Uden mad & drikke

Au pair i morgen

Au pair i morgen

Jeg fik lige sovet en times tid og havde energi til at få kigget lidt på au pairens værelse. Hun har lige sms’et at hun snart flyver. Hun lander i dk i morgen tidlig, jeg både glæder mig, men er også lidt nervøs for hvordan det kommer til at være med en fremmede, der pludselig skal være en del af vores liv.

Michael samler nogle af hendes møbler idag og sætter hendes tv op. Jeg skal have cleanet en af vores bærbare til hende. Værelset bliver super fint. Det bliver bare så rart med en der kan ordne det huslige, så mig og michael bare kan koncentrere os om vores lille søn. 🙂 her i starten skal hun bare lige falde til og så sætter jeg hende ind i tingene med tiden. Sådan som jeg har det nu, orker jeg ik li at forklare hvor alting står og hvordan hun laver mad. Tænker også hun lige skal komme sig oven på sit jet lag.

5 kommentarer

 • Angela Andersen

  Phillipinerne – dejligt ;O Hende skal i nok blive glad for (Er selv en halv en af slagsen)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kommunikation, kommunikation, kommunikation!

  Fra en der har været au pair de sidste 3 år er det virkelig nøgleordet.

  Og så den åbenlyse med at man skal behandle andre som man selv vil behandles.
  Og, et par dage efter hun er ankommet er det en rigtig go ide hvis i tar hende med i et stort supermarked og la hende vælge hvad hun vil ha. Så får i ligesom osse en idé om hvad i skal købe til hende fremover, og det er en pæn måde at velkomme hende på.

  Gi hende en rundtur i lokal området. Og print et kort ud til hende. Så kan i krydse af hvor bussen holder, hvor hun kan handle osv. Husk på at hun intet aner.

  Enden elsker man det, eller osse hader man det. Au pair ordningen er ikke for alle.

  Held og lykke med det, og tillykke med lille manden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor spændende for jer alle sammen 🙂
  Det er så vigtigt som værtsfamilie at man er klar til at tage imod au pairen med åbne arme.
  Jeg kan huske, at da jeg var au pair i London havde jeg en knap så rar familie, og det er altså virkelig hårdt hvis man ikke kan føle sig hjemme på det sted, hvor man skal arbejde og bo.

  Min familie i London var som sådan ikke interesseret i mig, men de ville gerne bruge mig til at læsse deres problemer af på, så tilsidst endte det med, at jeg kendte dem ud og ind, men de anede intet om mig. Rigtig ærgerlig situation, da det i forvejen er hårdt nok at være langt hjemmefra.
  Det hele endte ud i at de skulle skilles, samt at moren tømte mere eller mindre en hel til to flasker rødvin på én aften stort set hver eneste dag.
  Ikke just en god familie, da de slet ikke var klar til det der med, at involvere et andet menneske i deres liv, så jeg var derfor bare mere en robot for dem, som bare var der. Rigtig ærligt, synes jeg.

  Håber i alle sammen får en bedre oplevelse med det i jeres familie, end hvad jeg havde.
  Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Dejligt – hvor kommer hun fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uden mad & drikke