Ny fab læbestift!!!

Tilbage på pinden

Det er en smule hårdt, at være tilbage på arbejdet. De sidste 3 uger har Michael og jeg holdt fri. Det er det sidste ferie vi havde sammen, inden babyen kommer. Jeg sad hele dagen igår sammen med min revisor,  for at lave års regnskaber…sååå kedeligt, men det skal nu engang gøres, så skattefar ikke bliver sur:) Idag er der jo egentlig fri-dag for de fleste, men jeg har så meget der ligger og venter, at jeg skal arbejde idag. Jeg har bl.a. en masse nye model ansøgninger, jeg skal have kigget igennem. Min booker foretager grov sorteringen og så skal jeg så vælge, hvem der skal gå videre og blive model for Dream models.

Billedet er fra et model job jeg lavede for Toyota i julen, da jeg stadig havde mørkt hår.

3 kommentarer

 • Sofie

  Guud, hvor er den hårfarve flot til dig !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Hej

  hvad med johanna er hun ikke direktør mere ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg jo stadig ejeren og det betyder ikke, at jeg bare kan holde fri. Efter en prøvetid valgte vi at ansætte en ekstra booker istedet, da Johanna fik meget travlt med et andet nyt projekt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny fab læbestift!!!