Elsker antik

Vi var på familie tur til Bogø igår og besøge oldemor og oldefar. Vi får altid virkelig god mad og så er de på trods af deres høje alder, fuld af god humor. Sidst vi var der, fik vi en smuk antik lampe og denne gang, havde oldemor linet et sæt med store og små glas af krystal op, som vi skulle have. De er simpelthen så smukke, jeg tør knap bruge dem. Da vi kom hjem, smed jeg vores gamle IKEA glas ud, som jeg har haft siden jeg var 18 hehe er de ikke fine?:)

Elsker antik

3 kommentarer

  • marie

    De er rigtig fine – jeg eeelsker også ting med lidt historie 🙂 Vil dog bare lige komme med lidt gode råd. Hvis det er rigtig krystal, kan de ikke tåle opvaskemaskine, og ældre glas er generelt ret sårbare over for den også – de er jo lavet før den slags blev opfundet 😉 Hvis man vil undgå glaspest – og dermed ødelagte glas, er det derfor bedst at vaske dem af i hånden, selvom det er træls. Det ville jo være så trist hvis glassene blev grimme/gik i stykker efter kort tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er vildt smukke – nogle gange kan man være heldig at finde dem på loppemarkeder og genbrugsforretninger :-).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flet