Li nu

Uhyggelige læsere

Det kommer ofte bag på mig, hvor godt i læsere “kender” mig. Nej selvfølgelig tog jeg ikke ind og fik lavet negle, imens min baby var alene i bilen. Hun var slet ikke med. Hun var hjemme hos sin far:) Man skal ikke tro på alt, hvad man læser!;) Sad og kedede mig lidt, imens venstre hånd blev lavet færdig og var i drille humør hehe

20131213-150359.jpg

34 kommentarer

 • Lis

  Hold da kæft en masse tossede kommentarer. Aldrig har jeg læst så meget selvretfærdigheds pis. Det er jo fantastisk så dygtige og kloge i læsere er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Er normalt helt med på humoren her på bloggen, men liiiige dén med at joke med at efterlade sit barn – blot for at provokere; det er måske ikke lige min smag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria T

  Tænk at læsere kan blive så fornærmet over en joke. Det er så jantelovs agtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • marianne

   ”Jantelovs agtigt” – jeg tror hvis du skal google janteloven og se hvad den egentlig går ud på….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  NEJ nu må i lige styrre jer , det er da bare okay humor og har i ikke lidt af det bliver livet for kedeligt . drop alle de analyser af Sarah hun er kun et helt almindeligt menneske som alle andre , hvor alt ikke altid skal tages så alvorligt . 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Hvis man nu følger med i alt det gode og positive Sarah Louise skriver her på hendes blog, ja så kan man da sige sig selv, at Sarah Louise ALDRIG kunne finde på at efterlade hendes børn alene i bilen. Tag jer nu sammen. Jer som er så negative, hvorfor helvede følger I så hendes blog.
  Jeg læser daglig din blog Sarah Louise og jeg er vild imponerede af dine indslag og i det hele tage din blog.
  Så kom du bare med flere joke, som folk kan blive fornærmet over.
  God weekend til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God joke Sarah:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det er da humor 😉 baby chiller i bilen, mens mor gør sig lækker 😀 hihihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nogle af jer damer er godt nok for meget! Hvordan kan i blive fornærmet over DET!!? Jeg tager da ofte pis på mine venner og fyrer et eller andet af for sjov og siger bagefter, at det er en joke. At psyko analysere Sarah Louise og skrive at hun har behov for at lyve og skal til psykolog er jo helt væk! Tag jer sammen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krstok

  Hej sarah. Hvor ser du skønt ud med dine mørke hårfarve. Har nu altid syntes den var kønnest til dig 🙂 glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Som du kan se kære Sarah, vil nogle mennesker bare gerne forarges for forargelsens skyld. Vi har desværre ikke alle lige sort humor – nogle har tilsyneladende slet ingen, og det er bare synd for dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanette estdahl

  Jeg må tilslutte mig flere af de negative kommentarer, af og til virker det som om ,du bare vil provokere , så du kan få lov til at svare ubehøvlet tilbage…..Undskyld mig , men ind imellem virker du , som en møg forkælet teenager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ok jeg svare da ikke ubehøvlet tilbage nogle steder? Det var en uskyldig joke, ingen dyr eller mennesker kom til skade. Slap dog af så var det vist heller ik værre!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  En ting har jeg lært om dig…. Du har godt nok dårlig humor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Uanset hvad man må tænke om den form for humor…

  Må jeg anbefale en psykolog der kan stave;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du laver lignende et par gange årligt, så det kræver ikke så meget klogskab at se det blot et endnu “noget sjovt”

  Det du ikke er vidne om, er hvilke diagnoser man knytter til den slags adfærd – løgne om sikkerthed, ageren for opmærksomhed og andres reaktioner. Og sidst men ikke mindst, standart svaret sindslidende piger med den slags diagnose(r) altid siger: “Jeg keder mig” eller “jeg tænkte det var sjovt”

  Kære Sara, når man udstiller sig selv på nettet, på den måde du gør, siger man mellem linjerne LANGT mere om sig selv, end man umiddelbart lige skulle tro. I dit tilfælde er det ikke engang en udfordring for en nybegynder (psykolog), og slet ikke for en garvet en som mig. Man ville ikke engang kunne stille en klasse opgaven at analysere din blog, der er ingen udfordring i det.

  Et godt råd, brug nogen af dine penge på gode psykolog timer, i stedet for knap så pæne tasker, lavet ud af stakkels dyr. På den måde gør du dine børn en KÆMPE tjeneste, da din ageren føreres videre til dine børn.
  Prøv at tænkt dig om igen:
  • var det sjovt at joke om dit barns sikkerhed?
  • hvad fik du ud af det?
  • hvilken slags opmærksomhed fik du: fik du et rush ud af det? Ventede du spændt på svar der tikkede ind? Så du frem til at se folk flyve i totterne på hinanden?
  Fik du kortvarigt spænding i dit liv, via en løgn?

  Hilsen en der ikke kan finde det mindste sjove ved dit tidligere indlæg, faktisk var det ret kedeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Wow

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Nu tror jeg bare det er på tide at komme videre…

   Vis os de negle:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • n

   Hold da op, du skulle tage at få, hvad der end sidder fast i dit bamseøje UD.!!! Prøv da at slappe lidt af, den er da fuldstændig unødvendig den kommentar der. Lad være med at læse det og forholde dig til det, hvis du ikke syntes det giver nogle mening for dig? Du må have et kedeligt liv, uden nogen form for humor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Asta

   Sjovt at den anonyme synes det var et kedeligt indlæg og du burde lave om på diverse ting. hvad skulle hun så tage sig til, og hvad skulle hun læse. Nu er der heldigvis ingen der tvinger folk til at læse sarahs blog. Hvis man ikke bryder sig om indholdet kan man jo bare lade være med at tjekke ind:)
   Nu kan alt indhold jo ikke lige være noget vi synes om eller synes er sjovt. Sarahs blog- altså også hende der bestemmer indholdet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cat

   OMG det er da vist dig der skal til psykolog!! Du må jo virkelig ikke have særlig mange venner, sådan som du angriber og analysere helt hen i vejret!! Det er jo bare skæg og ballade.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne

   Første side af psykologihåndbogen henviser til ikke at tro eller stole på de personer der ikke kan stå ved deres identitet. Det viser tydeligt at man har et identitets problem, når man vælger at gemme sig bag navnet anonym.

   At forsøge sig på at være anonym og komme med spydige bemærkninger, henviser til et mangel på egen opmærksomhed og et behov for opmærksomhed fra andre. Især negativ opmærksomhed er her opmærksomhed som ønskes.
   Ofte er dette fra personer som ikke er Van til positiv opmærksomhed – dette kan måske skyldes barndommen eller folkeskole regi, hvor pågældende ikke har mødt andet end opmærksomhed ved negativ stimuli.

   Mit spørgsmål lyder især, kære anonym;
   1, hvad fik du ud af dette oplæg, andet end negativ stimuli igen?
   2, hvorfor gemmer du dig som et voksen menneske? Skyldes dette mangel på selvværd?
   3, hvor er dine kilder på dine såkalde “gode råd”
   4, har de ingen pli?

   Sagt med andre ord – man skal ikke kaste med sten når ens glashus tydeligvis indeholder en masse huller selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Det sjovt: efter første sætning tænkte jeg. Der har vi hvis en der læser psykologi… Lige så træls at læse om som de er at snakke med. (går lige ud og kaster op)

   Der behøver ikke være en dybere mening med ALT! De psykologistuderende jeg går op og ned af engang i mellem kan jo sidde og analysere på at man i dag spiser en bolle med 3 flere solsikkefrø på end den man spiste igår. Det er trættende. Stop det dog.

   Kommentaren med at hendes datter lå og sov ude i bilen mens hun ordnede det ene og det andet var jo så langt ude at folk med bare en halv hjerne kunne høre det var løgn. Det som om folk også ville blive sure over hvis hun fyrede en løgn af om at hun skulle en tur på månen fordi de med deres halve hjerne ikke kunne regne ud at det er en obvious spøg.

   Ikke alle mennesker er ens – HELDIGVIS – og forskellige folk har forskellig humor uden det behøver at betyde at der er gået et eller andet galt i deres barndom eller noget som helst andet brist oppe i deres hoved.

   op i nummi med det der lommepsykologi

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Anonym
   Hvad får du ud af, som erfaren psykolog, at skrive dette indlæg til Sarah Louise?
   Hvorfor dette behov for at analysere hende og kritisere hendes valg af indkøb – citat: “….i stedet for knap så pæne tasker, lavet ud af stakkels dyr.”?
   Synes du selv, at du er blevet på egen banehalvdel med dette indlæg?

   Venlig hilsen Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Faktisk er psykologer dem som har mest brug for psykolog hjælp.
   Tænk lige over den..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • D

   hahahahaha, det fandme sjaw! Både selve joken, men også alt den crazy feedback… gratis timer hos psykologen blev det også til.. LOL

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Her ses blot én grund til at psykologer overfortolker ALT. Åh gud altså. Jeg tror da det er dig som psykolog der burde tage et par timer selv….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Må indrømme jeg ikk kunne se det sjove i det.
  Kan godt være det var en joke, men man skal passe lidt på, nogen kunne jo tage det seriøst og melde det :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Du er simpelthen så underlig 😀 Nogle gange virker det til, at du bare vil provokere lidt, så du kan svare dine læsere spydigt tilbage.

  For vildt fed humor er det da på ingen måde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   ENIG med Sisse. Slet ikke sjovt at skrive sådan. Whats the point??? Øhh…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mariannr

   Enig med Sisse… 😉 Det er da lidt sadistisk…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Øh…..:/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Se det er humor! Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Li nu