Træning & Gravid

Nye tiltag

Jeg er lige kommet hjem fra et meget vigtigt møde. Jeg har i noget tid gået og arbejdet med tanken om, at åbne min egen restaurant/klub og har igennem det sidste halve år haft en masse møder med potentielle locations, men intet har været det helt rigtige. Men efter idag tror jeg, at jeg har fundet det helt rigtige sted. Mere kan jeg ikke sige lige nu. Jeg er i virkelig godt humør og i løbet af næste uge, skulle detaljerne falde på plads.

Det kommer sikkert som et chok for jer, at jeg snakker om at åbne min egen restaurant, men dem der har fulgt mig længe, ved at jeg bag al min bloggin og interesse for mode, beskæftiger mig med seriøse forretnings ideer. Jeg har min fritids interesse, som er at blogge…det er den lidt mere luftige, sjove og tøset side af mig i får, men til hverdag driver jeg min forretninger, som en benhård og seriøs forretnings kvinde.

Da jeg var 20, var jeg også tæt på at starte en klub op, men det blev aldrig til noget. Jeg er ikke typen der taler om mine ideer, før de er aktuelle, så derfor har jeg ikke nævnt noget før nu. Jeg har en stor forkærlighed både for god mad og drikke (hvilket i jo ved med mine utallige restaurant besøg) men jeg er også et meget socialt menneske og tanken om, at have sit eget lækre sted med top lækkert mad, er virkelig appellerende. Det kommer ikke til at være et sted, hvor der er sparet på noget. Jeg vil have, at folk får den bedste service, den bedste mad og de bedste minder:) Det skal være sådan et sted, man har lyst til at besøge flere dage i træk.

Men i skal nok få lov at høre meget mere om det, når alt er på plads:)

 

16 kommentarer

 • Sissel

  Når folk kommentere din stavning, eller mangel på samme, er det jo ikke anderledes end når du udpeger folks dårlige valg af tøj… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Det lyder spændende, hvad skulle adskille dit sted fra de mange andre steder??:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Hvis det lykkes dig at stable et sted på benene, hvor der rent faktisk er god service, og hvor personalet virker som folk, der kan lide deres job og ikke opfører sig som om, de er blevet ansat i aktivering, så klapper jeg stort i mine hænder! Har boet en del år i udlandet, bl.a. japan, og det er simpelthen pinligt, at service er så fjernt et begreb herhjemme. Bliver så flov og pinligt berørt når jeg oplever tourister, der bliver stillet overfor en sur tjener eller en doven og arrogant ekspedient . Havde jeg taget et bevidst valg om at være i servicebranchen, så ville jeg som chef udvise en helt klar nul-tolerance overfor dovenhed og arrogance. Kan man ikke klare lugten i bageriet, så må man finde et andet job. Og ja, det lyder måske hårdt, men man må trods alt have så meget selvindsigt, at man ved, hvilket fag man skal og ikke skal arbejde i.
  Held og lykke med dit nye projekt!!!!! Jeg krydser alle mine fingre for, at det vil lykkes dig at finde personale, der er i stand til at yde service, være smilende og rent faktisk kan overbevise os kunder om, at de kan lide deres job. Det giver trods alt også en del flere drikkepenge 🙂

  Og ja, det var et emne lidt off the topic. Men som dygtig og succesfuld forretningskvinde håber jeg også, at du vil være benhård (og retfærdig) overfor dit kommende personale. København mangler et godt sted, hvor det føles rart at komme, og hvor personalet er kompetente og kender til begrebet service.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej, Du må gerne købe min restaurant, den ligger i Helsingør! Der er stort potentiale.

  Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvor vildt!! Det glæder jeg mig til at følge. Det er hårdt at drive en restaurant, så jeg skal følge med i hvordan du klarer den. Jeg bor selv på Fyn, men skal da ind og spise hos dig næste gang mig og min kæreste er i Kbh.

  Held og lykke med det hele, ønsker dig alt det bedste:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne- Sofie

  Nu må jeg altså lige sige noget her. Nogle af verdens rigeste mænd er ordblinde. Bare fordi at man har lidt stavefejl på en hygge blog eller der begåes nogle små fejl på et firmas hjemmeside, det afgør jo ikke om man er forretnings kvinde eller ej!! DU er forretnings kvinde Sarah. Hele din karriere er bygget op fordi du kan dit kram. Jeg går også ud fra du tjener ret godt på din blog med de reklamer der ligger på den, du har din egen bikini linje, et model bureau, du arbejder også som fotograf og har flere forretninger bag dig,derud over laver du også tv for TLC, så alle jer der mugger over dette indlæg. Drop jeres røvsyge job og find noget der gør jer glade, istedet for at nedgøre folk, der rent faktisk opnår deres drømme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva

  “appallerende” skulle muligvis være udskiftet med ” tiltrækkende”, appallerende er jo “henførende til noget” , det var da den eneste umiddelbare brøler, alt andet er jo klassiske “jeg-skriver-for-hurtigt-til-at-stave-ordentligt-fejl” alle laver..

  nå men bider mærke i, at du skriver “benhård forretningskvinde” og bliver derfor interesseret i at vide om det er dit modelbureau du vil karakterisere som et hårdt marked? eller din “forretningsånd” om man må sige (-: læste for 6 mdr siden, at du havde overladt direktørposten til johanna, hvilket undrede mig en smule. jeg forestiller mig ,at det må være svært at overlade denne kernepost til en anden, hvis man er meget engageret i sin forretning? jeg skal ikke kunne udtale mig på johannas faglighed, men i et interview udtale hun “sarah syntes at det kunne være sjovt at give stillingen til mig” (red) men der var brug af ordet sjovt, og jeg opfattede det lidt som noget der blev aftalt hen over en bytur

  vedhæfter lige en masse smileys da det IKKE skal opfattes som en spydig kommentar, men af rent interesse for dig og din forretning(er) nogle ting lyder sgu bedre i almindelig tale, end via skrift.. du må sgu begynde at skype..haha så her: (-: (-:(-:(-:(-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hvad folk siger i pressen og hvad pressen skriver er ikke grundlagdet for hvad virkeligheden er… Hvad der foregår rent praktisk i mine firmaer er ikke relevant for min blog. Johanna stoppede sidste år og var kun ansat i en prøve periode. Hvordan i som læser tolker det, når jeg kalder mig selv en benhård forretnings kvinde, er op til folk selv. Det var bestemt ikke hensigten, at folk skulle føle sig provokeret af det og gør de det, så skulle de måske kigge lidt ind ad:) jeg har arbejdet som selvstændig siden jeg var 19 år gammel, hvor jeg startede min egen lille butik. Siden dengang har jeg haft i ild i mange forskellige projekter, nogle er gået godt, andre skidt. At det går lidt stærkt og jeg laver fejl eller eks blogger fra min Tlf, der nogle gange indsætter forkerte ord, må i leve med for det kommer til at ske mange gange endnu. Og hvis lidt stavefejl, det skulle sige alt om hvordan jeg driver, eksekvere og styre mine forretninger, så lugter det bare lidt af jantelov…
   Jeg er ærlig talt overrasket over folks kommentarer til dette indlæg. Det er en enorm positiv beslutning for mig og istedet for at glæde sig på mine vejne, så begynder nogle at “mod argumentere” hvorfor jeg ikke er en forretnings kvinde… Gør det virkeligt så ondt. Jeg må jo finde på et nyt navn, som beskriver en, der har været selvstændig forretningsdrivende i 11 år og har haft flere succesfulde projekter og p.t har 4 virksomheder. Det skal være et navn, der ikke provokere folks dårlige selvværd og som bestemt ikke giver folk et indtryk af, at jeg selv tror jeg “er noget”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • eva

   nu var jeg ikke en af dem der havde problemer med stavefejl, da jeg netop understregede at alle laver tastefejl, og syntes egentlig også at mit indlæg var i en sober tone, da jeg netop ikke vil fornærme nogle men spurgte af interesse. mht til presse og at hente info gennem medier, dér har du ret, der bliver ofte redigeret i udsagnet, og derudover er det jo langt fra holdbart at “kende” nogen gennem fire linjer i en spalte. derfor spurgte jeg ind til det med johanna (:

   -og jeg er IKKE en af dem med ondt i bagen .thi hi

   mht til din forretninger, succes/falit er jeg glad for at du skrev hvad du tidligere har lavet, det anede jeg nemlig ingenting om (-: det at være en forretningskvinde (trods jeg syntes ordet lyder dumt forretnings-kvinde/mand) handler jo ikke om hvorvidt forretningen går godt eller skidt, “succes” handler vel i bund og grund om at lykkedes med det man laver og enhver i erhvervslivet ved, at der kommer mange fiaskoer før en succes, og at kernen i iværksætteri handler om ture løbe ricisi (nu er jeg selv økonomi stud. med job i virksomhed) du virker som en pige med fart over fældet fester og højthumør, men samtidig har du også vist flere af dine kreative sider og den side af dig der brænder for iværksætteri og det at have en finger på pulsen. personligt følger jeg ikke din blog af modemæssige årsager da jeg er mere til tendens baseret -og vintage mode. men jeg er en af de følgere som syntes det er interessandt at se/følge dit liv på sidelinjen. du bliver altid omtalte som “storbarmede” “barmfagre” “babemodellen” og jeg syntes din blog er med til at pointere at du er mere end storbarmet (-: jeg ønsker dig ihvertfald held og lykke med projektet og håber at du bliver glad for projektet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  hehe stavefejl eller ej, du er en succes:) håber det bedste for dig og det nye sted, virkelig sejt du gør det nu, når du også snart står med den lille ny:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Det lyder super spændende. Det glæder jeg mig til at følge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Sarah

  Det lyder sørme spændende. Jeg vil i hvert fald blive gæst på din restaurant;-)

  Jeg kunne måske godt tænke mig, at høre noget mere om dig og dit arbejde. Jeg har tit tænkt på, hvad du egentlig laver. Jeg ved, du ejer Dream Models, og har da en idé om nogle ting + jeg kan læse nogle ting, du nogle gange skriver, du skal. Men måske fortælle mere om det?? Nu du selv bringer det lidt på banen.

  Synes, du er sej. Mvh S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dansk sprognævn

  Lyder som en spændende udfordring. Sørg bare lige for, at at få styr på din skriftlige kommunikation, for det der med at stave og mestre grammatik og specielt sammensatte ord, det fungerer ikke så godt for dig. Måske du også skulle få en til at kigge nærmere på hjemmesiden for dream models… Bare et godt råd, det virker ikke så professionelt, når der er stavefejl på en hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lol ok jamen her på bloggen staver jeg ofte forkert, det går jeg ikke så højt op i. På Dream models hjemmeside, ved jeg ik hvilke fejl du taler om. Har nogle andre til at styre den. Men tak for din bekymring, som tydeligvis kommer lige fra hjertet;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette Bram

   Ha ha der er vist en der har ondt i røven! Sikke en latterlig kommentar. Sarah jeg synes det er fedt, at du kaster dig ud i dine drømme. Lad ikke smålige idioter tage gnisten fra dig.

   You Rock!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det lyder meget spændende, vil glæde mig til at følge dig de næste par måneder 🙂 der kommer til at ske så meget. Du er squ så sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning & Gravid