Tirsdags Ravage

Slankere mave?

IMG_6728

Som i måske ved, bruger jeg rigtig meget tid på mit nye firma It Works, hvor jeg forhandler forskellige detoxing produkter, som eks. denne body wrap. Jeg fandt lige en video til jer, hvor i kan se, hvordan i bruger den populære Body wrap. den driller lidt med lyden i starten, bare så i ikke tror, at hun bare har en crazy stemme. I videoen ser man kun meget lidt, hvad den kan gøre efter 45 min. Det er jo meningen man skal køre en kur med mindst 1 wrapping om ugen i 3 måneder, før man virkelig kan se resultater, ikke desto mindre, gør den en forskel allerede efter 45 min. Ikke nok med at den strammer op og toner, så mister du også volumen og detoxer området. Det er vigtigt at drikke masser af vand efter, så du hjælper kroppen med at udskille al skidtet. Det wrappen gør er, at detoxe fedt cellerne, så de bliver letter at omsætte/forbrænde for kroppen og i og med at skidtet forsvinder, så får du en virkning ret hurtigt og på længere sigt fortsætter virkningen, fordi du i din efterfølgende træning, forbrænder flere fedtceller end normal. Den hjælper også på appelsinhud og du kan også bruge wrappen på lår, baller, arme, håndtag og ryg. Bare sæt den på, vent 45 min. og gentag efter mindst 3 døgn. Efter 3 måneder med mindst 1 wrap om ugen, vil du kunne se en god forskel og hvis du vil have maksimal resultat, wrapper du 2 gange om ugen. Ja du kan tage på igen efter kuren er sluttet, det er jo ikke en fedtsugning du får, så hvis du fylder dig med skidt som dårlig mad m.m. så skal du igen på detoxing kur:)

Jeg foreslår, at du bliver loyal kunde, da du så får produkterne 40% billigere og så giver det mere mening at købe flere pakker;) Der er 4 wraps i 1 pakke, så du skal have 1 pakke om måneden for et synligt resultat. Det koster omkring 450 kr. om måneden og vil du have et mere kraftigt resultat, anbefaler vi 2 pakker om måneden. Det kan du så vælge, at få wraps sendt automatisk i 3 måneder, ved at blive loyal kunde. Du kan vælge at blive loyal kunde, når du tjekker ud ved kassen, ved at trykke på den grønne boks med teksten Enroll to Auto-shipment (betyder sæt til automatisk forsendelse) og hvis du bare vil prøve det en enkelt gang, klikker du bare nej tak og tjekker ud som retail customer til højre nederst.

Hvis du vil købe body wraps eller nogle andre produkter (eye&lip cremen er så god og mindsker rynker omkring munden og øjnene) så kan du finde dem HER og ellers send mig en mail og jeg kan hjælpe dig med, at signe up som loyal kunde. sarah@dreammodels.dk

 

wrap

17 kommentarer

 • 1234

  Hvordan køber man dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper Buus

  Hej Sarah Louise.
  Jeg har været inde og se lidt om det der Wrap. Jeg træner 5 gange om ugen og går op i min kost og sådan. MEN jeg mangler bare lige den nederste delle under navlen for at jeg er tilfreds med min mave.bTror du det der Wrap kunne hjælpe med noget? I så fald hvad skal man gøre imens man har wrap på?

  Mvh.
  Casper Buus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Colette

  Det er ikke et slanke produkt, men en detox der strammer op
  og glatter ud, helt enestående.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Tror ikke rigtig jeg forstår bestillingen 😉
  Altså det er vel ikke igennem dig? For det sendes vel direkte fra USA til mig ikke? Og hvor lang leveringstid er der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis du har brug for en testperson med før/efterbilleder, som du selv kan stå 100 % inde for med egne øjne, er jeg mere end frisk.
  Du må meget gerne kontakte mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej piger!
  Kig fordi min blog og deltag i min giveaway om to Chanel neglelakker!
  xx
  http://girlsontherun.dk/?p=207

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Sarah

  Jeg går ud fra, at du selv har prøvet produktet, da du jo nu er sælger af det. Jeg er MEGET skeptisk omkring dette – ligesom med alle andre (snyde)slankeprodukter. Hvis det virker er det jo fantastisk, men jeg er desværre bange for at blive skuffet.
  Kan du ikke vise hvilke resultater du selv har fået ud af det?
  Mvh. Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du kan jo prøve at google det:) der er næsten kun positivt feedback på det. De folk der ikke oplever en ændring, er dem der eks ikke kører kuren som de skal og eks. kun wrapper 2 gange osv. Det er helt ok at være skeptisk, men man skal sætte sig lidt ind i tingene før man dømmer:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jeg skriver IKKE dette for at provokere, eller være ondsindig, men der går altså for meget reklame i din blog pt. Jeg ved godt at du jo skal tjene penge for at leve, og de dersens wraps er jo et nyt produkt i dit firma, men i min verden, er det som at få en PopUp reklame lige i hovedet når endnu et indlæg på kort tid, er en reklame for dit firma og det slanke produkt. Jeg læser gladeligt med hver eneste dag, så jeg ser dem så også ofte…. Men jeg er ikke herinde for at købe dine ting, men fordi jeg beundrer dig som person, mor og kvinde…. Giver det mening, eller lyder det alligevel som et surt opstød…for det er det ikke ;o). Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Jeg er enig. Måske er det fordi Sarah er blevet enlig mor, og derfor skal tjene lidt ekstra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det må du da gerne synes, men det ændrer ikke så meget. Jeg bruger selvfølgelig min blog til forretning også, alt andet ville jo være idioti:) Min blog er stadig meget personlig, som den altid har været. Hvis det er for meget, er det jo op til en selv om man vil læse med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hvornum Carlsen

  Må man bruge det på arme og ben hvis man er gravid ?
  Vh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg vil ikke anbefale at detoxe når man er gravid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Sarah

  Det ser rigtig spændende og meget fristende ud. Hvad koster det i posto at få sendt og betaler man måned for måned eller det hele på en gang ?
  Tak for en skøn blog 🙂
  Mvh Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du betaler hver måned indtil diin kur er overstået. Det koster vist en 10 dollars i fragt, men kan ikke helt huske det. Det står på hjemmesiden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags Ravage