Summer relaxation

Web cam

Sidder lige og leger med mit nye webcam:) og chiller med Depot jægerne.

Web cam

Web cam

2 kommentarer

 • Aja Sørensen

  SÅ lækker et hår du har.. 🙂
  Mit er selv langt, tungt og har en smule naturkrøl..
  Hvad bruger du i dit hår for at få det til at krølle? Og hvad til blot at samle det i totter som du nogle gang har? Kan se at du tidligere har skrevet at du bruger Remington krøllejern, men hvilke produkter bruger du I håret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja

  Hvordan laver du de bølger/krøller i dit hår? Er det med det Remington krøllejern, du tidligere har oplyst? :o) Og hvilke produkter bruger du i det? Ser super godt ud også når du bare laver det sådan i totter :o) Men du bruger jo nok noget til at kramme det op..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer relaxation