Flyvende baby

Søndags wrap

Selvom jeg jo hele tiden har troet på det produkt jeg sælger, så bliver jeg stadig overrasket over, de resultater, jeg får ind fra folk, der har været på 3 måneders kuren og jeg kan hele tiden se på min egen krop, hvordan den bliver pænere og pænere. Jeg modtager mange mails, fra folk der ikke kan finde ud af at bestille på min hjemmeside, så under billederne her, har jeg skrevet en udførlig vejledning. Man skal købe den pakke, der hedder Ultimate body applicator. Det er 1 pakke med 4 wraps:) Jeg har også en hel genial gel til strækmærker og ar HER. Den får du selvfølgelig også til 40% billigere, hvis du bliver eller i forvejen er loyal kunde. Hvis du i forvejen er loyal kunde, skal du bare lige logge ind og tilføje gelen til dine køb

20140608-100327.jpg

20140608-100308.jpg

 

Sådan køber du dine It works produkter

 

1)  Du logger ind på www.sarahlouise.myitworks.com

2)  Du kan enten vælge at købe et produkt kun 1 gang, så er du en retail kunde eller du kan, når du tjekker ud ved kassen, trykke på knappen Enroll with auto shipment, som betyder, at du aktivere dit køb, som et køb der skal ske månedligt og derved bliver du Loyal kunde og får hele 40% på ALT hvad du køber. Efter dine vare er købt, viser den dit kunde nr. og id nr. Det skal du huske, at skrive ned, for vores system med at sende en mail bag efter driller disse dage, så du efterfølgende kan logge ind på din profil og følge, ændre og afmelde dig.

3)Bemærk at den dag du ikke længere vil benytte dig af tilbuds ordningen, som loyale kunder får, så skal du selv lige logge ind og afmelde det.

4)      Priserne er i dollas og skal ganges med ca. 5,5, så har du den danske pris.

5)      Til dem der virkelig skal detoxe og tabe volumen: Vi anbefaler 2 pakker body wraps om måneden i 3 måneder, som giver i alt 8 wraps, som betyder, at du kan wrappe 2 gange om ugen. For at signe dig op og få de 2 pakker auotmatisk hver måned i 3 måneder, som giver bedste resultat, så gør du bare som beskrevet i punkt 2. Pris per måned er ca. 900 kr (alt efter dollar kursen kan det svinge et par kroner) dertil kommer fragt og moms.

6)      Til dem som bare lige mangler de sidste cm og vil detoxe sin krop og have en sundere livsstil: Vi anbefaler 1 pakke wraps om måneden i 3 måneder.  For at signe dig op som loyal kunde og få din pakke med 4 wraps auotmatisk hver måned i 3 måneder, som giver bedste resultat, så gør du bare som beskrevet i punkt 2. Pris per måned er 451 kr. (alt efter dollar kursen kan det svinge et par kroner) Dertil kommer fragt og moms.

7)      Vi anbefaler at du max wrapper 2 områder af gangen. Derfor skal du finde ud af, hvilket område du vil arbejde med først og efter de 3 måneder, kan du så begynde på et nyt område

8)      Du kan med et målebånd, måle eks. omkring maven eller andet område, hvor du wrapper og holde øje med, hvor meget du taber dig i cm og med det blotte øje, vil du se, hvordan du efter 3 måneder har en mere stram hud og at du vil have mindre eller slet ingen cellulite.

9)      Du må højest wrappe hver 3 dag, for ellers kan du overbelaste dine nyre. Du skal huske at drikke en masse væske i dagene efter og så anbefaler vi, at man træner inden for 24 timer efter, da din krop meget letter kan forbrænde fedt cellerne i det område, du har detoxet og dermed optimere du hele proceduren. 1 wrap kan kun bruges 1 gang.

Du er Fedt for Fight med dine wrapping!!

HAPPY Wrapping!!! J

5 kommentarer

 • Charlotte

  Hej Sara, Nu “hopper jeg på bølgen” og vil prøve denne wrap. Jeg er i gang med at bestille og betale, men ved betaling kan jeg ikke komm videre. Den beder ikke om kontrolcifferet… det vil sige, at jeg har indtastet mit kontonummer, samt måned og år. Derefter siger den “next step”. Og nu siger den så: “Trinnene er ufuldstændige”.
  Hvad gør jeg forkert? Eller hvad gør jeg nu??

  Hilsner fra
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Sarah Louise
  Det lyder spændende. Efter fødsel nummer to er det fristende med en deal med 2 gange wraps pr. Måned til 900, dog lidt mange penge;-)
  Kan man undervejs i forløbet ændre således at man vælge op og ned med x antal pakker, fx en måned 1 pakke og 2 en anden måned?

  Hvor bliver det sendt fra? Mere af hensyn til told mm.?

  Så vil det sige at der bliver lagt 25% oveni beløbet?

  Ser spændende ud, og i øvrigt tillykke med den nye bil. Sikke et smukt syn:-)
  Mvh. Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Louise

  Ok, det må jeg simpelthen prøve.. Havde du ikke en konkurrence, hvor man kunne vinde sådan en omgang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jo men vinderen er fundet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Louise

   Okay, kan du måske linke til indlægget, hvor det står? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyvende baby