Åse dåse

Dharma Copenhagen//GIVEAWAY!

dharma

Kunne du tænke dig at vinde denne smukke, coralrøde clutch fra det danske mærke Dharma Copenhagen, til en værdi af 1.499,-?Den er lavet af pyton og er et musthave!! Jeg har den selv og har vist den frem et par gange og ENDELIG fik jeg overtalt dem til, at skænke jer læsere en af deres lækre tasker.

For at deltage i konkurrencen, skal i like deres fb profil og skrive i kommentar feltet på deres facebook, hvad clutchens navn er. I kan finde navnet på deres hjemmeside HER

Vi finder vinderen 2.Påskedag! Held og lykke!!!:)

 

 

8 kommentarer

 • Katrine K

  Så har jeg været inde på deres FB og deltaget – nu krydses der fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Andersen

  Så fin en taske, og ville passe fint til de kommende konfirmationer og sommerfester! 🙂

  Tasken hedder Elle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Den er dæleme flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvor er du sød ved os læser! Sikke en dejlig konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  Iih, den er altså bare SÅ fin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Bergen

  Åhhhh den ELLE er så lækker!
  Der er liket, fulgt, sukket og savlet.

  Krydser mine pølsefingre for ELLE til min clutch løse hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har liket Dharma Copenhagen på facebook og delt deres side. Tasken hedder Elle og den er så super lækker!

  Tak for en god blog Sarah Louise <3 og bliv endelig ved at vise dine lækre køb, det er en kæmpe motivation for mig. Jeg læser pt og er på SU, så der er ikke råd til de vilde ting, men dine lækre køb er med til at få mig igennem, så jeg kan komme ud på den anden side og være dygtig til mit arbejde, så jeg forhåbentlig også kan købe sådan nogle lækre ting.

  Kram Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åse dåse