Mine bryster

Dagens outfit

Jeg er hoppet i en lækker top fra Ginatricot. Jeg er ikke meget for graviditets tøj, så køber de samme ting, som jeg normalt ville have købt, men i en større størrelse. Min mave vokser ikke så meget ud i siderne, men mere lige ud fra kroppen, så forfra er det svært at se, at jeg rent faktisk er i 8 måned:)

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

2 kommentarer

  • Rigtig fint outfit – men er det ikke koldt i det her vejr?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

    Hej Sarah Louise

    Det kunne være sjovt hvis du lavet en billedsamling, som du tit har gjort med f.eks. outfits i Maj, men så istedet over hele din graviditet. Et billed fra hver måned 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bryster