UUh har fundet en lækker butik

Suuuulten – Gravid uge 24

Billedet er fra igår, hvor jeg var ude og brunche den på en hyggelig cafe i Valby, med min kæreste. Som du nok kan se på billedet, så vokser maven heftigt for tiden. Jeg har ikke nogle mærkelige spise vaner, men jeg synes derimod, at det er svært at spise ligeså meget som jeg plejer, fordi det simpelthen føles som om, at jeg sprænger, hvis jeg spiser en normal størrelse portion mad. En brunch tallerken plejer jeg godt at kunne “ta livet af” men igår kunne jeg kun lige spise lidt brød, æg og frugt….det er jo vildt irriterende, for man ved det ikke er nok, men det føles ubehageligt at proppe sig med mere. Jeg har svært ved at forstå de kvinder der overspiser i graviditeten, når jeg selv kæmper med at få plads til maden.

Af samme grund har jeg heller ikke taget så meget på. Jeg går i denne uge ind i uge 24. Dvs idag hedder det 23+0 altså uge 24. Når denne uge er overstået, er jeg 6 fulde måneder henne. Alt ialt har jeg taget ca. en 6-7 kg på. Selvom det ikke er meget, kan jeg sagtens mærke at kroppen er mere belastet end normalt. Min lænd giver mig ret mange problemer og så bliver jeg tidligt træt om aftenen og vågner tidligt om morgenen…det er lidt skægt, for jeg har aldrig været et A menneske og mig der står op af egen fri vilje kl. 08.00 om morgenen, troede jeg aaaldrig ville ske lol.

2 kommentarer

 • Hej Sarah.

  Tror ikke du skal være så nervøs for du ikke for nok mad, min veninde der skal føde om et par dage har taget 11 kilo på – Det jo ikke meget men deres søn vejer alligevel 3400 kg nu.

  Mit barnebarns mor tog 25 kilo på, og han blev stadig en lille bitte en på 2850 Kg.

  Så om man tager 10 eller 30 kilo på, så skal barnet nok få den størrelse det genetisk er født til at få 🙂 Bare du spiser sundt og er rask, og det er du jo helt bestemt, det kan man se.

  Nå men lige et godt råd fra en erfaren dame 🙂

  Mvh. Rie
  http://luksustasker.dk – Bags and fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tillykke med du skal være mor sarah:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UUh har fundet en lækker butik