Video blog - CPH Fashion week

En hård nat- gravid uge 37

En hård nat- gravid uge 37

Godmorgen mine dejlige læsere!!

Jeg håber i har sovet bedre end mig i nat. Jeg har været vågen en million gange, fordi jeg enten skulle tisse, vende mig, hoften gjorde ondt eller fordi min arm sov. Jeg har haft mine to brødre på besøg hele ugen og nu kan jeg godt mærke, at jeg trænger til at slappe af.
Man er på hele tiden og der skal laves mad og underholdes. Men jeg er så glad for at se dem her inden babyen kommer, for den første tid efter babys ankomst, skal jeg ikke bruge tid på så meget andet end ham.

Min mave føles meget stram nu og hans bevægelser er kraftige og gør ofte ondt. Han vokser ca. 30 gram om dagen, så der sker virkelig noget nu. Jeg har igår fundet tid til lige at få vasket alt det nye baby tøj og hold da kæft, hvor har vi fået samlet meget igennem graviditeten. Der var 2,5 kæmpe bunker og det meste er fra 0-3 måneder. Så tøj kommer han ikke til at mangle.

Mine plukveer er taget lidt til i form af, at de er kraftigere og mere ubehagelige. Hvis jeg får en, kan jeg ikke gå og må lige trække vejret dybt. Jeg har stadig ingen væske i kroppen eller fået stræk mærker, så krydser fingre for at de sidste 14 dage her går ligeså godt. Jeg er stoppet med at ta på i vægt og mit kost indtag er helt normalt… Spiser dog ik så meget af gangen. Jeg spiser alle mine vitaminer og sørger for at spise frugt og drikke mælk hver dag.
Jeg kan slet ikke sove længe mere. Kl. 06-07 begynder jeg at vågne. Det går også fint an, hvis jeg lige kan nå mig en lur midt på dagen:)

Nu vil jeg varme nogle morgen boller til mine brødre og i et bad. Kl. 10.00 kommer vores rengørings dame og for ikke at gå i vejen, så tager vi i IKEA og køber en ny kommode, tøj stativ og et nyt tv skal vi også have til vores aupair. Hendes værelse bliver så lækkert, når vi er færdig med at indrette det:) Hun kommer ca. En uge efter jeg har født, så vil gerne have alt klart til hende inden. Mine brødre er begge to over 90 kg og er gode at have med som slæbe æsler he he 😉 jeg får sikkert pisse ondt i ryggen af, at skulle gå rundt i IKEA, men tingene skal jo gøres. Tænk at min søn kommer om 14 dage…. Det er slet ikke til at forstå.

5 kommentarer

 • M

  Hej Sarah Louise.
  Først og fremmest tak for en fantastisk blog. Jeg nyder virkelig at læse den – nogen gange flere gange om dagen :).

  Mit spørgsmål går egentligt bare på hvilke vitaminpiller du har spist under din graviditet? Jeg ser du nævner det i dette indlæg, og jeg får så dårlig samvittighed, da jeg selv er i uge 16, og har været så dårlig og plaget af kvalme/opkast de sidste par måneder, at jeg hverken har kunne få vitaminpille, frugt eller mælk ned. Jeg har fået det lidt bedre, og føler nu, at jeg virkelig er nødt til at få indhentet de sidste par månders mangel af vitaminer, grønt osv.

  Vil også lige nævne – måske er det fordi jeg befinder mig i “samme verden” p.t., men jeg synes at dine indlæg som dette, er fantastiske. Dit indlæg “Gravid uge 35” var helt specielt – gav mig lidt kuldegysninger.
  Jeg ønsker dig alt det bedste, og pøj pøj d. 24. august. Er sikker på, at det bliver det mest fantastiske :).
  Jeg glæder mig til at følge dig fremover.

  Mange hilsner
  M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil bare lige sige jeg glæder mig til at prøve Made i aften hvor vi har bestilt bord, og skal ha en af de sidste middage ude med min manden inden vi skal være forældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Mygind Larsen

  Jeg lånte en kørestol, da jeg var højgravid i ikea 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid godt med et par brødre, der kan slæbe – især i Ikea! Og når det er dine brødre, så kan du også tillade dig at hundse lidt mere med dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Jacobsen

  Sarah Louise
  Jeg ville blot lige sige tak for en super fed blog. Jeg er selv gravid nu i uge 21 og begynder at få den klassiske tøj krise. Dvs. skal til at vende sig til at man ikke nødvendigvis bare kan have alt det på man havde før… De skjorte som var lidt store før graviditeten er begyndt at stramme lidt og sådan. Jeg har været ude for at købe lidt forskelligt graviditetstøj, men det er jo virkelig svært at finde noget som er virkeligt pænt (har dog fundet lidt på Asos osv.) Så det er meget fedt at læse din blok og se i dine arkiver for hvad du har båret igennem din graviditet. Du har virkelig en super lækker smag både Classy, cool og rå på en og samme tid så din side her er virkelig fed inspiration for os andre som også gerne vil være lækre her i graviditeten.Din side er nu anbealet videre til andre inde på graviditets forumet “min mave”…. der er jo ingen grund til at give op på sig selv og sit udseenede fordi vi er gravide :o)
  Tak for en blog. og god weekend
  Hilsen Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video blog - CPH Fashion week