Möet Memories

Produkter på min hud

(Re-post)Der er mange af jer, der ofte spørger ind til min hud, fordi i synes den er så pæn..og tak for det da:) Lige p.t. bruger jeg faktisk nogle nye cremer. Det er vigtigt at skifte lidt mellem sine cremer og dem jeg har fundet her, er simpelthen så lækre. Jeg kunne købe mig fattig i deres produkter!!!  Ansigts cremen er helt luftigt og smør agtigt. Både body lotionen og ansigts cremen dufter helt fantastisk. Det er første gang idag jeg prøver dem, jeg købte dem her http://www.luksusboblen.dk/   Jeg tog et bad for et par timer siden og jeg kan stadig dufte min body lotion og min hud føles helt rolig og afslappet.

Jeg fik også lidt”ballade” fra mine læsere, da jeg skrev, at jeg nogle gange hopper i seng, uden at fjerne make up, så jeg tænkte, nu køber jeg sgu også en make up fjerne på samme hjemmeside. Den brugte jeg igår aftes og den var virkelig lækker og det er jo bare en dejlig følelser, at vågne med et frisk og rent ansigt.

Halskæden på billedet er fra Ginatricot:)

Produkter på min hud

Produkter på min hud

Produkter på min hud

Produkter på min hud

11 kommentarer

 • Marianne

  Hej Sarah. Elsker din blog – du virker så sød og er så smuk. Jeg er også gravid, præcis 2 uger længere henne end dig, så det er sjovt at følge dig. Og jeg er helt enig med dig, man kan også blive FOR hysterisk mht produkter osv under graviditet. Jeg tænker selvfølgelig over hvad jeg spiser og hvad jeg bruger af produkter, men har langt fra skiftet alt ud og har heller ikke tænkt mig at gøre det. Jeg synes du er for sej og der vil altid være folk som har travlt med, hvad man gør og ikke gør….men det må de jo om :0)

  Kh
  Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Hvorfor bruger du parfumerede produkter når du er gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   De er ikke parfumerede….desuden så kan man også være hysterisk med den slags. Jeg bruger stadig lidt parfume i ny og næ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Sarah

  Har tænkt mange gange på, når jeg har læst din blog, hvilken mascara og eyeliner, du bruger.

  Har du en foretrukken mascara og eyeliner, du kan anbefale? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hey 🙂 du kan finde nogle af mine produkter under kategorien skønhed…. Jeg er slet ikke et mærkedyr, når det kommer til Make up:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Jeg har lige tjekket luksusboblen ud og jeg må sige, jeg er helt forelsket! Jeg skal da vist igang med den jule ønske liste hé hé tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Hvor er det dejligt du “reklamere” for produkter der ikke er dyrtestet!!!
  Og produkterne er jo stadig alt for skønne (bruger dem selv 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Fedt indlæg.. Og interessant hjemmeside.. Tak for det.

  Og ja, du har virkelig en flot velplejede hud.

  God weekend (fest imorgen) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hej Sarah,

  Super blog du har. Følger med hele tiden! Mht. dine hudprodukter, har du så noget bestemt man kan bruge til fyre? Mest af alt til at undgå uren hud mm. Måske din kæreste har noglr ideer der.

  På forhånd tak, og god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hey 🙂

   Min kæreste bruger ikke rigtig noget, men umiddelbart synes jeg, at det til kvinder er bedst, så fyre kan bare bruge de samme produkter og så er ens kost også meget vigtig…fed mad og alkohol giver grim hud:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette marie

  Sikke en lækker hjemmeside! Tak for tippet og en god blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Möet Memories