Dagens outfit

Idioter!!!

ÅÅRh jeg bliver simpelthen så vred, når jeg læser om sådan noget her EB. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i den tankegang, hvorpå folk aktivt vælger at tage stoffer…det er simpelthen for idiotisk!!! Nu taler jeg om de hårde stoffer, som MDMA, coke og hvad fjolserne nu ellers propper sig med. Er det virkelig så fedt at gøre, at man vil gamble med sit ve og vel.

Det lyder måske hårdt, men jeg har ingen sympati, for de de weekends narkomaner der ødelægger sit liv nu eller på længere sigt. Jeg har derimod ondt af deres familier, som skal lide under tabet af en de elsker. Drik dog lidt alkohol, ryg en lille fed, bliv høj på livet og alt det smukke det har at byde på…men drop dog de der livsfarlige stoffer. Jeg synes, at det er SÅÅÅÅ taber agtigt at tage stoffer og jeg ville ikke bruge et sekund af mit liv på en der er påvirket….sørgeligt!!!!

Billedet er lånt af Ekstrabladet.dk, hvor du kan læse artiklen.

Idioter!!!

11 kommentarer

 • Er helt enig!
  Har ingen medlidenhed med de der tager stoffer, det er sgu deres eget åndssvage valg..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er nu enig med Michala… Puha, det er ret hårde ord, men helt iorden at du tager afstand til stoffer, Sarah. Det er dejligt at høre, men kan gøres lidt mere sympatisk.
  Arbejder selv med unge mennesker i psykiatrien, og mange af disse har været ude for så mange grimme ting at de ikke har andre steder og flygte hen end i stofferne, fordi virkeligheden er et værre sted at være. Heldigvis får dem jeg arbejder med hjælp, men det gør alle bare ikke.
  Håber du tænker lidt over mine ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja men nu taler jeg ikke om dem der har et alvorligt misbrug og er indlagt og under behandling, men dem som tager stoffer i weekenderne bare for sjov. Og helt ærlig, så taler jeg frit fra leveren, som når jeg sidder og snakker med veninderne. Jeg er ikke så fint følende, når det kommer til at vælge et negativt tillægs ord. At man ender i misbrug er ofte startet med at man bare lige ville prøve det for sjov og det er sgu da for idiotisk!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   – Ja, det er dumt Sarah, men ikke alle kender dumt fra fornuftigt..

   Og du, som flere gange´har snakket om din hårde barndom, burde vide, hvor hårdt ting kan sidde i en. Det kunne lige så godt have været dig der var endt den vej, men det er det ikke – så pris du dig lykkelig over det istedet for at sidde og pege fingre af dem, der ikke var lige så heldige..

   God aften:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er ikke noget med held at gøre, det er noget med valg at gøre. Ja man kan bruge en dårlig barndom som hvilepude for at begynde på stoffer… Men man kan også lade være. Og IGEN, jeg taler om de tusinde unge som bare gør det for sjov og uden omtanke fordi vennerne gør det. Det er for dumt…og det vidste jeg på trods af arv og miljø og i en alder af 14 år, hvor jeg fik det tilbudt for første gang og sagde NEJ TAK…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MIchala

  Jeg synes det er lidt for store ord du bruger der..
  Det er selvfølgelig aldrig smart at tage stoffer, men der kan være forskellige omstændigheder, der har sendt de mennesker helt derud..

  – jeg har arbejdet med unge stofmisbruger, og det er, desværre, ikke så enkelt, at de alle jo bare kan lade vær..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår hvad du mener, men synes nu egentlig det er fint, at en kendt person som Sarah Louise signalerer, at stoffer er no-go. Så er der måske en ung eller to, der vil tænke sig om inden de starter. Det håber jeg i hvert fald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Naturligvis, men der er mere velformuleret måder at udtrykke sig på. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trinw miw

  Hørt, stakkels familie 🙁 Og tragisk at det gik så galt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er da heldigvis deres eget problem, det kan sku’ ikke bringe mit pis i kog !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan kun sige jeg er enig. Det er tragisk for familien.
  Tænk at folk tager sådan nogle dumme valg… :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit