Satans til 5 måneders vaccine!

Gode wellness oplevelser!!

Dette er netop en af de ting, der gør det hele værd, at have en blog. Når man får lov, at afprøve lækre oplevelser. Duglemmerdetaldrig.dk har netop lanceret endnu en gren, de udbyder nu nogle af Danmarks bedste wellness oplevelser. Ved at købe en wellness oplevelse gennem duglemmerdetaldrig.dk, får du et lækkert oplevelses bevis/gave bevis, 24 måneders gyldighed og 14 dages fuld returret. Perfekt til oplevelses gaver eller hvis du/I selv skal ud og nyde livet. Se alle de skønne muligheder HER. og du kan købe gavekort HER

Jeg har valgt den frække pakke med en spadag med behandling på Borupgaard og jeg skal selvfølgelig have min dejlige kæreste med. Albert parkere vi hos farmor og farfar og så skal vi altså have lidt mor og far tid!!:) iiiih hvor jeg altså glæder mig!! Det ser sååå lækkert ud! hmm måske kan jeg lokke et gavekort til en af jer læsere ud af dem?? 🙂

Gode wellness oplevelser!!

Gode wellness oplevelser!!

4 kommentarer

 • Emil

  Hej Pernille.

  Den artikel du linker til ser ikke ud til at virke. Men mon ikke du mener http://gaveraad.dk/oplevelsesgaver-for-2/? Indlægget er i hvert fald rigtig godt og med mange gode idé til gode oplevelsesgaver for 2 personer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej,, Glæder mig til at læse din anmeldelse.
  Jeg er også blevet rigtig glad for oplevelsesgaver, som virkelig også er gode gaver at give hvis man lige står og mangler en gave. Faldt fornylig over en rigtig god guide til oplevelsesgaver; http://gaveraad.dk/gaver/oplevelsesgaver/oplevelsesgaver-for-2/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Org det kunne være for lækkert med et gavekort Sarah ! Jeg takker ihvertfald ikke nej 😉 Der ud over håber jeg at i får en fantastisk oplevelse.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah. Var selv på borupgaard med en veninde i mandags, hvor vi rigtig skulle hygge os hele dagen med skønne selvforkælende oplevelser. Mennnn føj hvor blev vi snydt! Det er nemlig sådan at det IKKE er alle dage i ugen der er behandlere tilstede, og slet ikke om mandagen. Så nul behandlinger til os. Så ring og hør om hvilke behandlinger de tilbyder den dag I gerne vil forkæles. Nå men altså udover der er det super lækkert og især den udendørs sauna kan anbefales. Maden er i top. Og der er en masse forskellige lækre juicer. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Satans til 5 måneders vaccine!