Vidunderlig sommerkjole

Det var kærlighed ved første blik!! Denne smukke kjole hang inde i ZARA og skreg mit navn. Den er smuk både til ikke- gravide og gravide. Den er luftig, romantisk og feminin. Jeg kunne næsten mærke sommeren, da jeg prøvede den:)

Vidunderlig sommerkjole

Vidunderlig sommerkjole

10 kommentarer

 • Louise N

  Hej Sarah 🙂
  Hvilken størrelse har du denne kjole i? For jeg har lidt svært ved at vurdere om jeg er en M eller L, så det kunne være fedt hvis jeg lige kunne sammenligne med hvilken størrelse du har den i!? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin og smuk. Hvad kostede den??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvordan er den i størrelsen? Og er den gennemsigtig?
  Har selv luret på den længe (dog på deres hjemmeside,) da jeg ikke bor i nærheden af en Zara..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uh den er virkelig smuk, har du købt den for nyligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ja den anden dag. Der var stadig et par stykker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den ser virkelig sød ud. Nu må man så bare håber sommeren kommer til DK på et tidspunkt. Men må jeg spørge dig om hvor lang den er? Jeg er 179 cm høj, så lange kjoler bliver ofte lidt stumpede på mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ved ik hvor lang den er, men du er højere end mig, så der bliver den for kort:/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • øvøv, men det er jo ikke noget at gøre ved. 🙂 Tak for det hurtige svar og nyd kjolen, for den er altså fin

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Må man spørger om farve og pris? 🙂 Super smuk og meget feminin kjole, jeg evt. godt kunne bruge til min datters barnedåb i midten af juni. Det er ikke altid til at se den korrekte farve på billeder. På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snack