Bedste opfindelse længe// kæle plaster

Sidste flytte læs

Så er det sidste blevet pakket ned og flyttebilen er på vej. Der er heldigvis ikke så meget, da jeg har fyldt lejligheden med næsten alt nyt. Men shit hvor har jeg meget tøj og sko. Igår fik vi samlet rigtig mange ting og det begynder så småt at tage form:) Jeg mangler stadig at få købt lamper og det tapet, jeg tidligere har skrevet om.
20130730-152426

16 kommentarer

 • maria

  Kære Sarah

  Håber du læser dette. FEMINA afholder en blogawards 2013 omkring bedste blogindlæg i 2013. Der er flere kategorier, og jeg har nomineret dit indlæg: https://sarahlouise.dk/2012/01/10-af-de-vaerste-oplevelser-i-mit-liv/ i “Kategori #2”: Årets mest bevægende indlæg
  Det indlæg, der rørte dig, fik kleenexerne frem fra skuffen, eller det indlæg, der gjorde så dybt et indtryk på dig, at du ikke helt har sluppet det endnu.

  Fordi det er et indlæg der stadig sidder i mig endnu. Bliv ved med at være som du er, håber aldrig du stopper med at blogge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ej hvor dejligt:) tak for det! Vidste slet ikke de havde en blog award:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Dejligt målstregen er ved at være der!

  Had har i gjort med det inventar i havde i huset, som i ikke skulle have med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er forvirret!!!

  Sarah jeg har fulgt dig længe og synes du er sød, klog, charmerende og meget stilfuld!

  Jeg læser den del af dit liv du lægger ud … Og faktisk er jeg forvirret !

  Din tilkommende er ganske nydelig og din søn aldeles skøn, ligeledes som din lille pige vil være det.

  Er jeg den eneste som troede, vi nu, som snart fuld familie med au pair( ville selv ikke gave overlevet uden) rød løber…. Måske ville vælge nu som voksen famile en ejer bolig, måske ikke Hellerup… Men derhen af.

  Jeg ved godt jeg bliver slagtet og det er OK…. Jeg tilhører selv den del som jeg troede Sarah gjorde, derfor min undren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Altså jeg synes det er ret tydeligt De er sammen… Manden ligger på gulvet med bar mavse…

   Min undren er bare, at flytte i lejlighed med to små børn…. Og au pair?

   Troede måske næste skridt ville blive eget hus og have… Ret almindeligt?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Jeg tror, desværre, også at de er gået fra hinanden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen

   Jeg maa indroemme jeg sidder med samme tanke naar jeg laeser de seneste blog indlaeg.. Tror ogsaa hun er flytte for sig selv.. isaer fordi der slet ingen kommentarer er fra hende vedr. dette….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   lol jamen i læser jo ikke mine indlæg over længere perioder så, så ville i vide, at vi selvfølgelig flytter ind sammen. Men min blog handler om mig. Min familie er kun med i ny og næ. Michael ønsker ikke at blive eksponeret på bloggen konstant og det respekterer jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen

   Jeg sidder med samme tanke efter de seneste blogindlaeg.. Tror hun er flyttet for sig selv.. Isaer fordi hun ikke har kommenteret det overhovedet..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Har haft samme tanke og fik det ved dette indlæg https://sarahlouise.dk/page/6/
   men mon ikke Sarah selv melder det ud når og hvis det er sådan landet ligger. Lige nu skal hun pakke ud og føde, så kommer det nok frem HVIS det er sådan….for det farlige er også at starte et rygte der kan vise sig at være helt forkert og jeg håber for dig Sarah at det ikke forholder sig sådan.
   Held og lykke med det hele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Er i gået fra hinanden ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   De er da ikke gået fra hinanden, når de sammen er flyttet videre 🙂 .. Se tidligere blogindlæg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg må da indrømme at jeg har tænkt det samme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er du flyttet hen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Måske du så holder loppemarked?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste opfindelse længe// kæle plaster