Sov godt

Dagens outfit

Se billeder: Min nye lækre strik i grøn fra Stella Forest er et kæmpe hit her i foråret, hvor der hverken er rigtig varmt eller rigtig koldt. Jeg er vild med det lille guld emblem i nakken på strikken, det er sød detalje. Jeg har taget en alm. hvid skjorte under og så bukser fra H&M (gravid afd.) mit metal hårspænde er fra Ginatricot. Det er et fint hverdags agtig sæt.

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

3 kommentarer

 • Tine

  Din hestehale er vildt flot, det klæder dig vildt godt med høj stram hestehale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej sl

  Jeg elsker virkelig din hårfarve, har selv forsøgt at farve mit sådan. Hvilke farve var det nu du brugte??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Wow man kan slet ikke se at du er gravid forefra!! Jeg er i 3 måned og håber virkelig at jeg kommer til at ligne dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov godt