Dagens outfit

Brun uden hud skader

Det klæder jo de fleste, at have en lækker hudtone. Det skal ligne, at man lige er blevet kysset af solen. Jeg har brugt denne her fra Oriflame i 2 dage og allerede efter første gang, kunne jeg se en glød, men uden at det blev for voldsomt og så dufter den dejligt, modsat mange andre self tanning cremer. Jeg kan godt nok  ikke lige finde den på deres side:/

Alle deres tanning produkter er super gode. Når jeg skal i byen, bruger jeg eks denne HER om morgenen, den er noget mere effektiv og så er jeg max klar til at komme ud om aftenen;) Jeg er ikke så meget for sol centre, da jeg let får pigment forandringer. Denne her fungere som en body lotion, som man så lige smører på efter badet og så bliver du gradvist brunere:)

orifl

9 kommentarer

 • Maiken

  Relaterede indlæg – BRUN SOVS!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah
  Vil du stadig anbefale den efter at have brugt den i et stykke tid?? Jeg har nemlig tidl. brugt bl.a. Tan in a Can og synes man efter en uges tid får “gravrust”, pletter og en orange tone. Og hva er prisen ca.?
  På forhånd tusind tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah
  Hvordan er den efter nogle dage? Har tidl. brugt bl.a. Tan in a Can og synes man får en del “gravrust” og pletter samt orange tone efter en uges tid (på trods af man ikk bruger det hver dag).
  Så er det noget du stadig vil anbefale efter at have brugt den i et stykke tid og kan du huske hvad prisen er?
  På forhånd tusind tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ved ik endnu, først li begyndt at bruge den:) kan ik li huske prisen. Købte den med en masse andet også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Tak for tilbagemeldigen og god aften 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Tak for den hurtige tilbagemelding 🙂 Hvor købte du den?? Er desperat for at få noget glød 🙂 kan dog anbefale clinique dark spots mod pigmenter.
   Vh Louise Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Det er super smart, men hvordan får du det på ryggen? for når jeg skal smøre mig med almindelig lotion så prøver jeg så godt jeg kan at nå…men det har ingen konsekvenser hvis det ikke rammer helt eller hvis jeg får smurt dobbelt, men det er da et problem med sådan noget tanning lotion?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   jeg kan godt nå hele min ryg:/ har du ikke en der lige kan smøre dig ind på ryggen;) Det kunne jo udvikle sig til en helt sjov oplevelse;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sender lige tippet videre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit