Sommer kjole

Noget galt med baby?

Igår var jeg ved tandlægen sammen med Michael. Allerede i løbet af morgenen og dagen før, havde jeg bemærket, at jeg havde haft flere og kraftigere plukveer end normalt. Det var først da vi kom hjem ved en 18.00 tiden, at jeg begyndte at tælle og tage tid. Jeg havde en plukve, som varede næsten 20 min. og ellers kom de med 2-3 min mellemrum og varede ca. 2-5 min. Jeg tænkte egentlig, at det ikke betød noget, men ringede for en sikkerheds skyld til akut modtagelsen. De ville have mig ind med det samme og jeg ooorkede ikke…vi var lige kommet hjem og jeg havde kun fået morgenmad og vi skulle til at spise. Men det var der ikke tid til.

Da vi kommer derud, sætter de alle de der apparater på maven og så måler de løs og tager prøver. Det viser sig så, at jeg har blærebetændelse og det har været skyld i de mange mange plukveer…eeiii altså. Som om blødende foreliggende moderkage ikke er nok, så skal man også døje med det her. Det forklare så, at jeg har haft mere ondt end normalt, når man trykkede på maven. Begge dele er noget, der kan sætte en fødsel for tidligt igang :/

Beskeden var så, at hvis mine plukvver ikke var blevet normale i løbet af idag, ville de indlægge mig, i frygt for at jeg går i for tidlig fødsel….WHAT…jeg skal sgu ikke have ham ud endnu!!! Det har jeg sleeet ikke tid til. Launcher mit nye firma her d. 21 juli og er i fuld gang med at optage tv til TLC…nej nej nej…det går ikke. Kan du så blive derinde lidt endnu lille skat:) Kan tilføje, at jeg allerede her til morgen er i bedring…har kun haft 2 plukveer, siden jeg vågnede, så regner bestemt med, at jeg når at være helt ok idag.

Noget galt med baby?

Noget galt med baby?

Noget galt med baby?

7 kommentarer

 • Christine

  ja husk at passe på dig selv (ved godt at graviditet “ikke er en sygdom” men man kroppen ER altså under et kæmpe pres!!! Når du først sidder med den lille man (uanset om det bliver før planlagt) er man fuldstændig blown-away og alle andre planer virker ubetydelige! De små søde mennesker trækker tæppet væk under en:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise SJ

  Fy for en forskrækkelse 🙂 God du er i bedring, så du ikke bliver helt stresset af mangel på tid.

  Læste lige dit indlæg omkring din Miss konkurrence i Kina, og jeg vil lige give dig ros for, at du trods din graviditet ser smækker ud og har de flotteste slanke ben og arme 🙂 – og at du er meget flottere med kastanje farvet hår. 😀 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angela Andersen

  Enig med C.O… nu fødte jeg selv “kun” 3 uger før tid med begge (ja de havde travlt med at komme ud;)) men den ene røg alligevel på neonantal.
  Så pas på dig selv…. SLAP AF!!!! Selvom du har fået grønt lys til at træne så vent til du har født da det også bare kan være med til at gøre plukveerne værre. Lyt til din krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring, og håber da godt nok ikke der sker noget hurtigere end forventet 🙂
  Rigtig fed blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Sarah,
  Min svigerinde er lige så langt henne som dig, og havde her for et par uger siden kraftige og reglmæssigt plukveer, hvilket også viste sig at være en blærebetændelse. Hun fik en kur, og der har ikke været noget siden, andet end de plukveer hun plejer at have.

  Håber du får det bedre snart
  God weekend

  Kh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.O.

  Hej Sarah Louise.

  Husk nu at passe på og hør efter hvad de siger, taler selv af bitter erfaring;-) Fødte selv 1 måned for tidlig fordi jeg ikke tog den med ro og var for længe om at henvende mig med en blærebetændelse. Alt er dog fint og min dreng bliver 1 år den 14/7 og er en dejlig stor dreng;-)

  Kh. C.O.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LW

  God bering 🙂 kryder fingre for, at det kommer til at gå som det skal!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer kjole