Jubiii

Ikke mere Made

Ikke mere Made

Som i ved overtog jeg en restaurant for nyligt. Det har været et kæmpe stort og ret stressende projekt. I som læsere, kender jo kun til overfladen af mit arbejde bag, men der har været rigtig meget arbejde og pga. graviditeten ville jeg gerne have den åbnet inden babyen kom. Der har været en masse forhandlinger frem og tilbage og desværre, så er jeg blevet nød til at annullerer aftalen med tidligere ejer, da denne ikke har overholdt nogle af de aftaler vi havde. Det er jeg selvfølgelig super ked af, ikke mindst fordi jeg har brugt så meget arbejde på det sted, men det eneste fornuftige var at trække mig, da jeg ellers ville komme til at stå med håret i postkassen. Det kunne jeg heldigvis gøre uden problemer med den kontrakt vi havde.

Alle de ting, der ifølge aftalen skulle være klar til åbnings/overtagelses datoen var ikke klar, så fik tidligere ejer noget ekstra tid til udbedringerne, men stadig intet skete. Alt dette var lige op til, at jeg gik i fødsel, så jeg spekulere da også på, om det kan have været med til at sparke fødslen igang. Dagene op til var jeg skide sur og stresset og på trods af kontrakt aftalen, var tidligere ejer gået under jorden.

Så det var sgu et kort restaurant eventyr og thank good for at jeg har lært at lave nogle gode “livrem og seler” kontrakter.

4 kommentarer

 • Virkelig frustrerende når aftalerne ikke aftales og du har smidt så mange timer og hjerteblod i det, men okay, fra den lyse side, så er du den erfaring rigere og ved nu at du snildt kan åbne en restaurant en anden god gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille V

  Hej Sarah. Jeg læser din blog hver eneste dag og tjekker flere gange om dagen om der er kommet nye indlæg. Jeg læser flere blogge på bloggers delight, men af en eller anden grund er det din der fanger mig mest. Jeg kan godt lide den er så personlig og der stadig er meget der ikke bliver fortalt på bloggen. Jeg læste blandt andet en masse af dine indlæg om kørekort igen og igen da jeg var ved at tage mit, for at se dine oplevelser med køretimer osv. 🙂 Det er første gang at jeg kommentere, og det var egentligt bare for at sige at jeg synes det er ærgerligt at projekt restaurant Made ikke gik som du havde håbet. Men jeg er nu sikker på at du nok skal få andre af dine drømme ud eller at der måske kommer en ny chance for at få den fantastiske restaurant du mener københavn mangler! 🙂 Never a failure always a lesson!

  Ps. Håber forresten at du ligger flere billeder ind af guldklumpen og måske skriver et længere indlæg om hvordan du har det, hvordan det er at være mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg undrede mig virkelig også de sidste par dage jeg har cyklet forbi og set tomme cola flasker og pizza bakker i vinduerne ud til gaden.

  ØV – godt du er ude af det igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ærgeligt..

  nå sikke noget pis.. men så er du den erfaring rigere. Du har handlet professionelt i denne sag your luck.. Hvad så med projekt au pair?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiii