Utålmodig presse

Fornemmelser..

Jeg kan se, at jeg på min twitter to dage før fødslen, har skrevet at jeg havde en fornemmelse…. Lidt sjovt at se nu, at jeg måske vidste indeni, at han ville komme før tid….

Gad godt vide om andre gravide også har oplevet det?

Fornemmelser..

2 kommentarer

 • kan ikke vente...

  nu hvor du er hjemme og der er ro på, kunne det være dejligt med et lille indlæg om hvordan han så ud , bare sådan et lille kort et, hvad han vejede hvem han ligner.. vi er jo læsere der har fulgt med, som nok gerne vil høre om HAM, nu han er kommet til verdenen.. evt se lidt billeder.. 😀 og JA jeg er en af de utålmodige læsere der ikke kan lade dig komme ind af døren ..hehe men det er jo med de bedste tanker.. kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Det eneste vi kan være sikre på er at vores små kommer når de vil, og altid på deres fødselsdag! Alligevel lidt tjekket af de små ikk, sgu ok timing…
  Når man tænker på at de kun kan : skide, gylpe og skrige og overbevise deres forældre om at de er de mest vidunderlige (Det er de jo også) Vi andre ser det jo også, og husker vores egne! Som var ligeså! ….
  Gik 14 dage over, men var sikker på at han ville komme før…Møgunge 😉 Han er 18 år nu og dejlig! Tillykke I 3…Nyd starten, den kommer ikke tilbage…Sig nej med god samvittighed, når venner, familie, blog og alle andre kræver….I er en lille familie der skal lære hinanden at kende, så kan alle sgu komme til 1 års fødselsdag…Bedste tanker Joan

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Utålmodig presse