1 år siden//Dagens outfit

Noget pjat phone

Nu er den nye IPhone kommet frem, folk er helt vilde over den og jeg synes helt ærligt, at det er noget pjat… Den er jo nærmest fuldstændig magen til den tidligere. Jeg har aldrig været en mobil nørd, men sætter da pris på lækre ting, men om jeg fatter hvorfor man gider at øsle sine penge væk på tlf’er, som ligner så meget den før, den er bare tyndere og lidt andet små hejs….. Tsk tsk hvis jeg skal købe en ny IPhone, så må Apple altså diske op med noget lidt “større”

Noget pjat phone

11 kommentarer

 • Jeg er træt af at folk skifter deres telefoner ud, selv om der INTET er i vejen med deres nuværende telefon! Det er ikke særlig godt for miljøet ! 😉 Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil sige, at for os der stadig “kun” har 3’eren så ligner den slet ikke, og min er ved at være så slidt at jeg helt sikker skal have den nye 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil sige, de ligner lige så meget hinanden som 3 og 3gs gjorde og 4 og 4s gjorde..
  forskellen her er at den er så meget tyndere, lettere, og højere, så den faktisk for en større skærm. Det er da helt sikkert en markant forandring i looket. Da også taget i betragtning at bagsiden af den også er i aluminium nu.

  Og så er indholdet langt fra hinanden også, men det nævner du jo du ikke tænker på, og det er også i orden, men syns nu design mæssigt er den også ændret sig.

  Grunden til de ikke ændre design på telefonen som såen er fordi de mener de har fundet noget der er stilrent, flot og sælger. Så hvorfor skifte fra noget der virker??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig ! Jeg er sku glad for min 4’er og vil heller ikke købe den fordi den ligner den anden så meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte 4s’eren her for et par måneder siden og har bestemt ikke fortrudt.. Jeg købte den fordi min 4’er som jeg havde haft i et par år gik i stykker, og så ville jeg gerne have en hvid fremfor sort, så da den anden blev sendt til reparation købte jeg en nyere model i hvid, og så solgte jeg den gamle, men havde jeg vidst at jeg fik en helt splinterny telefon tilbage fra reparation (jeg blev forsikret om at jeg bare fik den gamle tilbage) ja så havde jeg ikke brugt så mange penge på en ny telefon dengang, så havde jeg nok alligevel ventet.. 🙂

  Men lad da bare folk bruge mange penge på nye telefoner hver år, bare jeg slipper.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Arrrh.. den er nok ikke helt magen til den tidligere….. 🙂
  iPhone designet er måske lidt som 4S’eren, men langt fra den samme.. Hverken i størrelsen, materialet eller formen.

  Og det er jo ikke designet der afgør om den er “ny” eller den bare en kopi af den “gamle 4s’er”.. hvis du laver en ordentlig research, finder du nok ud af at iPhone 5 fungerer meget bedre, bedre kvalitet, hurtigere…. Ikke lige frem småhejs.. Tror det er de færreste der gider have iPhone 3’s hastighed…

  Men selvfølgelig, vent du bare til iPhone disker op til noget “lidt større”…., den skal måske være trekantenten med glimmer og blinklys? 😉 for det er jo det der tæller… lol

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   I mine øjne så synes jeg den ligger for tæt op af den sidste… Jeg gider ikke bruge flere tusinde på den. Apple gør det jo netop lidt af gangen for at pumpe folk for penge. Om 2-3 iphones mere kunne jeg godt finde på at købe en ny.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shit, hvor er hele din kommentar bare nedladende Cecilie! Jeg har det nøjagtig ligesom Sarah Louise – det kan da godt være at der er nogle småforbedringer i hastighed osv, men jeg går da ikke ud og skifter min kun 1 år gamle iPhone 4 ud med en ny bare fordi den er “ny”. Det synes jeg faktisk er fuldstændig hul i hovedet og direkte spild af penge. Hvis min iPhone går i stykker om et halvt år og jeg derfor skal ha’ en ny, så køber jeg da højst sandsynligt 5’eren, men ikke før. Og omvendt synes jeg faktisk også det er noget svineri, hvis min 4’er går i stykker efter 1½ år, når den har kostet 5000 kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Elsker din blog! 🙂 Men du ved godt det billed du har sat ind i teksten er af den gamle 4S’er ikk? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej ha ha ja der kan man bare se…. Jeg kan ik se forskel lol;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år siden//Dagens outfit