Hair extensions????

Nu har jeg efterhånden fået riiigtig mange spørgsmål til om hvorvidt mit hår er extenisons eller ej. Når jeg så svare folk, at det er mit eget, så tror de ikke på det, så nu har jeg taget nogle billeder af mit hår, så det en gang for alle er ude af verdenen;)

Hair extensions????

Hair extensions????

Hair extensions????

11 kommentarer

 • Haha, har lige skrevet på et andet indlæg.. SORRY! Det er dit eget!
  fantastisk!.. Lækkert hår 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et smukt sundt – og ÆGTE hår 😀
  Jeg er dybt misundelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Dit hår er virkelig flot 🙂 Hvordan sætter du det som på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara j

  Haha hvor er det fedt 🙂
  Du tar et billed hvorpå du stik begge hænder op i (den ægte) høstak, så alle kan se at der ikke er noget fake der! Hvor er det go stil!

  Jeg håber i får en dejlig ferie alle sammen.
  Jeg er sikker på i har brug for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Sarah. Jeg følger din blog dagligt og jeg så også dit program på TLC igår aftes. Jeg ville egentlig bare lige høre hvilken farvetone du har brugt til at farve dit hår med, da jeg selv godt kunne tænke mig at ramme noget nær den samme farve. Jeg har selv rigtig lyst hår, og det er jeg ret træt af. En farve nær din, ville også se mere naturligt ud til min egen hårfarve. Jeg håber du vil svare 🙂 og forresten, tak for en fed blog!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Uh, dit hår er en anelse orange-gult… Hvis jeg var dig ville jeg skynde mig til frisøren og få det BLOND 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesus – hvad i alverden skulle du dog få ud af at lyve..? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina A

  Hvor er det skørt, at folk ikke tror på dig.!
  Dit hår ser da både naturligt og ægte ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Haha! Hvad fanden sker der for den danske befolkning???

  Hvordan kan man have så intetsigende et liv, at gå op i om du har extenisons i eller ej?? Og når du så giver folk svar på tiltage, så nægter de at tro på det!
  Jeg er så pisse træt af folk, der har så travlt med alle andre end dem selv. SÅ pas dog jeres egen tallerken og indrøm I er skide misundelige på Sarahs smukke hår, hendes succes og har ondt i røven over I selv lever et pisse kedeligt liv – men hvis skyld er det??? JERES EGEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes slet ikke man kan være i tvivl om at dit hår er ægte??
  Synes oftest at det er ret tydeligt når der er sat hår i, for efter ldit tid bliver det tit og ofte ret tørt, og så kan man ikke så godt skjule det mere.. 🙂

  Jeg synes dit hår er skide flot, og ville ønske jeg selv havde så flot hår.. Desværre er jeg en af de uheldige der har så tyndt hår at der bare ikke er noget at gøre ved det.. Selv min frisør har opgivet.. :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Nu har jeg aldrig været en af dem der har været i tvivl om at dit hår var ægte og da slet ikke om du sagde sandheden når folk spurgte. Men ville da bare lige sige du har et super flot hår man kun kan være misundelig på:)
  Tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit