Ny insta obsession

Remas pølser gav Albert madforgiftning:(

al1

Jeg er mildest talt rasende på Rema og skuffet over, hvordan de slet ikke tager deres arbejde seriøst. Igår kom Michael hjem med røde pølser, for dem elsker Albert. Vi var lidt bagud i tidsplanen, så jeg flåede posen op og gav Albert en uden at koge den, så kunne han snacke på den, imens jeg lavede mad. Efter jeg gav ham pølsen, tager jeg de andre ud og opdager til min store rædsel, at de er PILRÅDNE!!! I ren matrix stil, springer jeg over til Albert, som allerede har spist noget af pølsen og flår den ud af hånden på ham og prøver at få det ud af munden på ham, som allerede er gnasket godt igennem, men desværre for sent:(:( halvdelen var allerede spist!!! Som jeg frygtede, begyndte han at blive ked af det efter et par timer og kl. 02.00 i nat kastede han op. Han kastede efterfølgende op 3 gange og kl. 04 faldt det lille pus udmattet i søvn i mine arme. Jeg er selv helt smadret idag efter den hårde nat. Albert er ok idag, stadig en smule slap i kroppen, men med lidt saft og yoghurt, får han smilet tilbage.

Ja jeg kunne ha kigget en ekstra gang, men man regner med maden er ok og man kunne ikke umiddelbart se noget på pakken. Det i ser på billedet kom først frem, da jeg lagde pølserne tilbage i posen. Michael gik tilbage til Rema med pølserne og der fik vi bare beskeden, at vi kunne få pengene tilbage……WTF!!! er det virkelig det eneste kompensation man kan få!!? Det er da klart, at de er pisse ligeglade, når der ingen konsekvens er, når de sælge råden mad til folk. Min lille 1 årig søn har været syg i over 24 timer, fordi de ikke kan gøre deres arbejde ordentlig!! Og det mest skræmmende var, at der stod de var holdbare mindst til idag, så det er tydeligvis fordi de opbevare maden forkert!!! Derud over er det ikke sålænge siden, at en anden Rema solgte ris med glas skår i! Den kæde er jo livsfarlig. Så man kan ikke stole på deres dato mærkninger eller deres indhold.

At vi aldrig køber mad i den Rema igen er vist ikke en hemmelighed! Det drejer sig om Rema’en i Gyngemose parken i Søborg. Der ligger heldigvis både en Fakta og Irma, som ikke gør folk syge lige ved siden af!!!!

Remas pølser gav Albert madforgiftning:(

IMG_4471

80 kommentarer

 • johnny jørgensen

  ja det er sku sjovt jeg har lige købt en ribbensteg i rama1000 idag og hade glædet mig til den da jeg så finder ud af den er sur og ja det var også en der var sat ned til 15kr jeg kan love for det slutter nu jeg er så forbandet træt af at betale for råden mad hvad fanden er det for noget svineri men de skal betale mig meget mere end de 15kr det kan jeg love dem for håber i alle for en rigtig glædelig jul og et godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natascha

  Årh stakkels dreng dog, har han ikke været syg nok?
  Husk rigeligt med væske, når et barn/voksen får madforgiftning, de
  kan nemlig blive dehydreret af opkasten i op flere dage efter.
  Derudover er bananer strålende at spise hvis – gud forbyde det – det skulle ske igen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ja føj! Jeg arbejde for mange år siden i delikatessen i Bilka og der blev vi tit bedt om at pakke tingene om, og sætte ny dato på, selvom pågældende dato var “mindst holdbar til” og jeg ved fra flere veninder, at Føtex gør det samme med deres kød ind imellem. Fy for helvede. Jeg køber aldrig ting der er pakket i butikkerne eller er tæt på sidst salgsdato, man kan ikke altid stole på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej sarah-Louise

  Jeg forstår til fulde din utilfredshed og jeg synes naturligvis også, det er synd at din søn blev syg 🙁 stakkels dreng. Når det så er sagt mener jeg imidlertid, at det er dybt upassende at svine en butik til offentligt på denne måde. I stedet bør du klage den rigtige vej dvs til butikken og Fødevarestyrelsen. Synes du bør overveje fremadrettet, hvorledes du anvender den magt, du som offentlig person anvender her i cyperspace! Ikke nogen tvivl om, at rema er ansvarlige for at deres varer ikke er fordærvede, men min holdning er, at sådanne fejl jo kan ske, da det jo trods alt er menneskeligt at fejle. Så jeg synes altså, at din reaktion er ude af proportioner. Ellers tak for en god og autentisk blog! Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caro

  Helt sikkert møg klam og rigtigt syndt for den lille. Og de burde ikke være solgt! Men jeg ville også altid tjekke produktet en ekstra gang, når man køber noge,t der netop er sat meget ned, fordi det netop udløber den dag eller få dage efter man køber produktet!!!
  Rema er netop en butik der prøver at komme madspild til livs og derfor er de gode til at sætte produkter ned når de er ved at udløbe.
  Men der må jo ha været et hul i posen eller noget ellers bliver de ikke sådan også selvom de er lige ved at udløbe.
  Men en god ide er noget at tjekke produktet når man netop køber noget der faktisk ikke må bliver solgt dagen efter man køber det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ej puuuha
  Det er også den samme Rema jeg altid har handlet i, dog ikke længere. I øvrigt er chefen generelt verdens største nar, så du er bestemt ikke den eneste der ikke har fået fair behandling. Skod butik.
  Håber den lille pus er frisk igen. Med alt det sygdom i forvejen, er der ikke behov de ydeligere pga. Dårligt arbejde fra stedet man køber sine fødevarer. Føj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad fanden bilder i jer ind at kommentere med “jeg ville aldrig give mit barn en ukogt pølse” og “måske burde du tjekke din mad, inden du giver det til din søn”. I er jo en flok rejekællinger!

  Det der er sket, burde slet ikke kunne ske. Det er 100 % en fejl fra Rema’s side. De har ikke gjort deres arbejde ordentlig! Det er noget forbandet svineri og det er helt klart en sag for levnesmiddelsstyrrelsen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Katrine

  Kan sagtens forstå du er rasende, og det er helt klart en fejl fra Rema’s side. Men det med glas skår, kan du ikke beskylde Rema for! Det er den leverandør risene kommer fra, Rema sætter jo bare varen op. Og regner med de er i orden, de kan jo ikke stå og tjekke hver enkelt vare, for at se om der er glas skår i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dan

  Hej Sarah Louise. Først vil godt beklage den uheldige sag,..jeg er super ked af din søn er blivet syg, håber han er okay igen..har du stadig pølser liggende, så jeg evt kunne tage kontakt til producenten..kunne du evt komme ned i butikken mandag morgen..så vi kunne tage en dialog angående dette. Mvh Dan købmanden fra Rema 1000 tv-byen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Dan vi var jo nede med pølserne lige efter der fredag aften og der blev vi lovet af Kelvin, at du ville få dem, hvilket du så ikke har gjort. Så nej vi har ikke pølserne, men jeg har billederne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gia

  Synd for Albert først og fremst, håber han er kommet ovenpå igen 🙁

  Jeg har nu handlet i den omtalte Rema i 5 år som fastekunde og synes købmanden er den mest rare mand !!! Vi har 4 børn og køber derfor meget ind… Vi har aldrig oplevet NOGET dårligt der EVER !!
  Det kan ske i ALLE butikker !! Vi er alle mennesker og der er ingen der ved om det er lige præcis denne butiks fejl eller det er sket undervejs !!!
  De har den bedste grøntafdeling af alle butikker i 5km’s omkreds. Så nej, der stopper jeg ikke med at handle… Det kunne lige så godt have sket alle andre steder 🙁

  God bedring med lillemanden :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Bor selv i nærheden af den omtalte Rema og den er elendig! Mælken er altid flere dage gamle, frugten er tit dårlig og mere end en gang har vi fundet mad der har overskredet sidste salgsdato uden at der bliver gjort opmærksom på det! Derudover har købmanden en underlig tendens med at fjerne discountudgaven af en vare og i stedet kun have den dyre udgave stående på hylderne, (og discountudgaven på lageret – hvilket jeg ved fordi min datter af en eller anden årsag konsekvent skal tisse hver gang vi er ude og handle) Der er altid mega lang kø fordi de ikke får åbnet en ny kasse i tide og når man endelig kommer til kassen kan man dårligt komme forbi for alt det lort de har sat ved kassen. Handler kun deres bleer og vådservietter – og ellers går vi andre steder. Næh prøv I istedet den rema der ligger ved Forum – SÅ skal I se en fantastisk butik!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Hold da op nogle spydige kommentarer!
  Jeg har i hele min barndom fået en rå pølse direkte fra pakken (Mine forældre må satme være nogle utilrettelige svin, hva!) Den dag i dag, kan jeg squ også selv finde på at åbne køleskabet, og hive sådan en ud, hvis jeg lige er lidt sulten. Og jeg har aldrig taget skade af det!

  Derudover er chancen for at ens mad er dårlig i bunden, selvom at datoen siger at det er helt frisk, lige så stor. Man kan slet ikke sige, at det er fordi Michael ikke kiggede ordenligt efter.

  Jeg er sikker på at over halvdelen af jer der skriver, har en glorie i burde pudse, istedet for at skrive nedladende og åndsvage kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Roland

  Stakkels Albert. Min kæreste fik madforgiftning for et par uger siden, der havde vi også handlet i Rema, og jeg handler der bestemt ikke igen! har aldrig set nogen have det så skidt, så det var bestemt ikke nogen rar oplevelse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg købte for 3 måneder siden en pakke ris mel i en Rema1000 så jeg selv kunne lave risgrød til min baby, datoen på pakken var laaaaaangt fra mindst holdbar datoen, da jeg åbner pakken (fra ny) er melet FYLDT med spindelvæv, pubber, og larver :0// fy for Søren! Vi klagede til Quarter som fremstiller disse produkter, sendte dem pakken, således de kunne analysere hvilke dyr der var fundet. Deres test resultat fandt frem til, at produktet ikke var opbevaret rigtigt fra butikkens side! Så jeg er ikke spor overrasket over, at læse din historie. Det tyder klart på, at de har manglende retningslinjer i hele kæden, på hvordan man skal håndtere madvarer og kolonial generelt .. S k r æ m m en d e… ! Needless to say, handler vi heller ikke i Rema1000 mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Føj!
  Det er sjovt nok ikke første gang Rema ikke har styr på deres varer!
  Rema i Haderslev har nøjagtigt lige så lidt styr på deres varer! Her fik vi hele 2 forskellige varer med hjem som var for gamle en drikkeyoghurt der var 5 dage for gammel og en mælk der var 2 dage for gammel! Jeg havde nået at tage en slurk af den drikkeyoghurt og synes at konsistent var pænt mærkelig! Min mand var også inde at brokke sig og fik også blot refunderet penge! Jeg var rasende!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bette pus.. Det så dårligt, 100%rema’s ansvar.
  Hold op hvor er der nogle latterlige kommentar indimellem- selvfølgelig tjekker man datoen, men os der selv har børn, kan meget let sætte os ind i det. Håber en eller anden ‘Rema-chef’ læser det her, og tager den med videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg havde nok skyldt skylden på steff houlberg ligeledes, der må være noget galt når deres pølser ikke kan holde sig til udløbsdatoen. Jeg havde brokket mig dertil (også)…du har jo billedet af det, desværre har du ikke længere posen. Tænker nærmere det er fabrikanten der plejer at give en kompensation.

  Jeg har engang købt den aller klammeste bernaise sovs i kvickly, som var deres egen coop mærke, jeg er ikke kræsen, men det smagte som om de havde tabt bøtten med estragon i den og rigtig syntetisk lortesmag. Jeg klagede over den til coop og fik så hele 25 kr. i kompensation for den købte æske…havde været lidt lækkert med måske en ‘undskyldnings’-gave i form af en enkelt billig flaske rødvin eller andet. Havde trods alt stået klar med bøffer til at den her sovs, og var lidt træls, når næsen er sat op efter bøf og bernaise…

  Generelt så er supermarkedernes service, ren røvskraber niveau.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lorentzen

  Lille stakkel! De pølser sku de have kigget igennem inden de sat nedsat pris på.
  Men at en rema sælger ris med glasskær i, kan de ikke gøre for, det er jo risproducenten, ligesom der noglegange er dyr i syltetøj eller noget i havregryn..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Mette og alle andre!!! Det ER Remas fejl!!! DE har ansvaret!! DE skal vælge at købe ind de rigtige steder, så kunderne ikke får dårlige vare!!! Kunderne kan sgu da ikke ligge og ta kontakt til producenterne Jesus Christ!!!! Om det er sket hos producenten, fragt firma eller på deres hylder er skide ligegyldigt!! Hvis du køber en lorte kjole i en butik får du jo heller ikke at vide, at du selv skal gå til dem, der har syet den!!! Det er butikkens ansvar! Fat det dog!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Amen altså ja det er korrekt du skal gå gennem hovedkontoret som så vil videresende det til producenten som du formentlig vil få en komparation fra, MEN i dette tilfælde så ville en sag som denne kunne forekomme hvem hulan de havde valgt som leverandør. Det er ikke noget man kan helgardere sig imod lige så lidt som de kan gøre det med fx glas i ris. Mit velmene råd var kun for at fortælle dig at det er producenten der i sidste instans skal bøde for det, og derfor ville du kunne rette din klage direkte da firmaet er en stor dansk koncern ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Øv, hvor er det bare synd for lille Albert.. Og hvor må man bare blive helt vildt arrig over at opdage sådan noget .. Jeg ville, ligesom dig, flippe helt ud og fare tilbage til butikken med det samme..
  Når det så er sagt, skal pølser altså varmes op inden de må spises.. Jeg kan ikke huske den nøjagtige temperatur, men mener at de skal varmes til omkring 75 grader.. Pølser kan indeholde en bakterie der først dør når de varmes op til 75 (?) grader.. Det er dog helt sikkert ikke det der har givet Albert dårlig mave – man kan jo tydeligt se at de er helt rådne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   De er jo kogt inden de kommer i butikken….. Det er jo ikke fars pølser

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Først – stakkels Albert og god bedring med ham.

  Desværre er det ‘højere’ oppe problemet ligger ang kompensation hvis sådan sker, at der er regler for hvad man må give hvis det sker.

  Det er ikke kun rema disse ting sker, det kan være fordi de er pakket ved forkert temperatur… Det må ikke ske, men det sker… Så det er nok producenten i skal have fat i og måske også klogt hvis det er en hel sending eller næste sending der er noget galt med.

  Mvh fakta medarbejder
  Hvor reglen er en pose kaffe hvis uheldet sker! Vi SKAL dog tjekke ALLE vores vare hver dag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HELLE

  Ej hvor synd for Albert. Elsker selv en kold pølse. Vil da sige at jeg tror Rema var klar over det, da de pølser normalt koster fra 33 til 37 kr Så det er lidt underligt de sat ned til det halve… I vores Brugs har de en køledisk kun med varer som er nedsat og ved at være sidste salgsdag. Godt han er frisk igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Ej stop dog!!!!! “Nå de er rådne, så sætter vi dem lige på tilbud”. Bliver sgu irriteret over idioti af den kaliber!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Om de så havde været gratis… Nej man må ikke sælge fordærvede fødevare.

  Logik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg kommenterer sjældent, Men dette indlægs kommentarer er jeg simpelthen blevet så harm over.

  Hvad pokker bilder i jer ind at kommentere med “jeg ville aldrig give mit barn en ukogt pølse” og “måske burde du tjekke din mad, inden du giver det til din søn”.
  Hvor ville det gøre ondt i mit moderhjerte, hvis jeg sad som Sarah og fik smidt sådanne kommentarer i hovedet.

  Jeg syntes simpelthen, at det er frygteligt, hvordan I kan pege fingre og være så ondskabsfulde! Hvad der er sket her kan ske for enhver.

  Og jeg ikke engang undskylde mit sure opstød. Jeg væmmes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Enig!… Tænk st vi skal holde hånden over en stor kæde når et lille barn er blevet syg af deres mad!!!

   Nej undskyld det fatter jeg ikke .

   Havde Albert været yngre eller svækket kunne han rent faktisk være blevet meget meget syg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Send FOTO til Fødevarestyrelsen

   Man kan faktisk dø af fødevareforgiftning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Stakkels pus.

  Man har sandelig god til, hvis man skal tjekke op på alt som ryger i vognen… Man må kunne stole i det mindste på datomærkning.

  Nu har manden jo ikke købt rådne pølser med vilje og Sarah har jo bare åbnet og HAPS:)

  Jeg synes du skal indberette det og forøvrigt man må godt spise en kold uvarmet pølse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jeg kan ikke lade være med, at tænke om Rema evt havde en mistanke omkring de pølser… Prisen er lav?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja præcis!!! Jeg spurgte michael hvorfor de var nedsat, da de jo var fine i forhold til datoen… Hmm

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Fordi mange butikker sætter priserne ned dagen før de udløber. Så kan de ældste ting blive solgt først, derfor sætter de dem ned.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   men hvem er så ansvarlig? ja jeg kunne have gennemtjekket, men det burde bare ikke være nødvendigt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sikke en kedelig oplevelse! Håber han har det bedre.

  Den Rema du nævner, er sjovt nok min yndlings butik – jeg kører fra Frederiksberg til Søborg for at handle i den, fordi jeg synes den er så god. Jeg er derfor virkelig overrasket over dit fund af rådden mad, men jeg vil da fremover være ekstra opmærksom på de varer jeg køber derude!! Min lille datter skulle helst ikke igennem samme tur, fy for den 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Og det her var ikke første gang men første gang, min søn blev syg. Normalt går man jo bare uden om det dårlige

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hej sarah Louise. skriv din klage direkte til producenten det er alligevel dem der til syvende og sidst kommer til at kompensere dig hvis de ellers har god kundeservice. Send dine billeder med især når der mht tilbage så burde de ikke rådne, men selvfølgelig sker der fejl alle steder. Stakkels a håber han er ok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Vil nu da også mene, at det nærmere er producenten du evt. burde klage til.

   Hvis din kæreste ikke kunne se, at der var noget i vejen, hvordan skulle Rema så kunne se det?

   Datoen var jo overholdt, men da den er priset ned, er det jo fordi sidste salgsdato nærmere sig, og så ville jeg nok som forbruger være lidt ekstra obs inden jeg indtog dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Han kiggede jo ikke efter rigtig. Rema skal ta den med producenten, det er den vej det går. Kunde til butik og butik til producent!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Ja sådan er det såmen også det andet er var bare for hurtigheden og nemhedens skyld :0) gør det selv de gange jeg har været nødsaget til den slags da jeg selv arbejder i en fødevare virksomhed

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Træls… Men på den anden side, er det jo ikke forbudt at kigge på pakken, inden man køber den – det er meget tydeligt at se på jeres pakke, at den ikke har det godt. Så det er ikke kun Remas skyld, det er ligeså meget jeres egen, det kan ske for alle, både personer og butikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene L.

  Jeg må nu indrømme at jeg synes du overdriver lidt! … Det er jo ikke Rema’s skyld at dit barn bliver sygt! 1. Din mand skulle kigge bedre efter 2. Det kan ske for både din mand og medarbejderne i rema at overse muggen i posen. Medarbejderne har jo ikke røngtenbriller. Og 3. så har du købt posen, og åbnet den… DU gav pølsen til din dreng. Ja det er for dårligt der er muggen mad i butikken.. Meeen, det kan også ske i Irma! Sorry… Jeg synes normalt du er fair. Men her har du vist lige været lidt opkørt da du skrev det! – og til sidst, så er der jo helt vildt mange kunder igennem sådan en butik i løbet af dagen. Nogen kan jo have lavet hul på posen ved er uheld.. Og så lagt dem tilbage. Det er ikke nemt at vide… Men tænk lige over det. Synd for din dreng ja… Men rema kan du vist godt handle i igen. Jeg handler altid i rema, og har aldrig oplevet at de “bevidst” gør mig syg… Og jeg ved faktisk heller ikke hvad du forventede ud over pengene tilbage?! Surt opstød ja… Beklager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det er butikkens ansvar!!!! Sådan er det!!! Tænk at du skriver sådan en gang vås!! Tænk hvis det var dit barn! Usympatiske kost.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene L.

   Usympatiske kost ligefrem? … Jamen god dag til dig da. Jeg håber du føler du fik noget ud af at kalde mig det.

   Og til Sarah… Jeg mener ikke du er en dårlig mor, tværtimod. Men det kan jo ske for alle.. Både forældre og medarbejdere! Trist man så bliver kaldt en kost når man kommenterer! 😉 beklager hvis det blev modtaget meget negativt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Jeg kan ikke være mere enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Jeg er helt enig. Usympatisk kost, øh hvem er det lige ender er en kost her så. Det kan jo ligesom også ske en fejl ved fabriakanten det har gjort, at der har kommet for meget luft i, en lille flænge i posen med mere. Sådan en pose kan altså smutte engang imellem selvom det ikke burde ske. Som du selv siger det kunne ikke ses udefra. Lyder mere som din egen dårlige samvittighed over du ikke tjekkede hans mad inden du gav ham den end remas skyld. Rigtig god søndag og eg håber din lille basse er god igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

   Helt fuldstændig enig ! Hvis man ikke kunne se muggen før, kunne de i rema heller ikke se det. Det kan være helt fra producentens side eller noget der er gået galt med leveringen, så pølserne/pakningen ikke har været i orden, det er ikke remas skyld. Men dertil synes jeg at rema skulle ha udvist lige mere service, da I kom tilbage med produktet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Vi har prøvet det samme i vores lokale rema. Vi havde købt en pakke madpandekager, og da vi har fået 1 hver snakkede vi om at det smagte lidt underligt. Vi tjekker dato på det hele, men alt var frisk. Tog så en pandekager mere fra pakke, og opdager der er mug på! Vi tager i rema med pakken, hvor vi bliver spurgt om vi vil have en ny pakke. Øh nej tak! Vi fik pengene retur, hvor min kæreste derefter spørg om de ikke skal tjekke de andre pakker, “nej det gad de ikke, for det var jo nok bare vores pakke den var gal med” 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Nu er det ikke sådan det foregår i alle Rema-butikker… (Ja, jeg elsker at handle i “min” lokale Rema, og der er ALDRIG noget) Desuden behøver det ikke at være forkert opbevaring af maden, men hvis der er gået hul på pakken, så der ikke længere er vakuum, vil maden gå til før datoen på pakken 🙂 Stol aldrig kun på datoen, men kig/lugt til maden 😉 God bedring til lille Albert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Jensen

  Hej Sarah Louise.

  Tak for en fantastisk blog!!

  Synes du skal anmelde det til myndighederne, de er åbenbart ikke styr på for gamle varer!!

  Rigtig god bedring til din
  smukke søn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Sikke en irriterende oplevelse for jer. Men at skære Rema over én kam er måske ikke helt fair. Med den seneste tids fokus på fødevarehygiejne her i landet, er der nok stor sandsynlighed for at du vil ku opleve det samme andre steder – lige som der vil være Rema butikker hvor den slags aldrig vil forekomme. Mht risene er det nok næppe Rema selv som har pakket dem, ligesom de sikkert heller ikke har haft intentioner om at sælge et produkt med glasskår. Det må klart ikke ske, men de kan jo ikke gennemgå hver enkelt pose manuelt. Synes du skal kontakte Remas hovedkontor + Fødevarestyrelsen, så skal der nok ske noget ift “din” Rema 🙂 Og et godt råd, køb aldrig produkter som er prisnedsat pga dato, det er ofte no go – også i Fakta og Irma! Håber Albert er i bedring, stakkels lille fyr 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej skriver også hvilken Rema jeg taler om:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øh, skriver hun ikke også bare, at hun ikke vil handle i DEN rema mere? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Endelig en der rent faktisk læser hvad jeg skriver!!! Tak!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   At datovarer er no go, det er noget hysterisk pjat.

   Når ellers varen ser fin ud, så er det en god måde at spare penge på. Som studerende med et mindre rådighedsbeløb køber jeg ofte datomærkede varer, og jeg har aldrig oplevet noget dårligt med det. Selvfølgelig skal man være bevidst om, at holdbarheden er kortere end normalt. Men det gør det muligt at leve godt for meget få penge, og hvem vil ikke gerne det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Stakkels Albert. Sådan en lille fyr forstår jo ikke hvorfor han pludselig bliver så dårlig. Men godt at han er frisk igen.

  Jeg synes du skal melde det til fødevarestyrelsen. Der ligger en klagevejledning på deres hjemmeside under ‘kontrol’.
  Og så send en klage til Rema1000’s hovedkontor. De ved formentlig ikke hvordan medarbejderen i den butik har opført sig.

  Held og lykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Skide synd for Albert, men du kan vel tjekke din mad inden du servere den til din søn. Alt mad kan jo blive råddent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja og normalt er jeg mega hysterisk men lige denne gang var jeg ikke:( jeg tjekkede hurtigt datoen og stolede på det…:/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det kunne også være at din mand skulle kigge lidt bedre efter hvordan tingene ser ud enden han køber dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja det sagde jeg også, men egentlig burde man jo kunne stole på at maden er i orden.:/ ellers er der jo ingen grund til overhovedet at have reglementer. michael sagde at man ik kunne se noget udefra og den klump man kan se, var en der gled frem efter jeg smed pølserne tilbage i posen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Hvis man har travlt, nærstuderer man måske ikke lige alle varer man putter i kurven. Det gør jeg i hvert fald ikke Uanset hvad, så er det jo Rema 1000 som har lavet en fejl, idet de har varer i denne stand til salg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Enig. Selvom det er butikkens ansvar at maden er i orden og at sådan nogle fejl ikke sker, så kigger jeg altid grundig efter om det mad jeg køber er i orden, da man desværre så ofte har hørt om butikkerne ikke tjekker alt efter 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rene

   Der er ligesom en grund til, at det er ulovligt for butikkerne at sælge dårligt mad. Hvis hendes søn blev kørt over, ville du så skrive, at hun jo kunne ha fulgt ham over vejen eller ha holdt ham hjemme!!! Du er sgu da dum at høre på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

   Medmindre Sarah Louises kæreste bevidste har købt rådne pølser kan det da aldrig bliver hans skyld?! Når jeg køber frugt og grønt tjekker jeg hvordan det ser ud, når jeg køber kød tjekker jeg om det ser fint ud, men tror aldrig jeg har kigget nærmere på indholdet i en pose pølser, man har bare forventning om at selvfølgelig er de ok..
   Håber Albert snart er fit for fight igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  WTF! Ville aldrig give mit barn en rå pølse, rådne eller ej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Den er jo ikke rå, som i råt kød, den er bare kold. Den kan sagtens spises kold:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • P

   Ja da, ingen problem i det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mimi

   Ville ikke tage chancen – der er jo decideret noget der hedder pølseforgiftning og en grund til at man koger/steger den slags pølser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mika

   Pølser som er færdig købt som dem på billedet har været kogt før de bliver solgt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Måske du liiiige skulle sætte dig ind i tingene før du udtaler dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Pølseforgiftning har intet at gøre med at man har spist pølser, det er et andet ord for Roskildesyge eller omgangssyge

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Botulisme eller pølseforgiftning kan man vist godt få, selvom man har kogt/stegt produktet. Man dræber bakterierne, men den gift, de afgiver sidder der stadig. Nu var det så heldigvis ikke botulisme, ser det ud til.. Men andre former for fordærv er dælme også klamt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår godt at du er rasende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Kontakt hovedkontoret! AD!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Øv, synd for den lille.
  Jeg ville også blive sur. Vil get høre, hvad synes du Rema skulle gøre – altså udover undskyldning og penge tilbage? Virkede de ligeglade eller hvad? Det er selvfølgelig ikke i orden, hvids et er tilfældet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg ved det ikke… Men der burde være en konsekvens stor nok til at de sørger for at den slags ik sker. Hvis de fik en bøde eller skulle betale erstatning, så ville de nok ik ta så let på det:(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mika

   Ring til fødevarestyrrelsen og fortæl om din oplevelse, evt vise billeder. så kan de måske tage sagen op 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Ja, Kontakt Fødevarestyrelsen, det kan jo være at hele partiet af pølser skal trækkes tilbage

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AD og øv 🙁 Stakkels Albert!

  http://www.dervarengangenpige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny insta obsession