Lilla & Lækkert

Nu med privat chauffør

20131118-114342.jpg

Der vel en lille luksus mus gemt i os alle. I lørdags skulle jeg ud og spise med min veninde, men inden skulle vi lige en tur på cafe Victor og have et glas vin og efter middagen til en privat fest. Jeg havde planer om at drikke, så jeg kunne selvfølgelig ikke køre bil.

Jeg har så opdaget, at der er kommet en ny App, der hedder Drivr. Den fungere lidt ligeom “Klik en taxa”, men bare meget federe, for ikke nok med, at du kan bestille en alm. taxa, så kan du også gå ind og vælge en mere luksuriøs udgave af en taxa, nemlig en Audi 8 med privat chauffør ( åååh det kan mor godt li). Man kan oprette sig som kunde med sit dankort og så trækkes beløbet automatisk på kortet når man ankommer, dvs man behøver ikke at sidde og fumle med underskrift og mønter. Det er bare hurtigt ind og ud!!! I LOVE IT!!

Det koster selvfølgelig en lille smule mere, men det er kun en 30 % ekstra vi snakker om og så ankommer man altså med god stil og i en top lækker bil med fuld service. Dørene bliver åbnet og lukket for en, der er lidt snacks og på vej hjem fra byen, stod der en flaske vand klar til mig. Jeg nød selvforkælelsen til fulde og kunne da heller ikke dy mig fra, at lige klaske Louboutinerne op og tage et billede lol. Det er virkelig en service på et niveau, jeg kun har oplevet i udlandet. Det er perfekt, hvis man lige skal imponere daten eller have en kunde med ud og spise eller man ligesom mig, bare gerne vil have det lidt lækkert.

Det største problem er, at når man først har kørt i luksus udgaven, så er det altså svært at tage en alm. taxa hehe;) Du kan finde også finde dem på facebook og Twitter

 20131118-114335.jpg

20131118-114351.jpg

20131118-114358.jpg

60876-audi-a8-audi-car-black-cars-large-on-the-1440x900

Sådan ser det ud, når man har bestilt sin bil:)

20131118-114514.jpg

27 kommentarer

 • Andreas

  Hej SarahLouise.

  Super fedt at læse om din drivertur – jeg har selv vild lyst til at prøve jobbet som privatchauffør, så takket være din blog har jeg fundet drengene bag Drivr og søger nu job som chauffør hos dem. Thanx!

  Bedste hilsner fra Andreas fra Holte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Skal helt klart bruges fremover! Orker ikke flere taxamænd der er møg sure og lugter af klam armsved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg bor pt i USA, hvor jeg i weekenden brugte fuldstændig samme koncept. Navnet er bare Uber i stedet for, og så er det ca 30% billigere end normale taxaer.. Billedet du viser, er fulstædig det samme osv. 🙂 Det er rigtigt, man føler sig lidt vigtigere ved at køre med privat chauffør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • why

   Sjovt at nogle mennesker “har behov/lyst” til den følelse..lidt vigtigere følelsen..Hmmmm

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Synes sku det er skide smart. Hvis man vil ud med tøserne en aften. Er jo stadig billigere end at booke en limosine :0)

  Og Til BARE MIG, rolig nu med det sure opstød!! Jeg tænker at sarah louise ud over at dele gode råd med os, også får en fordel ud af at dele det på bloggen. Og er det ikke det at blogge handler om? Hun er sku da bare en skide sej forretningskvinde, der har styr på sit liv, succes, ben i næsen og en fantastisk mor og ovenikøbet pisse lækker og alt det i så ung en alder!

  Sarah du er så sej, har så meget respekt for dig! Du ved hvad du gør, sådan!!

  Knus din største fan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære Sarah.

  Som du selv skriver så er det fedt at komme med anbefalinger. På denne måde ‘giver’ du dine læsere noget – som mange af os nok ikke vidste.
  Og ja, måske der er en der gerne vil give sådan en taxatur til kæresten eller til en lækker bytur en dag – så dette indlæg ser jeg intet blær i.
  Det er blot en sjov og lækker oplevelse som Sarah havde, og som hun gerne vil dele med hendes læsere – og tak for det Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Åh sikke en fed service. Ikke Taxa og ikke Limo, bare lækker ligner det. Den skal jeg klart bruge. Jeg er så træt at Taxa som lugter, klamme mænd som ikke gider hjælpe med tasken eller børnene eller klapvognen osv. Har længe ønsket et firma som rent faktisk er hyrevogns agtigt, som Taxa var “i gamle dage”. Glæder mig til at prøve det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hej 🙂 måtte bare lige skrive, at jeg synes din blog er fantastisk 🙂
  At du skriver et indlæg som dette, synes jeg bare er så fedt! Det er så langt fra min hverdag og JA gu bliver jeg da misundelig og gad da godt se så smækker lækker ud hverdag…..men sådan er mit liv ikke 🙂 så det er så fedt at jeg kan drømme mig væk i dine indlæg og se hvordan et liv meget forskelligt fra mit ser ud! Og det inspirerer mig også til at jeg bare kan gøre noget! Jeg behøves ikke stadig ligen en gravid nu min datter er 1,5 år!
  Forsæt endelig på sammen måde.
  De bedste hilsner fra Andrea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Det er sgu fedt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle

  Ej hvor fedt! Lidt ekstra luksus kan vi alle bruge:) mega Nice. Bare ærgerligt jeg bor i Odense. Der er der kun alm taxa, men forlanger da det skal være en Mercedes eller en Audi når jeg så beStiller taxa:) man har vel lov til at føle sig priviligeret lidt… Hi hi
  Jeg mener da det er indlæg som dette der gør det sjovt og spændene at læse din blog! Elsker også indlæg med tøj, børnene og de andre… Fortsæt som du gør! Tak ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor smart! Og jeg er ellers helt vild med din hårfarve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stef

  Din blog er bare mega fed som den er, så lad vær med at ændre på noget som helst bare pga. nogen som ellers har et mega ‘lykkeligt liv’ har ondt i røven sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Der er sgu stil over damen::))

  Det er en flot frakke, hvad er den lavet af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bare mig

  Måske er det bare mig, men ærlig talt Sara jeg synes efterhånden din blog oser mere af se mig hør mig end af livsstil, familie og læs om min hverdag.

  Det virker lidt på mig som om du er flyttet over i den modsatte vejbane end hvor du var før, som om det er blevet enormt vigtigt for dig at vise lt hvad du har og kan gøre fordi manden din tjener kassen (eller hvordan det nu hænger sammen). Læser mange blogs og elsker det, elsker at få et billede ind i andres verden, men bliver også trist i maven når eg føler at en blog ændre karakter og går væk fra det den er ment som og i stedet bliver en se hvad jeg alt har af materielle ting blog.

  Jeg tvivler ikke på du er verdens bedste mor og kæreste for dine børn og din kæreste. Men giv hellere os læsere et billede af den hverdag du sikkert også har i stedet for kun at give et billede af alt det luksus du render rundt i.

  Er det fordi du ikke trives i den grå og kedelige hverdag vi alle til tider har, at du pludselig har så stort et behov for at vise alt den luksus du også er så priviligeret at kunne have, eller dækker det hele over en trist pige som mangler noget andet end penge kan give dig?

  Beklager mit opstød, men hey du vil gerne være den ærlige blogger og så skal der også være plads til den ærlige bloglæser. Og nej jeg er på ingen måde jaloux på din verden og de muligheder. Jeg er selv så priviligeret at jeg har alt hvad jeg drømmer om i hele verden og vågner hver eneste dag som en meget lykkelig kvinde. Savner bare den *Sande* Sarah tilbage til bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej jeg viser jo mit liv som det er…. Men kan da godt lave et par indlæg om toilet besøg og ble skift… Men helt ærlig… Det gider folk jo ikke læse. Bare fordi nogle af de ting jeg køber er dyre, gør der mig vel ikke til en falsk person… Det er en sjov holdning nogle af jer får, så snart jeg gør noget/køber luksus og sjovt nok aldrig samme kommentarer, hvis jeg køre i alm taxa eller viser mit h&m tøj frem. Det er primært en blog om mode og livsstil og ikke familie og den grå kedelige hverdag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Nej.. Det er ikke bare dig, desværre!!!
   Det er et meget Dansk og kedeligt synspunkt..

   Jantelov og laveste fællesnævner.

   Synes virkelig du er sær og ja du er da forhåbentlig lykkelig…

   Og skide misundelig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fif

   ejj hvor har du da bare ondt i røven… tag dig lige sammen du kender ikke engang sarah, hvordan kan du tillade dig selv at skrive sådan noget sært noget, læser du denne blog ofte? for det gør jeg og jeg ser da utrolig meget om familie og hendes børn .. lav din egen lykkelige blog nu når du er så skide privilegeret

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Og FYI så er det ret fornærmende at du indikere, at min kæreste betaler for mine ting. Du aner intet om hvad jeg eller han tjener. Dejligt du er lykkelig men du er fuld af fordømmelse, forudindtagethed og du har en ret snævertsynet måde, at anskue tingene på…det er ærgerligt, at du på den måde bare maler et billede af andre mennesker uden at have noget som helst kendskab til dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Hvad laver du da af arbejde for tiden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   I ved, hvad jeg ønsker i skal vide. Jeg lever af mine forretninger, mere behøver du eller andre ikke at vide:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • P.E

   Jeg syns du har så meget ret – sad lige og tænkte helt det samme – så du har i hvertfald en der giver dig ret;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I Got money to

   Hold kæft hvor jeg brækker mig over din kommentar! Hvad fanen bilder du dig ind. Det er en blog!!! Du ved intet personligt om Sarah Louise ud over det hun selv vælger. Bare fordi hun har penge til luksus, så er hun et ringere menneske??? Du er jo idiot at hører på! Du må selv have lavvande på den økonomiske front, når du skriver som du gør. Og by the Way, så tror jeg faktisk Sarah louise tjener flere penge end sin kæreste. Han er løn slave, men hun er selvstændig og ejer både et tøj firma, tjener massivt på bloggen og så tjener hun også penge på model Jobs og hun tjente også godt på det model bureau hun solgte i år og så har hun sikkert forretninger vi læsere ikke ved noget om.

   Sarah Louise du styrer og fuck de bitches, der ikke kan tåle din shine;) kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Et tøj firma?

   Det er da spændende Sarah…:) og glem nu de intetsigende trunter;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Men!! ..ejer af et tøj firma.. Lyder underligt, det ville da være god marketing om vi vidste det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg viser da meget ofte tøj på bloggen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed service.. Det vil jeg helt sikkert prøve:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilla & Lækkert