Stribet nederdel

Re: Post// Mit nye firma

itw3

 

wrap

Så kan jeg endelig afsløre, hvad det er jeg har gået og puslet med. Efter jeg har født og efter mange år med fokus på min krop, har jeg valgt at blive forhandler af et produkt, der hedder It works. Det er en produkt linje med de mest fantastiske produkter, som jeg har stødt på min vej. Jeg har prøvet uendelig mange kure og cremer og altid stået med følelsen af, at blive narret efterfølgende. Det første produkt jeg vil præsentere for jer, er body wrappen, som er et slags stort plaster, som du ligger på det område, hvor du har fedt celler. Det kan være på ens håndtag, mave delle eller tykke arme osv. Det skal sidde på i 45 min. og så skal der gå mindst 3 dage, før du wrapper igen.

Det wrappen i bund og grund gør, er at detoxe fedtcellerne og gøre dem lettere omsættelig for kroppen at forbrænde. Ikke nok med at mange får et øjeblikkelig resultat, så virker det også dagene efterfølgende og især hvis du træner i døgnet efter. Vi snakker om mindre cellulite, fladere, strammere mave, sundere krop og synlig ændring på kroppen. Jeg testede det på min veninde, som tabte hele 8 cm omkring maven bare på 1 wrapping!!! Jeg prøvede det selv på mine lår og det virker altså! Jeg vil selv bruge det på mine inderlår og de små dumme håndtag, som bare ikke kan trænes væk. Man må kun gøre det 2 gange om ugen og så skal man nok vælge et 3 måneders forløb, hvis man virkelig vil se resultater. I skal huske, at drikke masser af vand i de efterfølgende timer, da du så hjælper kroppen med at udskille al skidtet. Jeg er helt oppe og kører over det her produkt og jeg kan slet ikke vente med at komme igang!!!:)

Min bror som selv kæmper med vægten, er også blevet helt hooked og han er ellers ikke sådan at imponere. Vi skal wrappe sammen i denne uge og jeg tænkte, at jeg ville lave en video om det, så i kan se resultatet. Det her er bare en af de ting, som folk kommer til at gå bananas over, fordi det VIRKER. Og det er en perfekt addition til dem som gerne vil passe på deres krop og af med noget af al det lort, man har samlet i sig siden man blev født og som gerne vil slanke sig samtidig. Tjek lige nogle af de billeder, vi har fra test personer.

Jeg foreslår, at du bliver loyal kunde, da du så får produkterne meeeeget billigere og så giver det mere mening at købe flere pakker;) Der er 4 wraps i 1 pakke, så du skal have 1 pakke om måneden for et synligt resultat. Det koster omkring 450 kr. om måneden og vil du have et mere kraftigt resultat, anbefaler vi 2 pakker om måneden. Det kan du så vælge, at få wraps sendt automatisk i 3 måneder, ved at blive loyal kunde. Du kan vælge at blive loyal kunde, når du tjekker ud ved kassen, ved at trykke på den grønne boks med teksten Enroll to Auto-shipment (betyder sæt til automatisk forsendelse) og hvis du bare vil prøve det en enkelt gang, klikker du bare nej tak og tjekker ud som retail customer til højre nederst. Hvis du vil købe body wraps eller nogle af deres andre produkter (deres eye&lip creme er så god) så kan du finde dem HER og ellers send mig en mail og jeg kan hjælpe dig med, at signe up som loyal kunde. sarah@dreammodels.dk

Den der defining gel, som du ser på siden, er til at smøre på daglig, imellem wrapsene og det er kun hvis du er ude i seriøst tab og detoxing og så er der fab wrap rullerne, som er til for at holde wrapsene på plads på eks. maven, hvis du skal bevæge dig meget rundt, men helt ærlig, så kan almindelig husholdnings film bruges ligeså godt;) jeg ville blive super glad, hvis nogle af jer, som køber det vil tage før og efter billeder, når 3 måneders kuren er overstået og sender til mig:)

itw2

Jeg søger også selv forhandlere på det, så hvis du vil være med på mit team, så smid en mail på sarah@dreammodels.dk Jeg kommer selvfølgelig til at oplære dig, så du ved alt om produktet, men kun seriøse henvendelser fra folk med passion og tid til det. Jeg vil have et team af engagerede mennesker med god energi og helst folk, som også gerne selv vil leve en sundere livsstil:)

itw4

 

itw5

 

Forvent det “ultimative” resultat med denne fantastiske 45-minutters krop Applicator! The Ultimate Krop Applicator er en fiberdug wrap, med en creme kraftfuld, botanisk baseret formel til at levere maksimal stramning, toning og opstrammende resultater, hvor de anvendes på huden.

Strammer, toner og former
Minimerer cellulite
Forbedrer hudens struktur og tæthed
Mess-fri og enkel at bruge
Resultater i så lidt som 45 minutter
Progressive resultater over 72 timer
Lavet med naturlige ingredienser
Indeholder 4 Applikatorer.

Vejledning: Påfør et applikator til et område af dit valg (såsom mave, ryg, sider, ben, arme eller bagdel), og lad den i 45 minutter. Fjern og kassér. Gentag efter 72 timer.

50 kommentarer

 • Fahreta

  Hej Sarah 🙂 kan du ikke fortælle mig hvad prisen på tingene er i DK kroner? Jeg har født for 6uger siden, og vil så gerne af med de sidste 8kg 🙂 og jeg ammer ikke, spiser sundt og cykler lidt.. Så måske vil det her, hjælpe lidt til 🙂 MVH Fahreta

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du skal bare gange det med 5.5 og så får man jo produkterne 40% billigere, hvis man signer op som loyal kunde:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Pedersen

  Gid der var råd efter 4 graviditeter kunne maven godt bruge en kur samme kunne mine lår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jamen så skal du da bare igang med de body wraps:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Ps: hov forresten, en af de ting jeg kan se mange klager over ved det firma er at mange oplever at de bliver ved med at trække penge, selvom man afmelder sig.

  Her i Dk ,er det så dem der står for trækningerne eller er det dig? ville ihvertfald føle mig lidt mere sikker, hvis det kun er dig, da du virker som den ærlige type :d

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej N

   Jeg kan jo ikke svare på, hvad der har været af mellemværende, da jeg ikke kender til de sager, du nævner. Mht. sygdom osv. så må folk jo selv være voksne nok, til at vide hvad de kan tåle. Der er fuld vare information på alle produkter, det er kun naturlige stoffer og vi har absolut ingen tilfælde af, at folk er blevet syge af det. Ligesom med alle andre detoxing midler, skal man jo vide med sig selv om det er noget man er egnet til:) Man skal jo heller ikke spise nødder, hvis man har nødde allergi. Og der er ikke noget i vores wraps der er ulovlige eller ikke godkendte i danmark:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hej Sarah
  Tillykke med dit nye firma 🙂
  Jeg synes jo det lyder rigtig spændende… jeg undersøger altid ting grundigt, især hvis de virker for gode til at være sande. Jeg faldt over denne her video og jeg synes hun siger nogle rigtig vigtige ting, som der burde oplyses mere om, i forhold til produktet.
  Er der ikke mulighed, for at du på dansk, kan skive lidt om nogle af de vigtige ting, hun nævner her? Jeg er ihvertfald ikke helt tryg ved det, også nu når det ikke er godkendt. Synes der mangler lidt mere info. Synes ellers det lyder rigtig spændende, men det med affaldstoffer og hvis man er syg/fejler noget, synes jeg f.eks er ret vigtig info.
  Kh og god aften

  Link til en af de videoer jeg har set:
  ‘https://www.youtube.com/watch?v=I0Osl9GVjQI

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Sarah.
  Jeg vil rigtig gerne prøve det til mine overarme, men det er lidt dyrt for mit budget. Men jeg forstår ikke helt hvor man bliver loyal kunde henne og om det koster noget at blive det? Og hvad koster det når man er loyal kunde?
  Kan bare ikke finde et sted at krydse af at jeg gerne vil være loyal kunde:-) Men super fedt koncept!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du spare 40% men du skal klikke videre til kassen. Jeg har beskrevet her i indlægget præcis hvordan du skal gøre:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  Hej Sara.

  Lyder enormt spændende og kan se gode resultater på google også 🙂 Jeg er meget interesseret i at prøve men vil høre dig om du kan guide mig i hvor mange pakker jeg skal købe og til hvor længe, hvis jeg gerne vil strammes op på lår og arme?

  Håber du har tid til at svare, på forhånd tak.

  Hilsen Sasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   En kur er 2 pakker om måneden. Så bare køb 2 og så tryk videre til kassen og tryk på enroll auto-shipment, så får du automatisk 2 pakker i de to
   Måneder efter også og så med 40% i rabat

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Resultatet efter den 3 måneders kur er det vedvarende? eller skal man holde det ved lige med wraps når man har nået det ønskede resultat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Ups undskyld så lige ud til mor opslag var væk – har fundet det og tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hej Sarah

  Hvis man vælger og signe up til det der 3 måneders forløb, betaler man så for det hele på en gang? og stopper de automatisk med at sende efter de 3 måneder eller skal man melde det fra så man ikke får 3 måneder til hvis man ikke syns man behøver det.

  Håber du vil svare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er kun 3 måneder af gangen man binder sig:) og så får du så bare alm rabat på de andre ting.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabina

   Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Eller bar køb en pakke med 4 til at starte med:) du vil helt sikkert købe flere efterfølgende. Men så spare du bare ikke de penge…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Andersen

  Må man bruge det når man ammer ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  hej sarah,

  giver det også resultater på vægten eller kun på udseendet?
  – jeg skal nemlig i gang med et vægttab for at blive indstillet til en operation – og det kunne jo være fedt at “snyde” lidt / få en ordentlig kickstart på det vægttab 🙂
  men desværre er lægerne kun interesserede i, hvad der står på vægten og bmi, end hvordan man ser ud og hvad selve problemet er..

  – mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Altså umiddelbart ja. Der var en i usa der tabte 11 kg på et år. Men prøv det af og hvid du ser resultater med målebånd, så fortsæt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mille

   det lyder jo lovende :p
   og hvad er priserne i DKK og ikke i dollars? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Godt grebet af dig!… Du er god til at udvide biksen:)

  Jeg tænker lidt, hvis man nu bare spiser sundt og drikker meget vand!!!

  Det jeg mener er om produktet lige så meget er ment som et boost til projekt ” mindre affaldsstoffer “

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Sundt mad og vand er jo altid godt, men dette her har jo en helt anden og mange flere effekter. Strammer op og slanker osv. Folk der ikke kan komme nogen steder med alm.motion, så er dette en rigtig god hjælp:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Ja.. Det lyder bestemt også spændende:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Sarah

  Må man bruge de der wraps imens man er gravid ? Vil gerne bruge dem på arme og lår 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   nej det er jo detoxing…tænker du skal vente:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Hej Sarah,

  Super spændende produkt – er det noget man må gøre selvom man ammer ?

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hmm det ved jeg faktisk ikke…lad hellere være:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Augusta

  Må sige det lyder fristende, men jeg er stadig skeptisk 😉 Jeg har selv problemer med mine lår/balder. Er det sådan, at når man har prøvet det 1 gang, at det forbliver sådan, som resultatet viser? Eller går det tilbage igen efter nogle dage, til det normale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det kommer an på hvor meget affaldstoffer du fylder i din krop og en behandling er jo ikke nok. Hvis du spiser sundt og motionere, så bliver kroppen mindre fyldt med skidt og jo mindre skal du detoxe:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Virkelig en god ide! Hvis man køber sådan en 3 mdr. Pakke er det så et vedvarende resultat. Altså er det KUN de 3 mdr. Man skal bruge dem og thats it? Eller skal man fortsætte for at bibeholde resultatet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du vil jo løbende fylde kroppen med “skidt” så en kur mere senere vil være en god ide. Det kommer an på, hvor meget man vil af med og hvad der er nødvendigt. Nogle behøver ikke efter 3 måneder og andre kører et helt åt….Kommer helt an på hvordan du lever, motionere og hvilke ønsker du har:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nulle

  Hej Sarah
  Køber man bare gennem linket og så har man købt hos dig eller er det et andet firma? Hvor lang tids levering er der?
  Ser spændende ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er igennem mig:) Leveringstid kommer lidt an på, hvor du bor. Du kan finde betingelser på siden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Sarah!
  Sender de fra USA, eller rettere skal man betale told af købet? 🙂
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej ingen told. Det bliver sendt fra england:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg går ind på hjemmesiden, så kan jeg kun få lov til at se priserne i dollars, ville gerne kunne se dem i danske, så jeg ikke skal sidde om omregne.. 🙂

  Ellers et super godt alternativ til sund kost, hvis man har nogle problemområder.. Mine områder er især maven efter jeg fødte for 4 år siden, den er bare virkelig ødelagt af strækmærker og blæver..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  Hej Sarah.
  Jeg vil rigtig gerne prøve 3 måneder, men jeg kan ikke krydse af nogen steder, at jeg gerne vil være loyal kunde.

  Mvh. Mika.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jo du krydser bare af i Enroll auto-shipment så er du loyal kunde. Det gør man på vej til kassen:) ellers smid en mail på sarah@fashionfix.dk så kan jeg oprette dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvad er prisen for et komplet forløb til overarme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Priserne kan du se på hjemmesiden, du må højest bruge 2 pakker om ugen. Og hvis du signer up til et 3 måneders forløb, så spare du 40% kontra hvis du bare køber en gang:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har du en hjemmeside hvor man kan bestille? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Du er en skøn og stærk kvinde og mor, jeg er meget glad for din blog. Må dog sige, at det nærmest virker som en besættelse med alt dette skønheds-slanke-antiage konstant. Jeg bliver ganske enkelt nødt til at tage en pause fra det. Jeg håber virkelig du ved, at du ser godt ud, men også at der er andre ting i livet. Pøj, pøj med det nye

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   🙂 ja det her er jo min nye forretning, så det må jeg jo skrive om. Skriver jo også om så meget andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Jeg tog meget på efter en ride ulykke, så forkus område er min mave og mine overarme. Og så må lårene komme efter følgende (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   jamen så er det de body wraps, som jeg linker til, du skal have. Tjek lige det billede jeg lige har lagt op, så kan du se, hvor enkelt det er at bruge:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Vil du ikke lave en trin for trin video, så man ved hvad man skal købe(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   jo meget gerne, men hvad er dit problem område?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stribet nederdel