Billigt og lækkert babytøj

Medinas pengeforbrug???

Medinas pengeforbrug???

Jeg kan sgu ikke lade være med at blive harm over de folk, som får ondt i røven over andres succes. Læste lige på Se&Hørs hjemmeside, at Medina må forsvare sig selv og hvad hun bruger sine penge på. Nu skal jeg fortælle jer en lille historie om Medina. Hende og jeg var engang rigtig gode venner. Som tiden gik har vi begge haft meget om ørene og vi kender faktisk ikke hinanden den dag idag. Men den Medina som jeg kendte, var en helt nede på jorden pige, hun havde ben i næsen og arbejdede som tjener på en restaurant. Ved siden af sit arbejde skrev hun sange og det havde hun gjort længe dengang. Hun har altid været utrolig kreativ med sine tekster og hun er ikke en af de kunstnere, som så mange, der er blevet valgt ud, pga. et pretty face. Hun har fået succes fordi hun har arbejdet fucking hårdt for det!! Hun har skrevet i mange år og arbejdet med skodjobs ved siden af og en dag fik hun et break. Hun udnyttede det break til fulde og sørgede for, at hun ikke kun blev en døgnflue.

Jeg vil ønske at folk generelt kunne værdsætte den faktor, at nogle mennesker rent faktisk arbejder og har arbejdet hårdt for det de har. I så ikke Medina, da hun sad i sin lille lejlighed med ømme fødder, af at trave rundt i en restaurant og finde sig i folks pis, for at have råd til at blive ved med at følge sin passion for musikken. Ja selvfølgelig hygger hun sig…hun høster frugten af sit arbejde og det skal hun bare have lov til. Ligesom jeg selv føler, at jeg fortjener alle mine smukke ting og oplevelser, så gør hun også. Glæd jer på andres vegne og brug det som drivkraft og motivation….det er også en meget federe følelse i maven end misundelse.

34 kommentarer

 • Så tag og skriv noget dårligt om Miley ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tag jer sku sammen medina er ok og Hva så hvis hun bruger sine penge det kan vi sku ikke blande os i eller hvad og kan ikke rigtig se hvad medina har gjordt siden folk er sådan imod hinde hun er sku ligesom os hun er alså også et menske som har følser og jer som er fan af Christopher så skal i bare vide at det er medina s skyld at han er kendt og vi andre bruger også vores penge så tag jer sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Sjovt at der overhovedet ik er nogen der er kritiske over for kilden…Se&Hør!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Åh Gud…. Jeg sidder lidt og tænker hvad sker der med alt den negativitet:-)
  Hold nu op med alt det pladder, hallo det er en blog vi følger her, og selvfølgelig kan folk sige sin mening, men slap nu lidt af…
  Folk der altid taler negativt om andre har det meget sjældent godt indeni.
  Og desuden så er det her en fed blog:-) Sarah du er pisse god til at vise forskellige ting, du bruger det dyre og det billige og kombinere det, og det er da skide fedt… Der er nogen der kun fokuserer på det dyre, men du bruger dedt hele på kryds og tværs, og det er fedt 🙂 jeg synes du virker så dejlig nede på jorden, og man priotere selvfølgelig selv hvad man gør.. Sådan er det forhåbentligt med alle, men nogle kan åbenbart ikke helt forstå tingene 🙂
  Ha en dejlig solskins dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kunne ikke være mere ENIG Sarah. Danmark er et SKIDE jantelovs land, omg! Er SÅ glad for jeg ikke bor i Danmark mere, det er jo ikke til at holde ud. En dygtig kunstner som Medina skal 110% have brede armbevægelser og sige, FUCK JEG ER GOD og bruge hendes penge på hvad hun har lyst til og selv mener har fortjent. Folk som yder en indsats og opnår noget stort skal sku da ikke undskylde for at bruge deres penge, hvad er det nu for noget lort. Danmark kunne godt lære lidt af f.eks USA på det punkt.
  Medina jeg syntes det så fedt du køber dyrt Rolex, stor Range Rover og fedt hus, bare gi den gas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes bestemt også at det er fedt at Medina har opnået det hun har, og at hun selvfølgelig fortjener ALT det, det medfører.

  Dog bliver jeg lidt ærgerlig over at du beskriver det at være tjener som et “skodjob” og at du yderligere nedgøre det ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • natasja anna larsen

   Sarah mener det jo sikkert ikke, som at tjenerjobs generelt er skod.. hun har sikkert hørt en anekdote eller to fra Medina selv, som så mange andre tjenere har været ked af de sene arbejdstider, lav løn mange steder, og at folk KAN være krævende overfor tjenere. Jeg har selv arbejdet som tjener i mange år som sidejob, og har både gode og dårlige oplevelser. Men det HAR været et skod job i den forstand, at det ikke var det jeg ville, det var lavtlønnet og folk var ret uforskammet til tider. Så lad være med at generalisere, når Sarah netop fortæller, at hun kendte den “gamle” medina og hvor hårdt hun har arbejdet. Måske det rent faktisk var et shitty job Medina havde, og har brokket sig til Sarah over, som vi andre også kan til tider..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tine

   tror, ligesom natasja, heller ikke man skal lægge alt for meget i det.. og så tror jeg også bare, at tjenerjobbet SAMMENLIGNET med medinas nuværende situation VAR et skodjob 🙂 og det er jo en ærlig sag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Præcis:) nogle sidder bare på stilke for at tolke negativt. Tror næppe nogen ville foretrække mindsteløn og tjenerjob, hvis de kunne vælge at blive en succesfuld kunstner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tine

  problemet i denne verden er, at folk generelt beskæftiger sig ALT ALT ALT for meget med, hvad andre laver/gør og siger.. det er KUN til at brække sig over. men sådan er verden bare, og du har fuldstændig ret, Sarah – desværre ser dagens Danmark dog bare sådan ud, at folk har en kommentar omkring stortset alt… og gerne negative kommentarer. men hvorfor, det ved jeg ikke helt – ærligt tror jeg ikke, at folk har nok indhold i deres liv?! siden de skal sidde og disse kendte mennesker konstant og hvad de nu ellers kan komme til.. det er simpelthen så sørgeligt, at man gider spilde så megen SINDSSYGT negativ energi på ting, som man alligevel ikke kan gøre en skid ved 😀 men de mennesker FINDES, har altid gjort og vil altid være tilstede.. og så er det jo, at folk som os andre må vælge og udelukke ud fra dette, for selvom jeg godt forstår pointen i dit indlæg her, må vi dog også erkende, at vi ikke KAN ændre på disse mennesker.. de ER der bare, så vi må handle derudfra 🙂 men jeg kan godt forstå du gerne vil ud med det alligevel.. for lige så vel som de mennesker har brug for at fyre l*rt af hele tiden, kan vi andre også godt have et behov for engang imellem at fortælle dem, at de er nogle kæmpe fjolser. men så heller ikke mere end dét! man skal ikke bruge lige så meget negativ energi som dem.. for så er vi jo i bund og grund bare som dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg kan sagtens unde Medina hendes succes og penge. Også sagtens dig Sarah og alle andre.. Ingen problem. Men jeg får sgu ondt i maven, når jeg efter hånden ret tit læser at du skriver “misundelse er en grim ting” fordi du lige har fået et par ord med på vejen. Det er mindst ligeså grimt at være misundelig, som at tro alle er misundelige på sig selv. Der kan være mange årsager til at folk siger og skriver forskellige ting – og igen, kan sagtens unde folk deres succes 🙂 Ha en god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   GODT SKREVET!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • GN

   Det er dagens vise ord!!!
   Så godt skrevet!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   100% enig. Folk bliver altid stemplet med “havende ondt i røven” eller “misundelse er en grim ting”, så snart man er uenig. Det er det sikkert også indimellem, men det er sgu ikke alle der misunder dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   HAR JEG SKREVET DET ER ALLE??? Jesus Christ….lav noget hjerne gymnastik!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hvor er det så rigtigt!
   – Ditte:
   Så enig!! Det er alle der er misundelige på dig eller de ting du har. Det er så ucharmerende at opføre sig sådan og du (Sarah Louise) gør det med jævne mellemrum.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ok tumpe…jeg sidder jo ikk og finder på, at nogen skriver ondt i røven kommentarer, som det er en FAKTOR at der er nogen der gør!! Dette indlæg er ikke rettet til alle, men dem der ikke under andre det godt, så derfor giver dit svar ingen mening. Ligesom hende der kommenterede på Medinas forbrug og ligesom dem, der meget ofte kommentere på mit forbrug og skriver jeg ødsler og burde give alle mine penge til velgørenhed. Det var dog utroligt, hvor irrelevant i forhold til det egentlig emne, det er, det du skriver. Man skulle næsten tro du følte dig truffet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisse

   Sarah Louise!!!! Du burde fandme snart begynde at behandle dine læsere ordentligt! JEG DROPPER DIN BLOG!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lol hvis folk taler ned eller grimt til mig, så kan man da kun regne med at få tilbage af samme skuffe. Du kender “udgangen” Hej Hej

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Tror det er her Janteloven kommer ind. Du skal ikke tro du er mere end andre! JØSSES!
  Nogle er faktisk mere end andre, og så kan man vende og dreje den som man vil, men nogle mennesker tjener mere, de ses mere de er bare mere. Ikke at de bliver dårlige mennesker af den grund!

  Tjener du penge på ærlig vis, så brug dem! Fyr den af! Brug 100.000 på en taske hvis du har råd og vis den sog stolt frem!
  Ofte tror jeg de folk der har ondt i rumpen,det er dem som gerne selv vil de ting, men ikke har råd/mulighed for det!
  Nogle arbejder hårdt og sætter arbejde først
  Nogle arbejder knap så hårdt og har hele tiden en balance de skal holde i forhold til familie og arbejde
  Andre arbejder for at overleve
  Og så er der dem der slet ikke arbejder…
  Hvorfor skulle dem der slet ikke arbejder have de smame muligheder som dem der knokler?

  Godt jeg fik vist afløb for lidt indebrændthed her.. LOL

  Men self. skal Medina da bruge SINE penge! Hun skal da nyde livet. Og for nogen ser det måske ud til at folk med (mange)penge de kommer let til dem, men som du siger, det kræver hårdt arbejde at være hvor Medina (og Du Sarah Louise) er idag! Respekt for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg forstår ikke at nogen kan være misundelige over at nogen bruger deres hårdt tjente penge på det de har lyst til?! Så længe man betaler sine regninger og tjener sine egne penge, så kan det da umuligt vedrøre andre hvad man bruger sine resterende penge på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har så evig ret! Kunne ikke være mere enig med dig. Jeg har også en dyb respekt for Medina. Hun har fandme kæmpet for det!

  http://juliesommer.dk/2013/01/every-girl-need-some-bling-dagens-outfit/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Og vi er da skide ligeglad, det er som du er den eneste der arbejder hårdt i dette land! Men der er faktisk nogle det arbejder, og hjælpet andre! Og vi tjener måske nok ikke så mange penge at vi kan købe dyre ting, men vi er sku lykkelig alligevel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Du fatter jo slet hvad Sarah skriver. Det du skriver er fuldstændig irrelevant…Lykkelig måske, kvik- not so much

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ronnie Gasseholm

   Hold da helt op så kom janteloven da lige frem i frøknen 🙂

   Sarah skriver da INTET om at man kun er lykkelig hvis man bruger mange penge, eller ,kun skal købe dyre ting..

   Jah Sarah har lidt holdninger engang imellem, og kan måske udadtil virke lidt “agressiv” men har haft fornøjelsen af at bruge hende til et event over 3 dage i udlandet, og hun er helt nede på jorden og sygt hårdtarbejdene forretningskvinde, at hun så vælger at bruge mange penge (eller måske er michael bare gavmild) er sgu da ligemeget for dig, du bør faktisk bare være glad for det, for hun lægger sygt mange skattekroner og moms kroner, og derved hjælper hun faktisk andre i danmark via skattekronerne..

   Fandeme få forretningskvinder der kommer frem i danmark, og det skyldes sikkert smålighed/misundelse fra andre kvinder som ikke kan sætte sig ind i at man faktisk godt kan have en karrier samtidig med man er blevet mor…

   Sarah omtaler da også tit produkter/oplevelser på denne blog som dem der ik har kassen kan have råd til, så synes slet ik den sviner du kom med har nogen berettigelse…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina A

   Hvor var det lige at filmen knækkede for dig ???
   Har du ondt i røven fordi de har råd til at købe de ting, som du kun kan drømme om ?? De to kvinder har kæmpet for at nå dertil, hvor de er idag!
   Slug dit opkast og prøv at finde nogle roser frem i stedet for . Misundelse er en grim ting !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Nu er Sarah jo langt fra ligeså rig som medina, så det kan i ikke sammenligne helt på samme måde.. Men ro på girls

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tamara

   Til Sille: hvor faen ved du hvad Sarah Louise tjener i forhold til Medina? Haha du ved jo ik en skid, du ved kun hvad du læser, men hvad der står på pigernes konto, kan du ikke udtale dig om. Bare fordi Sarah måske tænker mere økonomisk, betyder det ikke, at hun har mindre penge. Jeg har eks. Næsten 4 mil på min konto, men har en cykel, da jeg ik orker parkering i Kbh midtby. Medina kunne også leve over evne… Gid folk bare kunne holde deres konklusioner for dem selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merlin

  Sjovt billede de har valgt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig. Folk må da selv bestemme om de vil bruge deres penge på lange rejser, store huse, masser af tøj eller fest og ballade. Hun skal da bare nyde livet og lade folk snakke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  I princippet kan det jo egentlig også være ligegyldigt om Medina er hårdtarbejdende og nede på jorden (hvilket jeg nu ikke tvivler på at hun er!), faktum er at kvinden har succes og derved flere penge end gennemsnittet. Bum. Der stopper den i min verden, for siden hvornår har andre ret til at have en mening om andres forbrug? Om hun så valgte at bruge ALLE sine penge på et rum fyldt med kølig candyfloss, så er det sjovt nok hendes penge og derfor hendes valg. Ligesom det heldigvis er dit valg hvad du bruger dine penge til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medina er cool. Og folk er så skide ignorante! Vi lever desværre i et land, med så meget Jantelov, at man skulle tro det var lyv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jane

  så vær da glad på andres veje, synes da at hvis medina har tjent de penge selv hun bruger så lad hende da være, og det ville klæ se og hør at skriver noget positiv om de kendte engang imellem…..tror det er misundelse over det går hende godt men hun knokler altså for de penge hun har…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Brug dog jeres penge som I vil. Det er ikke misundelsesværdigt, for penge kommer og går. Ægte Respekt opnåes ligeledes heller ikke fordi man er i stand til at købe det man ønsker og bagefter vise omverdenen hvilke investeringer man har gjort sig….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt og lækkert babytøj