Babys hårfarve????

Min morgen..

Godmorgen:) jeg har haft en rigtig dejlig morgen. Vågnede ved at min søn dansede Boogie i min mave. Jeg overraskede Michael med at lave ham en omelet og ristet brød, imens han var i bad. Så hyggede vi lidt inden han smuttede. Jeg selv spiste havregryn… Maven havde ikke lige lyst til æg. Nu ligger jeg i sofaen med TLC på fjerneren og min bog Vidunderlige uger. Michael og jeg fik også købt lidt nyt i går i str. 0-1 måned, da jeg efter jeg fik lagt alt i bunker, kunne se at vi manglede lidt hel dragter med fødder i. Jeg har lige pillet mærkerne ud og så skal det vaskes:) En stille og rolig morgen.
Jeg har lavet tv både mandag og tirsdag, så trænger til at hvile og være hjemme idag og lave lidt arbejde på mails og Tlf.
Vi skal på Made i aften og spise. Alle siger at vi skal hygge igennem inden babyen kommer, så vi har aftalt, at vi vil på Made et par gange og vi skal nå og se nogle venner inden baby kommer om 9 dage.

Billeder fra min morgen:)

Min morgen..

Min morgen..

Min morgen..

Min morgen..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babys hårfarve????