet 🙂 Jeg er sikker på det er det bedste køb du nogensinde har gjort dig – jeg er i hvert fald glad for mit kort hver eneste dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke
  Tilykke Tilykke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia C

  Super flot Sarah..
  Har selv kun haft kørekort i lidt over en måned og det er en super fornemmelse.

  Igen – super dejlig blog, følger den hver dag.. Keep going the great work!!

  masser af love herfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  HVOR ER DET SEJT!!!

  Stort tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt Sarah, og bedre sent ind aldrig jo 🙂
  Så skal du helt sikket ud og cruise med veninderne, det ligesom noget man bare SKAL gøre – Uanset alder og hvor mange år det har taget at få kortet.

  Husk nu at passe på ikke at køre for hurtigt, det kan godt blive dyrt.

  Håber du for en dejlig dag.

  Klem fra Rie.
  http://www.luksustasker.dk

  Ps. Har du husket mors dag snart?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke med pappet, Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Tillykke!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Så må du altså lige være helt ærlig!!! Var det svært? Hehe, for jeg overvejer virkelig at tage det, men jeg ved virkelig ikke om jeg er smart nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line D

  Stort tillykke med kørekortet 😀 !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil bare lige pointere at man ikke behøves at komme fra en rig familie for at få kørekort når man er 18. Jeg arbejde selv fra jeg var 15 år, og har selv tjent pengene til mit kørekort. Så på trods af ingen rig familie, kan det godt lade sig gøre at tage kørekort når man er 18.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Den lød ret sur den besked, men var den bestemt ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Det kan godt være du selv har arbejdet, det er der sikkert også andre der har, men derfor skal familien / forældrene jo stadig være rige nok til at give 10-15.000 til alle deres børn hvis de vil give dem kørekort 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Stort tillykke!
  Det er den fedeste følelse – uanset om man er 18 år eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie+H+G

  Kæmpe stort tillykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kæmpe stort til lykke – nyd friheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Victoria Vazquez Ibarra

  FEDT FEDT FEDT!
  Stoooooooooooooort tillykke!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Godt gået Sarah!!

  Jeg drejede selv to gange den forkerte vej af hvad der blev sagt til min prøve og bestod alligevel. Hej hej højre-venstre-konfus, haha 🙂

  Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sejt Sarah! Kan godt forstå du er stolt! Stort tillykke med det og så endda første gang! Jeg dumpede første gang øvøv 😛 Men godt man ikke skal igennem det igen! Endnu engang stort tillykke :)!!

  /Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Kæmpe stort tillykke!
  Jeg har også selv lige fået mit, og følelsen af at jeg aldrig skal sidde i en skolebil igen er fantastisk. Nu er du fri til at køre hvorhen du vil. Gotta love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadia

  Hvor er det bare skide godt gået! TILLYKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE!!!! 🙂
  Det er også sådan en dejlig ting at have, og især nu når i skal have bebs. Så er det da klart en fordel! Tænker tilbage da jeg selv fik det som 18-årig. Godt det er overstået!! Hehe.
  Igen TILLYKKE og håber du bliver fejret! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Sarah! Et kæmpe stort tillykke skal du have med på vejen fra mig…..har jo igennem Bjørn fulgt med på sidelinien 🙂 Det var flot klaret! Og også stort tillykke med din lille babydreng, det er helt fantastisk at blive mor- glæd dig!! Held og lykke med det hele mange tanker fra Linda

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med farver