De bedste outfits i januar

Hidsige læsere

20130130-215246.jpg

Selvom jeg selvfølgelig sætter stor pris på mine læsers støtte igennem dette latterlige cirkus, så er der nogle kommentarer, jeg har måtte slette, da Sarah Hyatt og Per ulrichs adresse er blevet offentliggjort af nogle læsere. Hendes adresse står godt nok til fuld skue på eniro, når man googler hendes navn, hvilket amatøren nok ikke har tænkt over. Så nu ligger de og ringer og truer med også at sagsøge Bloggers delight, fordi mine læsere har skrevet deres adresse i kommentar feltet….ved ikke om de tror, at det der med at true med at sagsøge til højre og venstre, at det grundlæggende har nogle betydning eller om deres storhedsvanvid har sløret deres syn på virkeligheden. Selvom jeg ikk ligefrem er deres største fan, efter de med vold og magt prøver at tryne mig til stilhed ved platte politi anmeldelser over en fb opdatering, så er det alligevel krænkelse af deres privat liv, at udstille deres adresse her på min blog, da det ikke er det den skal bruges til. Jeg kan ikke tjekke kommentarer 24/7 så vil i ikke være søde og ikke skrive hvor de bor.:)

Sov godt derude:)

5 kommentarer

 • Lisbet

  Hej Sarah,

  selvom du nok er rimelig sikker i din sag og ikke bekymrer dig videre om følgerne, så kan jeg da lige fortælle, at vedkommende som repræsenterer “kvinden vis navn vi ikke nævner” og muligvis dennes kæreste, er ingen ringere end April Chris. Som du nok allerede ved.

  April Chris har, hvis du ikke kan huske det eller har læst om det, været involveret i en større sag, hvor hun har brugt penge, som skulle være gået til de hjemløse på herberget ‘En Varm Seng’, som hun selv havde stiftet tilsyneladende. Og det drejer sig om over halvanden million kroner. De er tilfældigvis pist forsvundet. Kvinden er moralsk skruppelløs og egoistisk ud over alle grænser.

  Jeg har selv en ven der har gang i en anden retsag mod hende, da hun også skylder denne en del penge. Der har nu været flere retsmøder hun ikke er dukket op til med sørgelige undskyldninger og manglende fremmøde uden at give besked. Kvinden er nu forsvundet fra folkeregistret, da hun ikke har oplyst adresseskift. Og sagen kan ikke fortsætte uden hun får besked om næste møde. Desuden fortæller en fra hendes familie at hun ej heller har givet dem besked og også har en tendens til at skide godt og grundigt på hendes familie, når det gavner hende.

  Så derfor skal du ikke bekymre dig om de mennesker, der kaster tomme trusler afsted. De er repræsenteret af en kvinde, der må ingen måde afspejler respekt og troværdighed i hverken almindelige menneskers eller den professionelle verdens øjne. Det handler sikkert for dem om at kunne score nogle penge og komme oven på igen med deres plattenslageri.

  Du har gjort det rigtige ved at tage billeder og derved kunne dokumentere al kommunikation I har haft. Det tyder på den sag de prøver at få ret hurtigt vil falde til jorden igen, til din fordel. Det er så pinligt, uprofessionelt og meget lidt gennemtænkt det de har gang i.

  Jeg sender gode tanker og håber det her snart er overstået, så du kan komme videre.

  Kram L

  – Undskyld det blev så langt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tine

  Forstår godt dit indlæg her.

  Og må lige sige, at det er så sindssygt overdrevet pinligt for Sarah og Per Ulrich… Du kan da også se inde på hans facebook, at han er med til et fotoshoot for 1st Option fra 22. januar af.. Med hunden Theodor. Det er simpelthen så LAVT af dem. Og Sarah Hyatt må da være fuldstændig sindssyg. Hun beskylder jo dig for ALT det, som du har beviser for, at hun har gjort mod dig. Afstumpet menneske..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God stil; Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Selvom det de har gjort uden tvivl er forkert, så kan jeg ikke se grunden til at nogle oplyser deres adresse. Man må da kunne skelne mellem rigtigt og forkert, specielt når det i forvejen netop handler om en sag mellem hvad man gør og ikke gør.

  Ud fra hvad jeg har læst på bloggen, virker det som om du håndtere det godt og det er fedt at du giver dem igen, men at du gør det med beviser!

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Godt indlæg.
  Jeg undrede mig også over at nogen ville offentliggøre deres adresser.
  Du har min støtte!
  Du skal sku ikke finde dig i noget.
  Sov godt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste outfits i januar