Kroppen kort efter

Barsels gave fra manden

Igår blev jeg lige overrasket med en super lækker barsels gave af min søde forlovede. Jeg fik et Hermes armbånd i marine blå, som lige er kommet i butikkerne. Jeg har kigget på sådan et armbånd et par gange, men har altid synes, at det var mange penge for så lille et smykke… Heldigvis har Michael en god hukommelse og jeg elsker den mørkeblå farve han har valgt:)

Barsels gave fra manden

Barsels gave fra manden

Barsels gave fra manden

3 kommentarer

 • N

  Uhhh tillykke. Hvad koster det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Lykke

  Hvor er det flot. Tillykke med den lille – håber at i har det godt 🙂
  Jeg har for nylig opdaget din blog og sad på et par dage og læste alle dine indlæg (er p.t. arbejdsløs så har lidt for meget tid…) og synes at du virker som en vildt sød og sjov person med et spændende liv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt:-)

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning, motivation og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kroppen kort efter