Tillykke til Åse Alma

Min krop efter 6 uger

Jeg synes, at det er gået stærkt med at blive normal igen. Jeg har ikke min gamle krop tilbage endnu, det kræver en del timer i et fitness lokale og det gider jeg ikke før om et par måneder. Jeg har stadig den mørke hormon streg ned over maven og min navle ser noget medtaget ud. Efter 2 graviditeter lige i træk, er jeg glad for jeg ikke har fået et eneste strækmærke. Mine bryster er gigantiske, fordi jeg ammer (også derfor den lidt tarvelige amme bh hehe) det er lidt træls med de store babser, tøjet sidder bare træls og de er tunge. Hvis vi når at få Åse Almas pas, så tager vi nok snart en tur syd på. Jeg er ik helt bikini klar, men en lækker slå om et-eller-andet jeg kan gemme mig under og så er jeg ready.

20131027-082225.jpg

20131027-082256.jpg

18 kommentarer

 • Maja

  Du er super grim. Du ligner en freak i ansigtet. Klamme patter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg synes du ser fantastisk ud 6 uger efter. Jeg er misundelig 🙂 her 10 måneder efter at have født mangler jeg stadig at tabe de sidste par kg. Men ja da, syd på med jer. Vi tager ned til varmen om et par dage, første gang vi skal ud i den store verden siden jeg fødte. Jeg glæder mig, men håber virkelig også det går smertefrit især i flyet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altså en smuksak!

  Jeg kan godt forstå, at du selv ikke føler dig bikiniklar, iforhold til hvad du selv bedst kan lide ved din krop.

  Men når det er sagt, alle os som sidder her ude bag skærmen, ville jo drømme om din krop – blot som den ser ud NU!

  Du skal absolut ikke bekymre dig om, at du ikke selv syntes du ser bikini klar ud, for hvis du ikke er bikiniklar med den krop, så er der nok 75% af de danske kvinder som slet ikke burde vise sig i bikini:)

  Håber i kommer afsted på ferie – tager i aupairen med?

  Christine

  http://housewifebychoice.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kan jeg blive ked af det når jeg ser sådan noget 🙁 “Ikke bikiniklar”, i forhold til du lige har født to børn ligner du fandeme en million.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det er meget uretfærdig, mod alle os med kuvert maver;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Hvad er en kuvert mave?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Ha ha… En mave, der skal foldes pænt som en kuvert, for st bukserne kan lukkes.

   En mave med for meget løs hud

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise

  Du er smuk og kan godt være stolt af din krop 🙂 og behøver bestemt ikke gemme den væk. Dejlig søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Åhr, hvis bare min mave var så smuk efter min graviditet. Fik desværre stræk mærker, kæmpe håndtag på siden og noget der lignede en øl mave foran 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sarah-Louise, du er simpelthen så fantastisk smuk! Jeg er en pige på 24 år, der aldrig har været gravid eller noget. Men har tabt mig fra 82 til 60 kg. Men jeg får aldrig en halv så pæn krop som din bare er nu. Har altid jagten yoyo vægt hele mit liv, først her det sidste år tid, har jeg kunne holde den nogenlunde. Synes bare du skal vide at jeg ville være lykkelig for din krop og at du skal være stolt af dig selv! Jeg tør ikke tænke på, hvordan min ser ud efter en graviditet og det er ville jeg aldrig være flov over at vise frem. Du er virkelig flot og inspirerede. 🙂 Mange kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Sarah. Jeg synes godt du kunne bære en bikini eller måske en monokini. Du kender jo ingen på ferien og kommer nok ikke til at se dem igen, og så kan du lige vise frem hvor sej du er, med to små børn, og så den krop! Jeg håber da helt klart jeg ser sådan ud igen, efter to nærliggende graviditeter, hvis det var mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Du er da fuldstændig klar til bikini. Hold da op hvor er du flot !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fin. Det er dejligt, når det bare går lyn-hurtigt og man hurtigt kan få sin gamle krop igen. Her gik det også stærkt og jeg var nærmest med det samme, tilbage i mit gamle tøj. Strækmærker havde jeg heller ikke fået nogle af og de 16 kg jeg tog på i graviditeten røg efter et par uger. Men jeg har vidst også bare været en af de heldige 😉

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Du er bikini klar. Du er smuk!
  kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er da simpelthen den hotteste nybagte mor!!! Hvis jeg så ud som dig, gik jeg i bikini altid:)
  Jeg ved ikke hvad jeg (og specielt min mave) lignede 6 uger efter min fødsel. Den var meget stor og fuld af små tigerstribe-lignende strækmærker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Du er smuk – og jeg ELSKER din datters navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  kunne du godt, når du er færdige med at amme åse alma, finde på at få lavet dine bryster nye? tænker på efter du har ammet 2 børn osv.. Ikke at de ikke sidder smukt !!!! Du er smuk !! 🙂 Er bare nysgerrrig. Mvh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke til Åse Alma