Årets blog indlæg//Femina

Pæn krop efter fødsel

s7Nu er der kun 16 dage til jeg skal føde!!!! for anden gang på 2 år…om jeg fatter det. Jeg har egentlig ikke tænkt sååå forfærdeligt meget over min krop denne graviditet, men her i morges, så jeg disse billeder. Jeg måtte liiige hen foran spejlet, næsten uden tøj på og se tingene an. Der stod jeg så og vendte og drejede mig. Jeg har ikke taget særlig meget på, men jeg synes min form måske har ændret sig. Jeg ser breddere ud over brystet og min talje er der selvfølgelig ikke. Jeg er nysgerrig, fik i jeres krop tilbage efter 1 eller flere fødsler????

 [poll id=”48″]

NU

20130721-203940.jpg

I 2011

s2

Pæn krop efter fødsel

Pæn krop efter fødsel

 

13 kommentarer

 • Trine

  Hvor meget har du taget på indtil nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   åh jeg ved det faktisk ikke, ikke så meget tror jeg….men min røv ligner sig selv lol…du ved…sådan lidt lille flad og kedelig;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor sjovt der står en pige i baggrunden af dit billede og glor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Puha, er der kun 16 dage til du skal føde – feeeedt!

  Det giver så også mig 16 dage i countdown til jeg skal mindes sidste års fødsel af vores tvillingepiger – som ikke overlevede. Dobbelt puha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   🙁 blev helt ked af din kommentar….be strong!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HELLE

  Kan tilslutte det med knibeøvelser. Det er så vigtigt, har også døjet med inkontinens senere. du er så flot. både gravid og ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hold kæft hvor er du bare ekstremt lækker med den sorte kjole ! Det var da helt vildt ( også på de anden) 😉
  Har du noget olie på eller hvad? Din hud ser så blød ud :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angela

  Selvom jeg nu vejer det samme som før jeg blev gravid er min krop ikke den samme som før. Det er helt slut med en str.34 nu, fik større hofter under den første graviditet så nu passer jeg kun en 36

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har en datter på knap. 1 år og jeg har stort set min “gamle” krop tilbage. Dog er jeg ca 7 kg lettere end før jeg blev gravid og så tisser jeg i bukserne hvis jeg hopper på trampolin. Så jeg er stor tilhænger af amning og burde ha lavet mine knibeøvelser bedre åbenbart…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  Hejsa,
  Jeg er en str 36 som jeg var før min graviditet, dog lidt tyndere. Jeg har ikke gjort andet end at amme – og kg røg i løbet af “no time”. Jeg kan VARMT anbefale dig at lave Pilates (på gulv, ikke maskiner) det er HELT fantastisk hvad det gør for ens figur!!! Talje kommer tilbage og du bli’r “højere” (i og med at man bli’r meget rank af det) det handler om at man træner sin “core. Og du bli’r BOM stærk;-) Lykke til ved fødslen, nyd det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pitta

  Du er vildt flot gravid!!! Jeg er her 8 mdr efter fødsel tilbage i min “gamle” krop, blot et par kg tyndere. Syntes måske også min mave bliver hurtigere oppustet pga manglende mavemuskler. Slal du føde selv denne gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  har 2 børn, hvor der 18 måneder i mellem. vejre minder ind før jeg bliv gravid med nr 1.. måske fordi jeg laver mere nu, hvor før lå jeg på sofa når jeg kom hjem fra job.. det ske ikke mere.. syntes kun det brysterne man kan se det på.. så ja meget tilfreds.. held og lykke med det hele.-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Christensen

  Jeg er 40 år og har født 3 børn, den sidste for 10½ måned siden. Jeg er lidt tyndere end jeg var, da jeg blev gravid med nummer et for 9 år siden – jeg er stadig str. 36, som jeg altid har været.
  Denne gang har jeg intet gjort for at tabe mig, men min yngste er meget aktiv så jeg render efter ham hele tiden.
  Min krop er stort set som den var for 10 år siden – et enkelt strækmærke og det er det. 🙂

  Hilsen
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets blog indlæg//Femina