Hår sløjfe

Stress og graviditet

Stress og graviditet

Jeg har simpelthen haft så travlt idag. Albert er blevet lidt snottet og hoster igen efter 5 dage i vuggestuen…hvor meget var jeres børn ramt af virusser, da de startede i vuggestue? Derud over har han bare sovet så dårligt de sidste par nætter. Igår fik jeg kun 4 timers søvn og jeg skal lige hilse og sige, at når man er gravid i 7 måned, så er det altså rigtig hårdt med ingen søvn og knap tid til at spise og så slæbe rundt på en ked af det baby hele dagen. Jeg kan mærke, at jo mere jeg bærer rundt på ham, jo mere ondt får jeg i maven. Håber det hele går. Lige et billede fra den anden dag.

5 kommentarer

 • Tine

  Kære Sarah
  Desværre er det helt almindeligt det du beskriver.
  Jeg har 2 skønne unger og begge deres første år i vuggestue, var præget af meget sygdom. Heldigvis kan jeg glæde dig med at når det år er ovre, så er de meget mere modstandsdygtige.
  Søvnen kommer også igen, både for dit og Alberts vedkommende. Når først han har haft fødselsdag blir det helt anderledes, men så har du jo endnu en af tage dig af.
  Husk for Guds skyld at passe på dig selv, når du har smerter. Det kan ende med at du blir beordret til ikke at måtte noget som helst, hvis du ikke passer på. Var selv sengeliggende ved begge graviditeter, pga plukkeveer og smerter. Man skal lytte til sin krop.
  Pas på dig selv og din krop den sidste tid af graviditeten.
  Knus
  Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pba

  Min søn var syg næsten hver 14. dag da han gik i vuggestue. Nu hvor han snart er 4 år og går i børnehave, er han ikke syg så tit 🙂 Vi har været meget ramt! Også selvom vi gjorde meget for at undgå bakterier ved at sprite hænder osv. Han tog ALT til sig 🙁 Desværre er det også min erfaring, at børnene lige skal vænne sig til bakterierne, og derfor er meget syge i starten. God bedring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej Sarah,

  Det er desværre ret normalt at de er meget syge de første mange måneder når de starter vuggestue 🙁 her gik der 3 mdr med konstant sygdom og så lysnede det, så bare hæng i!

  I kan trøste jer med at jeres datter nok får lidt flere bakterier og vira fra Albert fra fødslen, så hendes immunforsvar vil være langt stærkere ved vuggestuestart, og så blir hun nok ik lige så syg…

  Har I i øvrigt fået Alberts hoste tjekket ved lægen? Det lyder som om han hoster ved den mindste snue. Her havde vi samme problem og d viste sig at være astmatisk bronkitis, som er en ret normal børnesygdom (mener 20 pct får det). Det kan behandles med medicin.

  Vores pige på snart to år, har det stadig men med medicin kan vi holde hosten næsten væk og det har gjort en verden til forskel for hende og os (og vores nattesøvn, da hun hostede og hostede natten lang inden hun kom på medicin).

  Måske det kunne være værd at få tjekket!

  Ps. Iøvrigt så kær en Albert-dreng I har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Sarah 🙂 hvis jeg har forstået det rigtigt så er Albert lige kommet tilbage i vuggestuen? Når man har været væk fra institutionen og de “bakterier” der er dernede, så er man måske mere modtagelig for at blive småsyg? Det skete for mig, da jeg arbejde i vuggestue, kroppen skal lige vænne sig til miljøet igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja han gik der kun i 2 uger før vinholder 2 ugers ferie og så har han været der en uge og nu virus igen. Men alke ungerne render rundt med snot ned af næsen… Så nok uundgåeligt…:/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hår sløjfe