Kan ikke nyde min baby og graviditet:(

Mine elskede læsere

Det er altså rart, at når jeg har meget at tænke på og måske er lidt nede, at min søn altid kan få mig til at smile, men mine læsere er også dagligt med til at berige mit liv, med støttende kommentarer og igennem tiden, har jeg modtaget en masse fede læser billeder. Jeg har valgt nogle af dem ud og hvis du er en af dem, jeg har valgt, så send mig en mail på sarah@dreammodels.dk med din adresse, så sender jeg dig en lille gave;) jeg kryds tjekker selvfølgelig med den email billedet er sendt fra, så jeg er sikker på, at det er den rette, der får gaven:)

Et stort varmt kram til jer og tak for jeres opbakning!!!

Mine elskede læsere

Mine elskede læsere

Mine elskede læsere

Mine elskede læsere

Mine elskede læsere

Mine elskede læsere

3 kommentarer

 • Mette

  Glæder mig også til at se hvad der kommer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Den glæder jeg mig til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sarah Louise 🙂
  Det er dejligt du er taknemmelig over for os læsere.
  Men du skal vide at jeg tror jeg snakker for rigtig mange når jeg skriver vi er så taknemmelige over at følge dig. Det er simpelthen en stykke med lykke at man altid kan komme her ind og gå ind i din verden. Du er super sej og du betyder meget for lille mig. Det er så utroligt stort at du gør det! Tænk på vi bakker dig op fordi du har ret! Albert og den lille er velsignet over at have dig og michael…
  God mandag til dig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan ikke nyde min baby og graviditet:(