Lækker drenge skjorte

Dk’s dejligste

Min lille søde søn:( jeg måtte hente ham med feber tidligt fra vuggeren. Vi har ellers li haft 2 uger helt uden sygdom, så nu går kampen ind igen. Det er sgu synd, at han hele tiden får de virusser:) nu hygger vi i sofaen med vindruer og Ramasjang. Jeg sidder og smuglæser Se&hør og kan se man kan stemme på mig til at være Danmarks dejligste:) jeg har vundet en gang før, men det kunne da være sjovt at vinde igen he he

Du kan vinde et års abonnement af Se&hør og du stemmer ved at skrive SHA BABE 9 og send til 1266

20140109-170152.jpg

20140109-170159.jpg

20140109-170209.jpg

20140109-170219.jpg

20140109-172104.jpg

14 kommentarer

 • Maria

  Jeg vil gerne stemme på dig, men du skylder stadig en fest for sidste gang du vandt! :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lol ja og så blev jeg gravid!! DET sker ik igen. Og en læser fest skal vi sgu snart ha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah.

  Stakkels Albert, håber han er på toppen igen.
  Jeg har en datter på 3 år. Dengang hun startede i vuggestue var hun også syg hele tiden. Til sidst ringede jeg til lægen for at høre om der ikke var et eller andet vi kunne gøre. Vi fik en maske til hende, hvor vi giver hende forebyggende astmamedicin. Det har hjulpet hende meget og hun bliver ikke længere syg hele tiden. Ved ikke om det var en mulighed for jer?

  God weekend til dig og dine.
  – Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kære Sarah,

  Jeg er ny læser af din blog – og synes det er skægt at læse en andens mors “beretninger” :-). Jeg har selv en dejlig stor pige på knapt 4 og frække tvillinger på 6 mdr. Så jeg ved godt et eller andet om at være mor. Smil. Min store pige startede i vuggestue da hun var 11 mdr. Min mand og jeg havde slet ikke gjort os andre overvejelser. Desværre var det for meget lige for vores tøs: Hun var syg mere end hver anden uge. Det var udmattende for os, da vi ikke har så mange bedsteforældre og da vi gerne ville passe vores job. Men det var også synd for den lille, som blev taget ud og væk fra det sociale alt for ofte. Derfor fik vi lov til at skifte til dagpleje og det er det bedste vi har gjort for vores familie :-). Vores pige blomstrede op og vi har ikke haft mange sygedage siden. Jeg skriver ikke dette til dig for at være bedrevidende!! Det er kun for at fortælle dig, at der kan være andre muligheder for din bette dreng. Held og lykke fremad <3. Og tak fordi du deler så meget på din blog! Kh K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hej Sarah
  Har I tænkt på at få den lille Albert i en dagpleje, max 5 børn, og ikke så mange virus og baktusser ? God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kan man stemme på Albert;) ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring til din lille engel

  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har selvfølgelig stemt på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HELLE

  Min stemme er sikker.. håber det hjælper på ham nu vi får frost og sne, så alle de baktusser bliver slået ihjel.. han ser også lidt klattet ud. det lille pus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du får da selvfølgelig også min stemme 🙂 God bedring med lille manden 🙂
  Charlotte
  http://www.fit-mom.bloggersdelight.dk
  En personlig blog om at være mor, komme i form efter fødslen og træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  God bedring til Albert 🙂

  Koster det noget at stemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal nok stemme på dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker drenge skjorte