Ny top med lynlås

Mine bryster

Mine bryster

Jeg tog det her billede under omklædningen til en fotoshoot. Læg mærke til årene på mine bryster, de er jo helt sindssyg tydelige. Det har de aldrig været før! Jeg går ud fra, at det er pga. graviditeten. Jeg synes også, at selve bryst vorten er blevet større:( og mest af alt, så ligner de bare nogle ordentlige mælke kasser….synes faktisk ikke det er særlig pænt.

Så lige et spørgsmål til de læsere, som allerede har prøvet at føde…skrumper ens brystvorter små igen som de var før???

17 kommentarer

 • Heysa.

  Kunne være interessant at høre om dine brystvorter blev normale igen ? Mine gjorde nemlig ikke, men har vendet mig til dem nu 🙂 Og Kæresten elsker dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Mine bryster fik også tydelige blodårer og brystvorterne blev nederen store. Heldigvis blev mine også normale igen efter jeg stoppede med at amme…thank God. For er enig med dig…synes heller ikke sådan nogle store mælkekasser med blodårer og store dutter er det kønneste. Jeg venter nr. 3 nu med termin samtidig med dig og er optimistisk, da jeg ved at de bliver normale igen :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah Louise.

  Jeg er sygeplejerske og har kommet hos mange helt nybagte mødre og deres børn. Det med at du kan se dine årer så tydeligt er helt normalt. Der løber mælk til brystet som gør at det bliver større end det er normalt og dermed bliver huden udvidet og dine årer kommer mere til syne. Det er helt normalt og det går væk igen! Husk på at alt vokser i din graviditet og for det meste bliver det som før efter fødslen (selvfølgelig ikke med det samme) eller næsten som før! 🙂
  Rigtig meget held og lykke i resten af din graviditet og efterfølgende også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Cecilie

  Har samme spg som Hanne 😀

  Tjek min blog på Facebook:http://www.facebook.com/Annececilieblogspotcom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  De bliver normale igen. Mine var også total brunkager (haha) inden jeg fødte, og også lidt efter. Men da amningen så kørte så blev de normale igen.

  Du ser fantastisk ud!
  Knus fra en trofast læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah.
  Jeg ammede i 7 måneder, mine brystvorter blev ikke så store – men det større som de blev, skrumpede ind igen efter jeg stoppede med at amme.

  Hvis ikke man ammer og end brystvorter er store, har jeg hørt at de har svært ved at skrumpe ind igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinaH

  Hej Sarah,
  Jeg synes du ser fantastisk ud og er sikker på at din krop bliver “sig selv” igen når den lille er ude 🙂

  Jeg bliver nødt til at skrive, at jeg synes du er så super cool og let tilgængelig. Jeg “kender” dig helt fra da du havde din lille butik i Aalborg, selv dengang synes jeg du havde en fantastisk udstråling.
  Alt hvad du har opnået siden da, rent forretningsmæssigt, er en kæmpe inspirationskilde……..man drømmer og drømmer om projekter og du “gør det bare!”. Det koster selvfølgelig blod, sved og tårer…..men en sej forretningskvinde er du.
  Jeg er 27 år og du inspirerer mig meget !

  Laver du ikke engang en konkurrence, hvor man kan vinde en make-over med dig som stylist?

  Kram 1 af dine tusinde fans…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Sarah, ved godt det ikke har noget at gøre med dette indlæg. Men hvor gammel skal man være, på den cafe du åbner. Har længe diskuteret det med min veninde nemlig 🙂 mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Desværre, de forbliver store 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Sarah Louise,
  jeg har længe tænkt på noget.

  Nu når du har fået lavet dine bryster, hvordan “fungere” det hele så?
  Kan du mærke, at det er irriterende at have implantater i eller et eller andet?

  Når du er færdig med at amme din dreng, skal du så ha’ lavet en ny brystoperation eller bliver det bare normalt igen? 🙂

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det har overhovedet ingen effekt på amningen, at jeg har fået lavet bryster:) alle bryster er forskellige, men mine implantater kan slet ikke mærke eller se… Hverken nu eller før jeg blev gravid:)

   Jeg har ik planer om at lave dem igen. Men bare fordi man får lavet bryster, forsvinder tyngdekraften jo ikke, så de reagere ligesom alm bryster, hvor man tager på og taber sig igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Okay:) Fedt.. Var også bare for nysgerrighedens skyld, da jeg selv har fået lavet mine bryster, og så var jeg bare lige nysgerrig 🙂

   Men du skal vel ha’ dem lavet igen en eller anden dag ?? De skal jo skiftes ud hver 10 år ca, ?? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej det er ikke sikkert:) hvis de ser pæne ud skal man da ikke:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Øh okay/hvaaa? Hehe.. Jeg har da fået a vide, at man skal have skiftet sine implantater ud ca. hver 10ende år? for nogle tidligere, andre kan der gå flere år.. Men okay måske jeg skulle undersøge det igen haha:) så lærte jeg noget nyt i dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er jo kun hvis det er nødvendigt. Som sagt er tyngdekraften stadig eksisterende, så brysterne kan stadig begynde at hænge, så er der nogen der laver det om. Men hvis de er pæne og fungere så skal man jo ik nødvendigvis ha lavet dem om efter 10 år:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Carlsson

  Altså det gjord mine…fra store mørke brunkager til små pæne lyserød igen… ;oP Og også det med blodårene de forsvinder også…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny top med lynlås