En rigtig pige dag

Stram maven op

IMG_3713.JPG

Vi har fået en kunde på 60 år, som har fået så fine resultater, at jeg lige må dele det med jer. Hendes primære mål var ikke at tabe sig, men at stramme den løse hud op. Jeg har selv fået lidt slappere hud på maven efter to babyer, det ses dog kun, hvis jeg eks. bøjer mig ned eller sidder ned, men der har jeg bare brugt vores Body applicator wraps 1-2 gange om ugen og efter hvert bad, smører jeg maven ind i vores defining Gel. Gelen er i en noget lavere koncentrat en wraps’ne, så den må man gerne bruge hver dag. Min veninde synes også, at gelen har været god imod hendes små blod sprængninger på benene.

Vi tilbyder en wrap pack, der indeholder både wraps (4 stk) plus en måneds defining gel med en rabat på 40% til 135 dollar, som er ca. 745 kr, hvis du er loyal kunde (man binder sig i 3 måneder). Hvis ikke folk binder sig for mindst 3 måneder, kan rabatten nemlig slet ikke betale sig for mig. Efter de 3 måneder, kan man bare logge ind på sin kunde profil og afmelde sin autoshipment. Hvis man bare lige vil prøve det 1 gang, koster pakken 224 dollars. Du kan finde din wrap pack som indeholder 4 wraps og defining gel HER, så køber du bare ligesom i en normal webshop og trykker på Enroll with autoshipment på vej til kassen (det betyder du binder dig for 3 måneder og derfor for 40% off på alt, hvad du køber)

wrap

6 kommentarer

 • V

  Jeg er loyal kunde og har bestil 4 wraps om måneden, men vil egentlig gerne lige have bare én enkelt pakke mere og måske noget af det gel, men hvis jeg skal opnå rabatten på 40 % binder jeg mig så for tre måneder igen eller får jeg bare 40% på mit enkel køb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Du kan bare gå ind og bestille en pakke mere i din autoshipment og når du har fået den ekstra pakke kan du bare lave ordren om igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Sarah Louise,

  Kunne du ikke overveje, at tilbyde studierabat på dine wraps 🙂 ?
  Kh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hehe du synes ikke 40% er en stor rabat;) det kan jeg desværre ikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er ret hooked på at prøve wraps’ene, men er interesseret i hvad de indeholder.
  Jeg har ledt på hjemmesiden, men kan ikke finde det. Kan du give lidt info eller hjælpe til med, hvor jeg finder det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Det så vildt 🙂 fantastisk resultat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rigtig pige dag