Kan man smitte

Lidt bedre

Jeg har nappet lidt panodiler og har det lidt bedre. Det er underligt… Ved ik hvad der er galt med mig. Har det bare ik så godt. Men har ammet 2 gange siden kl. 07 og fået noget at spise og har det bedre. Ammede ikke i nat… Kan det være derfor hmm….

Jeg ligger under dynen på sofaen, vores søn sover ude i haven i barnevognen og far har kastet sig over Barnets bog. Jeg har kun fået skrevet meget lidt i den, så nu vil han skrive i den, imens følelserne fra begyndelsen stadig er friske i hukommelsen:)

Lidt bedre

Lidt bedre

5 kommentarer

 • Gitte

  Hej Sarahlouise. Brystbetændelse har jeg haft 3 gange og det starter med influenza lignede symptomer. Hvile, forsat amning og en kur penicillin/antibiotika (kan ikke huske hvad det var jeg fik) virker mod betændelsen. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stina

  Sarah Louise prøv at se denne side. Fik selv lavet en til vores dreng da han kom til verden…http://www.minpersonligebog.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lyder lidt til det, som jeg havde det ca 14 dage efter jeg havde født. Havde influenza symptomer + feber. Gik over sig selv i løbet af et par dage. Tror det var en blanding af for lidt søvn, lav blodprocent og en masse hårde mælkeknuder i brysterne (et bad og massage af brysterne hjælper:-)+ lidt brystbetændelse. Håber du snart er på toppen igen. Evt tag et laaaangt bad, mens farmand ser efter lillemanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • joan

  Nej nej…drengen er fantastisk, rask og sund ser han ud, moderen ser også fantastisk ud…Brystbetændelse? jo jo det hænder…Fik selv i det ene bryst, men farligt er det jo ikke…og bestemt til at komme over
  Jo jo gør lidt ondt, men helt ærligt….Vi har lige lavet et menneske! Lille og hjælpeløs, så er en smule brystbetændelse sgu ok…!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Rasmussen

  Kan du have brystbetændelse? Det slog mig lige idet du skrev, at der har været et langt stræk, hvor du ikke har ammet. Det føles fuldstændig som influenza med feber og det hele. Men man har så også meget spændte bryster med knuder i. Håber ikke du har det, men det er måske rart lige at ha e i baghovedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man smitte