Nice ass!

Orker ikke…

Jeg har simpelthen haft den sløveste start på dagen. Jeg er så træt, at så snart jeg havde spist morgenmad, var jeg klar til at gå i seng igen. Jeg har en liste i min kalender med ting jeg skal have gjort og folk jeg skal have talt med…..men jeg ooorker bare ikke. En dag som i dag, gad jeg godt, at jeg havde barsel og ikke skulle tænke på arbejde. Men barsel er for mig en by i Rusland, selv de sidste uger op til og efter. Det er utrolig svært for mig, at ligge mig midt på dagen, når der er så mange ting der skal gøres, men tror desværre jeg bliver nød til det.

En middags lur står på programmet og så ses vi senere:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nice ass!