Dagens outfit

Kan ikke nyde min baby og graviditet:(

Lige et par billeder fra sidst vi holdt mødre gruppe hos os:) Han bliver idag 8 måneder!! Han har netop fået 2 tænder og er bare det dejligste i mit liv!! Jeg elsker at hygge med ham, jeg er bare så træt af, at jeg skal stresse sådan over ham Kevin Alexander Schon fra Bakery Group, som har sørget for at lave en million indsigelser, imod den regning, han har fået fra mit firma, så nu kan vi ikke overdrage sagen til inkasso, nu er vi tvunget til at skulle igennem en retssag, for at få vores penge. Derud over truer han med at sagsøge MIG for injurier, fordi jeg har skrevet her på bloggen om, hvordan han undgår betaling for en vare han allerede har fået….Det er tydeligt at mærke, hvordan han er vandt til at tryne folk med advokater og trusler. Heldigvis har vi vores på det rene og er indstillet på en retssag. Jeg ville bare sådan ønske, at jeg kunne have nydt min søn og graviditet noget mere, istedet for at gå rundt med så mange bekymringer og bruge energi på noget, så latterligt. Jeg skal nu begynde i terapi for at håndtere mit stress, som er blevet meget slemt siden Bakery Group startede med at lave al den ballade. Og det er altså alligevel 13 modeller, der har været på job igennem Bakery Group for at dele flyers ud for Lauras Bakery til en værdi af 49.000 kr. Om man fatter, at de kan få sig selv til at snyde folk på den måde:(

Albert har tøj på fra Forkids som p.t. er min favorit hjemmeside, at købe tøj fra, da tøjet er både lækkert og billigt. Har lige nu kig på et af deres søde tylskørt i grå (og så er den på tilbud)…glæder mig sådan til, jeg skal begynde at shoppe pigetøj…det er altså bare lidt sjovere end drengetøj:) Hans strik sko og hagesmæk er fra Babysam. Hagesmækken fik vi af Michaels mor, som fik skrevet hans navn på den

Kan ikke nyde min baby og graviditet:(

Kan ikke nyde min baby og graviditet:(

16 kommentarer

 • sanne

  Hvor er den fine gyngehest købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ved lige præcis hvad du gennemgår lige nu 🙁 Jeg sidder i en lignende situation.

  Tilbage i Januar, da jeg var 8 uger henne i min graviditet, blevet jeg slået ned i vaske kælderen hvor vi bor! Vi har været rettens gang og jeg har fået et tilhold mod den dumme ko der helt umotiveret overfaldte mig. Hun fik 4 måneder, og har selvfølgelig anket sagen! :-O Så nu sidder jeg i 24. graviditets uge, og skal bare vente på, at jeg endnu engang skal for retten og glo på hende! 🙁 Det har virkelig stresset mig udover alle grænser, for jeg vil bare gerne nyde min graviditet og den tid der er, inden lille pigen kommer til verden. Men hvem ved, det bliver nok først efter jeg har født, for landsretten mener ikke det bliver i år! 🙁 Suuuuuk, siger jeg bare! Erstatnings sagen trækker jo også bare ud, og det er min næse jo ikke blevet mindre smadret af!

  Jeg håber du får noget ro på, så du kan nyde den lille der spræller rundt inde i mavsen 😉

  Mange tanker fra Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Så vidt jeg er orienteret så hvis sagen ender til din fordel, hvilket den jo bare SKAL så bliver hans regning da en del dyrere da han så skal betale alle sagsomkostningerne ik? Så undrer mig virkelig at han tager den chance, men manden er jo debil!! Der er ikke noget værre end den slags plattenslagere!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Bliver det en pige? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Bare et TOTALT plat spørgsmål. Men er du i en ganske almindelig mødregruppe som er strikket sammen af sindhedsplejersken, lige som os andre dødelige? – altså en ‘ikke kendis’ MG:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja hehe helt almindelige piger… Ligesom mig… Bare ikke kendte:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er han altså bare cute!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Har aldrig selv prøvet at skulle gennem en retssag, men har hørt at det er et helvede og at man bare helst vil have det overstået. Men det er sejt du gør det, og du gør det ikke kun for dig selv, du gør det for alle andre disse mennesker har mødt og vil møde i fremtiden, som måske ikke har kræfter og resurser til at kæmpe for deres ret.

  Lad dem ikke knække dig.

  Alt mulig held og styrke herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Det er sååå godt at du skriver om disse mennesker, så folk ved hvordan de føre forretning. De er nogle rigtige klamme typer og en retssag kommer kun til at sætte dem i endnu dårligere lys. Pressen kommer også til at skrive om det. De er da ikke for kloge.

  God karma til dig Sarah Louise og fuck de røvhuller!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er han bare en sød og charmerende dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Håber snart der kommer mere ro på og styr på det hele. Ønsker det bedste for dig, maven og din søde familie! Pas på dig selv (ved det er svært pt. men det er jo så vigtigt for udviklingen, af den lille prinsesse).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øv bor ikke i KBH… Er det et bestemt mærke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   tror nok det hedder stjerne…men der er da vist flere mærker på den hjemmeside. Det er jo en online shop, så du kan jo købe selvom du bor i jylland:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er gyngestolen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Købte den i en legetøjs rodebutik på Frederikssundsvej….kan ikke huske nr desværre…den ligger lige på hjørnet efter cafe Phønix:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit