Model billede fra sidste år

Man skal passe på med hvad man siger!

Jeg sad i morges og så Go morgen danmark. Frem på skærmen toner en hel skæv Jesper Dahl aka Jokeren. Jeg er ikke specialist i stoffer, men jeg har haft mange erfaringer med folk på stoffer og det var ret tydeligt, at den var gal med Jokeren. Jeg tænkte egentlig ikke så meget over min status opdatering. Det var en spontan opdatering, hvor jeg morede mig over, hvor pinligt det er, at han sidder der og kegler rundt i sin rus. Jeg påpegede blot det åbenlyse og VUPTI så var det på forsiden af Se&Hør…hmm så hvad er bare var en kommentar uden videre bagtanke, er nu blevet til en offentlig beskyldning. Læs artiklen HER.

Jeg står stadig fuldt og fast ved, at JEG synes at han virkede meget påvirket. Det vurdere jeg ud fra det, jeg kender til ham i forvejen og min erfaring med folk, der tager for meget narko. Når det så er sagt, så ved jeg jo ikke om han virkelig har taget stoffer og er egentlig også ligeglad. Jeg har ikke personligt noget imod Jesper overhovedet, men må man godt ytre sin mening, hvis folk optræder påvirket på nationalt tv….det er simpelthen bare for dumt…men så fik hans bog da det ekstra reklame lol;)

23 kommentarer

 • Nete

  Lige en kommentar til det der med hash bare er et rusmiddel… Jeg tror det er de færreste der rent faktisk er klar ver hvor psykisk syg man kan blve af hash. Er under uddannelse som terapeut og der sidder rent faktisk unge mennesker på psykiatrisk afdeling med skizofreni paranoid og angst udelukkende pga hash. Det er ikke for sjovt at det er ulovligt og bare fordi din hjerne har valgt at samarbejde med dig de sidste 10 gange ved du ikke om den kan klare det næste gang.
  Synes virkeligt det er utroligt så uvidende folk er på det område nogle tror det er på linje med alkohol! og synes det virkeligt for dårligt af jokeren at han stiller sådan op på tv! Skide godt forbillede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har ikke forstand på stoffer og skal ikke kunne sige, om der er noget om snakken. Hvis han vitterligt var påvirket, vil jeg give dig ret i, at det er et meget uheldigt træk fra TV2’s side.
  Men at du poster på Facebook og Se&Hør poster din kommentar videre er i bund og grund det samme. Der er ikke langt fra tanke til udgivelse og det medfører af og til lige lovligt hurtige konklusioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede Phede

  Hej, så også det helt bizarze indslag i morges. Manden var da helt væk,har aldrig set ham sådan på tv før, hans stemme og talehastighed mindede jo helt om boksebrian og hans pupiller var mega store trods spots lige i hovedet i studiet..og så kørte resterne af hans hjerne jo i ren tomgang…det mest pinlige er faktisk at interviewet overhovedet blev gennemført..en resolut redaktionschef havde da sendt manden retur i en taxa..og bortset fra det er det jo almen kendt at han blev fyret på cover for at skrive temmelig provokerende blogs om sex og hans stofindtag…han ligefrem pralede med at køre ind til siden i sin bimmer og tage coke og køre videre…stakkels mand (få styr på dit “shit”).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  se også her:

  http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet/Klip+fra+Aftenshowet/#/45476

  Den er helt gal.
  – men der er til gengæld, i min optik, intet galt i at sige højt, hvad alle tænker.

  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Undskyld mig… Men havde Jokeren selv regnet med IKKE at få kommentarer på sin ”optræden”, så han fremstiller sig selv sådan på direkte tv? 🙂 Hallo. Så må der sgu ikke være meget mellem ørerne da

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise SJ

  Jeg så det ikke imorges. Men, hvor er det bare for meget at de skriver en artikel ud fra én sølle kommentar og smider dig på forsiden. Sikke de kan blæse det op. voldsomt!

  Jeg håber ikke Jokeren tager det tungt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg syntes godt nok at du er hurtig til at vurdere han er på stoffer. Og jeg ved ikke hvor meget du kender til stoffer men hvis han er “coked op” som du selv så fint udtrykker det, har du ALDRIG set en på stoffer. Han har måske røget en pind eller to, men på hårde stoffer er han ikke i det interview så ville han slet ikke være til at have en samtale med…
  Og hvis i kigger på andre interview med mennesker som “ikke er på stoffer” så kigger de mindst ligeså meget rundt i rummet som ham for at tænke over svaret. Jeg kender selvfølgelig ikke Jesper og ved ikke hvordan han er “normalt”. Men at sige han er påvirket af stoffer syntes jeg er meget forkert. Som sagt har han højst røget en pind eller to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Og hash er ikke stoffer? uanset hvad er det sgu for dumt at optræde så påvirket på tv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia

   Mange vil sige at hash er stoffer ja (jeg ser det dog bare som et rusmiddel ligesom alkohol), men der er lang fra hårde stoffer som coke, til hash (som faktisk er mindre skadeligt end byture hver weekend.) Jeg syntes nu bare ikke at man kunne se at han var “SÅ påvirket”, overhovedet. Det kan selvfølgelig også være jeg ser anderledes på det. – Men min kommentar var ikke ment for at støde nogen eller dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det gør du heller ikke…:) som sagt så er det bare min spontane status opdatering…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

   Til Sofia: Hash er da i den grad stoffer!
   Hvis du tager hash bare én gang og ikke kan tåle stoffet eller er uheldig, så ryger du på den lukkede eller risikerer en hjerneskade. Derudover er det utrolig vanedannede og man ender tit med at tage hårdere og hårdere stoffer. Så at sige at det er bedre end at tage på en bytur i weekenden, er da en gang vrøvl!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia

   Til Liv
   Igen, mener jeg ikke personligt at hash er et stof, mere end alkohol er. I Danmark kan du egentlig begynde at drikke som 12 “uden konsekvenser” udover fra dine forældre, så du allerede som 12-14 årige begynder at ødelægge din hjerne (hjerneskade). Og for at udtale mig om det her, har jeg faktisk læst en del om det for at kunne sige og mene som jeg gør. Du siger at hash er et vanedannende stof, kan jeg jo så fortælle dig at det er alkohol mindst ligeså meget der er flere mennesker der dør at alkoholmisbrug end stofmisbrug (hashspykoser). Og så er der din generalisering hvor du siger at man oftere begynder at tage hårdere og hårdere stoffer. Og dét er noget vrøvl! I Danmark er “stoffet” marihuana lovligt hvis du får en recept. Og det er for den sags skyld også, lovligt i mange andre lande. + Der foregår en debat her i Danmark om hvorvidt det skal være lovligt at købe og ryge hash til eget forbrug, (denne debat foregår på Christiansborg) da det er bevist at en bytur Torsdag, Fredag, Lørdag skader mindst ligeså meget hvis ikke mere end at ryge en joint disse tre dage. Og jeg ved at der er folk der får hashpsykoser, men det er ikke flere end der ryger til udpumpning eller alkoholafvæning. Og når du får en hashpsykose, ryger du ikke på den “lukkede” som du så fint formulere det og det er i MEGET få tilfælde at en hashpsykose varer ved resten af livet, hvorimod en fordruknet lever, ikke bliver okay igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinny

   Han er da SÅ meget på stoffer. Han ligner en der ikke har sovet. Jeg har selv prøvet at tage coke og også endt til et par fester til kl. 8 om morgenen. Jeg tror jeg så omtrent ligesådan ud.
   Nr. 2 ting du kan se det på, er hans falske smil helt i starten (også i det link med aftenshowet). Man mister – oftest – evnen til at kunne udtrykke andre følelser end vrede, når man er på det lort.

   Sarah, synes måske det er dumt at koncentrere sig så meget om andre når de laver fejltagelser, eller som i Jespers tilfælde er i en virkelig dårlig periode i sit liv. Hvis man er rigtige venner, så fatter man knoglen og tilbyder sin hjælp, eller bider sig i tungen.
   Hvordan ville du selv ha det? Det er jo ikke noget han har valgt, men en sygdom han er midt i. Afhængighed er en forfærdelig sygdom som er rigtig svær at komme ud af. Folk som dig hjælper ikke på det.. Det driver ham bare længere ud i sygdommen.. Øv

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   For det første er jeg ikke venner med ham, for det andet, så var det bare en spontan opdatering, ligesom når alle andre kommentere umiddelbart på hvad de ser, spiser eller høre, op på deres fb…det er skam ikke fordi jeg sidder og piller rundt i det. Jeg kommentere på det jeg ser og helt ærlig, synes jeg også det er dårlig stil at optræde på tv og sende den slags signaler til unge mennesker. Min holdning er den samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Er det ikke ligegyldigt om han var på Cole, LSD, hyldeblomst, lakridser eller vingummibamser? Manden er vel gammel nok til at leve det liv, der giver mening for ham? Tror egentlig også han er komplet ligeglad med, hvad folk og diverse ligegyldige medier mener om ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Sarah

  Jeg tænkte præcis det samme da jeg så afsnittet imorges! Sad helt og krummede tæer for den var altså helt gal med ham. Stakkels Lisbeth Østergaard, der stod for det interview. Må have været lidt af en udfordring så skæv som han var 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hahahahahaha, de er godt nok hurtige de sladreblade der.
  – Men helt ærligt, en hver idiot kunne sq da se a han var da på et eller andet form for stof, heheh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er helt enig, han var sgu helt coked up! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Ja man skal passe på – men du har SÅ meget ret!! 😉
  Pinligt er det i hvert fald for ham. Wooooow..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er det pinligt!
  Gad vide om han har moralske “tømmermænd” lige nu? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  ENIG Sarah Louise!

  Har lige set klippet og hvor tåger han bare rundt i ordene. Det må virkelig være pinligt for ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Ha ha ha jeg elsker dig for at sige din ærlig mening. Jeg tænkte nøjagtig det samme da jeg så det. Han var helt manisk og og slikkede sig hele tiden om munden og kiggede sådan underligt rundt i rummet!! Værten prøvede virkelig at holde sammen på interviewet lol

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Model billede fra sidste år