Chanel love

Endelig webcam!

Mit webcam har været i stykker og endelig har jeg fået et nyt:) Jeg har haft en ret hård uge med opkast og svimmelhed og idag fik jeg det pludselig bedre. Vi har måttet aflyse alt, selv en fly tur til jylland, da jeg bare har haft det for skidt. Albert er begyndt at sove lidt bedre. ca. 2-3 timer af gangen, så man kan lige akkurat hænge sammen. Han er dog lige blevet syg igen idag:( Jeg tog hjem til min veninde i forgårs som lovede, at den hoste og snot hendes søn havde, ikke smittede….det gjorde den så øv øv. Det er anden gang på 3 uger, at han er syg. Jeg holdt mig også væk fra mødre gruppen torsdag, af frygt for sygdom….der var åbenbart ikke noget at gøre…så øv. Nu håber jeg bare ikke at den nye gode søvn rytme, bliver helt ødelagt:(

Nu vil jeg gå på rov i køleskabet og hoppe i seng. Man ved aaaldrig hvad der venter sig af natten, med et sygt barn…peew

Endelig webcam!

Endelig webcam!

1 kommentar

  • Sabina Pauline

    Hej sarah Louise!
    Jeg vil på det varmeste anbefale dig bogen “godnat og sov godt”. Har en datter på 3 mdr der begyndte at vågne oftere om natten og så købte jeg bogen og hold da op hvor jeg ærgrer mig gul og grøn over at jeg ikke læste den før hun blev født. Den får meget gård kritik på nettet men der er ikke noget om det. Prøv at læs bogen. Vi begyndte på metoden igår og det virker bare… Har en datter der sov 4 timer i streg… Og hun lærer at falde i søvn uden at vi vugger osv… Bare en lille erfaring som jeg ville give videre… Når man selv finder den gyldne vej vil man gerne dele:) vh Sabina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel love