Bling bling

Mine læsere

Mine læsere

Som i måske læste den anden dag, så har jeg nu næsten 1 million sidevisninger om måneden, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilken alder i læsere har.  Så hvis i vil være søde og lige smide et “kryds” i den boks, der dækker over din alder:)  møz

[poll id=”27″]

 

6 kommentarer

 • Susse

  Får at vide at jeg allerede har stemt, men det har jeg altså ikke.
  Så her er mit svar: 30 år.

  Og er helt vild med din blog. Har læst med i snart to måneder og er helt afhængig 🙂 Elsker blandingen af humor, mor/barn og mode/beauty. Lige min stil, bortset fra jeg overhovedet ikke er lækker som dig 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har stemt – 19 år 🙂
  Ville dø for den taske! Er det længe siden du har købt den?
  Fandt lige en online side, som jeg tror er lige dig, jeg synes du skal se den:
  http://juliesommer.bloggersdelight.dk/2013/01/ra-site/
  Kasketten med nitterne er super cool og rå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg Købte den lige før jeg fødte… Juli/ august:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Sommer

  Jeg er SÅ vild med dit outfit! Kan du måske fortælle mig hvor kjole og jakke er fundet henne? Er seriøst forelsket i den jakke! (Btw – nåede ikke lige at stemme om alder, men er 24 hvis du kan bruge det til noget ;D )..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  I hvilke kategorier hører man til, hvis man er hhv. 18, 25 eller 35? Der er jo to muligheder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bling bling