WTF

Flad sommer mave?

wrap5

I takt med at folk opdager, hvor effektiv body applicatorerne/ body wraps’ene er, så stiger min indbakke også med en masse spørgsmål:) Jeg har lavet et menu felt, der hedder IT Works, med AL den info man kan ønske sig. Jeg har selv brugt både It works body applicatorene, ansigst wrap og deres eye&lip gel og jeg er VILD med deres produkter. Jeg ville jo heller ikke selv sælge det, hvis det ikke virkede. Deres Lip&Eye går ind med det samme og arbejder med de fine linjer og bum, så ser man pludselig friskere ud. Jeg har den ALTID med i tasken hehe

Jeg er blevet meget glad for min mave efter snart 2 måneders wrapping, men jeg synes faktisk at man kan se på HELE min krop, at jeg detoxer jævnligt. Jeg har mistet cm’er rundt om maven, men synes også at jeg generelt kan se, at jeg er blevet slankere. Forklaringen er, at på trods af, at wrappen fokusere på 1 område, optages produktet i kroppen og detoxer også lidt i resten af kroppen. Jeg prøver, at få trænet mindst en gang om ugen og ellers så detoxer jeg bare jævnligt og det virker:)

Jeg har INGEN appelsinhud på maven overhovedet længere og jeg føler mig meget mere opstrammet. Jeg har erfaret, at man ikke skal detoxe/wrappe på tømmermænd. Blev en smule svimmel af det:) Og så kan jeg hilse og sige, at vores creme imod strækmærker erFANTASTISK!!!

wrap

Her er en vejledning til, hvordan selv kan komme igang:)

1) Du logger ind på www.sarahlouise.myitworks.com

2) Du kan enten vælge at købe et produkt kun 1 gang, så er du en retail kunde eller du kan, når du tjekker ud ved kassen, trykke på knappen Enroll with auto shipment, som betyder, at du aktivere dit køb, som et køb der skal ske månedligt og derved bliver du Loyal kunde og får hele 40% på ALT hvad du køber. Du binder dig da, for 3 måneder, men betaler løbende. HUSK at notere det kunde nr. og login nr. du får, når du er færdig med at betale. Du får nemlig IKKE en bekræftelse på email, men kun på din profil, men du kan logge ind og holde øje med din pakke, ændre, slette eller bestille fremtidige ordre.

3)Bemærk at den dag du ikke længere vil benytte dig af tilbuds ordningen, som loyal kunde så skal du selv lige logge ind og afmelde det.

4)Priserne er i dollars og skal ganges med ca. 5,5, så har du den danske pris. Der kommer moms og fragt oveni beløbet!

5) Til dem der virkelig skal detoxe og tabe volumen: Vi anbefaler 2 pakker body applicator wraps om måneden i 3 måneder, som giver i alt 8 wraps, som betyder, at du kan wrappe 2 gange om ugen. For at signe dig op og få de 2 pakker auotmatisk hver måned i 3 måneder, som giver bedste resultat, så gør du bare som beskrevet i punkt 2. Pris per måned er 902 kr (alt efter dollar kursen kan det svinge et par kroner)

6)      Til dem som bare lige mangler de sidste cm og vil detoxe sin krop og have en sundere livsstil: Vi anbefaler 1 pakke wraps om måneden i 3 måneder.  For at signe dig op som loyal kunde og få din pakke med 4 wraps auotmatisk hver måned i 3 måneder, som giver bedste resultat, så gør du bare som beskrevet i punkt 2. Pris per måned er 451 kr. (alt efter dollar kursen kan det svinge et par kroner)

7)Vi anbefaler at du max wrapper 2 områder af gangen. Derfor skal du finde ud af, hvilket område du vil arbejde med først og efter de 3 måneder, kan du så begynde på et nyt område

8)Du kan med et målebånd, måle eks. omkring maven eller andet område, hvor du wrapper og holde øje med, hvor meget du taber dig i cm og med det blotte øje, vil du se, hvordan du efter 3 måneder har en mere stram hud og at du vil have mindre eller slet ingen cellulite.

9)Du må højest wrappe hver 3 dag, for ellers kan du overbelaste dine nyre. Du skal huske at drikke en masse væske i dagene efter og så anbefaler vi, at man træner inden for 24 timer efter, da din krop meget letter kan forbrænde fedt cellerne i det område, du har detoxet og dermed optimere du hele proceduren.

itw4

Her er lige et billede af Morten (ja mænd bruger det også) som også har haft rigtig gode resultater med It works produkterne:)

morten morten2

12 kommentarer

 • malene iversen

  Hej.
  Er der nogle bivirkninger eller andre ubehagelige ved at anvende wrap ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sarah

  Hvis jeg nu kun vil wrap på maven, hvilken pakke skal jeg så købe.??
  Bare så jeg gør det rigtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Body applicatoren. Tjek venligst menu feltet It Works:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Sarah Louise
  Det lyder spændende. Du siger du ikke længere har appelsinhud på maven.
  Fjerner den appelsinhud?
  Jeg har ikke brug for som sådan at tabe mig, men jeg har utrolig meget appelsin på baller og lår, er det noget man kan bruge på det?
  Eller er det kun noget man skal bruge for at tabe sig.
  KH Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Sarah Louise,

  Bliver det til noget med klinikken som du ville åbne på Amager, hvor man kunne blive wrappet?

  Hvis det stadig er aktuelt, kan man så også købene wrapsene der?

  Jeg fik aldrig sendt dig en mail, men var/er meget interesseret.

  Mvh Michelle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Sara

  jeg læste på et tidspunkt også at du forhandlede noget til ar.
  jeg har noget ar i ansigtet i min venstre side, jeg godt kunne tænke mig, at prøve og se om ku’ komme lidt væk.

  men jeg kan ummidelbart ikke finde noget der inde der er til ar? 🙁

  Husker jeg bare forkert? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Anja

   Det er strækmærke cremen, som er god til ar også:) Den bruger jeg til mit kejsersnit ar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Perfekt – den må jeg lige bestille så.

   Der står der inde det er ”body cream” vil du sige, at jeg uden problemer kan bruge den i mit ansigt? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej! Så fik jeg også bestilt og glæder mig virkelig! 🙂 🙂
  Der står godt nok ‘your auto shipment is to start on the 25th each month, so it will start on the 25th of July’ .. Men varerne kommer vel inde. D. 25/7, ik? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jo jo det er bare din automatisk afsendelse der starter den 25:) så du får din første ladning nu og den næste d. 25 juli:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Runa

  Så har jeg bestilt! Jeg glæder mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF